אווווווווף!!!!!!!!!

לירון34

New member
אווווווווף!!!!!!!!!

היי לכולם תסלחו לי אבל אני לא מאמינה בשום דיאטות והדרך הכי טובה בשבילי היא פשוט מאד להפסיק לאכול. ואני מתחילה לבצע את זה ממחר. אל דאגה למה שיקרה לי, כי לא יקרה לי שום דבר.

תרנגולת

New member
אה.. כן.. שום דבר..

רק סחרחורות נוראית, דפיקות לב מעצבנות.. חולשה.. וזה במקרה הטוב- במקרה הרע זה כבר להתעלף.. מה עוד יקרה? חסרים תזונתיים, שיער נושר. זה באמת באסה אחת גדולה.. ו.. את יודעת מה יהיה לך הכי באסה? שנגיד תצומי איזה 3 ימים? כמה? לא משנה.. אח``כ את פשוט תתנפלי על האוכל ותאכלי הרבה יותר מהרגיל ותשלימי את זה כבר לבד.. ואז.. הקילוגרמים נשארים (אבל ממילא היית בעיקר מפרקת שרירים), התסכול גדול.. האכזבה.. ומה לעשות, גם לא יצאנו רזים, גם ביזבזנו זמן שיכלנו לעשות בו דיאטה נורמאלית ואיטית שאומנם הייתה מורידה הרבה פחות ק``גים ממה שהיית אמורה להוריד. אבל זה באמת היה יורד.. וגם אנחנו לא בריאים.. אה.. כן. וממחר שוב.. אגב, הייתי נדיבה עם ה3 ימי צום.. בטח על היום הראשון רק מהמחשבות את תטרפי.. מקווה שתהיי בסדר. תרנגולת.

aviv86

New member
תשמעי

אהלן אני יודעת אני יודעת אני יודעת שאחרי שצמים משמינים פי 2. לא פעם ולא פעמיים הסבירו לי את זה. האמת שהתחלתי לעשות את זה שנה שעברה, 3 ימים צמתי, ואחר כך ידיד שלי תפס אותי על חם. התחלתי לאכול בזכותו ולא השמנתי, כי אני התחלתי בהדרגה ובלאכול קצת. אני רוצה להרזות מהר ושלא יקח שנה, אם יש הצעה טובה, אז אשמח לשמוע לירון

ממוש

New member
הלו , מה לעזאזל קורה פה ?

אתן פשוט לא נורמליות . מי יכול להפסיק לאכול ? הרי אין תענוג אחר ? אוכל זה דבר טעים ויש להנות ממנו { למי שאכן נהנה ממנו } אין להתיחס אליו כדבר שלילי. הוא לא האויב. האויב נמצא בראש שלנו. אני יודעת מה זה להיות שמנה .הייתי. ירדתי יותר מעשר ק``ג. אבל אכלתי כמו שצריך. ארוחות מסודרות. אירובי כמו שצריך { לצעירות } מלאנתלפים { המון המון המון } ירקות במשך היום , ומים . ותוך חודשיים נעלמו 10 ק``ג מיותרים. ולמי שטוענת שהיא חושבת הרבה על אוכל. לדעתי זה פסיכולוגי. יתכן שאין לך עיסוק מעניין יותר בחיים, אולי את משועממת מאוד. כי אוכל זה לא עיסוק זה יכול להוות תחליף להנאה { ע``י יציאה למסעדה}. אני חושבת שאת פשוט צריכה למצוא לעצמך תחביב ולעסוק בו במקום לחשוב על אוכל. { אני לקחתי קורס מחשבים וזה עבר לי אבל כל אחד ו . . .} ואם זה לא עוזר אז יש לפנות ליעוץ. ולצום זה פיתרון של חוסר אונים וחלש. כל החיים עוד לפנינו .צריך להיות חזקים . במיוחד עבור הילדים שלנו, לא ללמד אותם שלצום זה פיתרון , ההפך שאפשר להיות חזקים גם אחרת. מירב

למעלה