אווווווווווף השעמום הורג אותי אי אפשר לצאת לשום מקום אני נובלת כמו עציץ מליאתו´ש המשועממת
צ צפונית~כאילו New member 7/11/01 #1 אווווווווווף השעמום הורג אותי אי אפשר לצאת לשום מקום אני נובלת כמו עציץ מליאתו´ש המשועממת
מ מאי@ New member 7/11/01 #2 גם אותי ../images/Emo5.gif אבל למה את לא יוצאת אחותי?????????. מה אנייגיד????. אני מתה משיעמום לא עייפה ובנוסף לזה חבר שלי הלך לישון מ6 בערב היום עד מחר בבוקר הרוגה משיעמום Mאיהההה מישהי מכירה דברים יפים שאפשר לעשות בנט שלא יהיה משעמם? זקוקה לעצות........ המשועממת רצח....
גם אותי ../images/Emo5.gif אבל למה את לא יוצאת אחותי?????????. מה אנייגיד????. אני מתה משיעמום לא עייפה ובנוסף לזה חבר שלי הלך לישון מ6 בערב היום עד מחר בבוקר הרוגה משיעמום Mאיהההה מישהי מכירה דברים יפים שאפשר לעשות בנט שלא יהיה משעמם? זקוקה לעצות........ המשועממת רצח....
צ צפונית~כאילו New member 8/11/01 #3 לא יצאתי כי הייתי צריכה להתכונן למבחן מבאס בחשבון... וגם עומר היה צריך לעשות איזה עבודה הקיצר אני שונאת ללממממממממוווווווד מליאתו´ש
לא יצאתי כי הייתי צריכה להתכונן למבחן מבאס בחשבון... וגם עומר היה צריך לעשות איזה עבודה הקיצר אני שונאת ללממממממממוווווווד מליאתו´ש