אווה

four seasons

New member
אווה../images/Emo39.gif

קראתי ששאלת את דנג´ק לגבי פרוייקט יעור איילון, מה שידוע לי, הרעיון הוא לנטוע עצים בשני גדות הירקון לכל אורכו ובכל המחלפים, אם אני לא טועה בצומת השלום פינת יגאל אלון הושלם לאוחרונה קטע מהפרוייקט, מגרש חניה הפך לכיכר וגן ולאורכו נטעו עשרות עצים חדשים, השטח חולק לשני חלקים, קטע רציף מרוצף וקטע אדמה שניטעו בו עצים, ממליץ לכולם לבקר במקום, נקווה שימשיכו כך לכל אורך הרציפים.

תודה, כבר חשבתי, שדבר רציני יותר

לא מזלזלת, בנטיעת עצים, אבל הירקון דורש טיפול שורש! כל פעם, שנוסעת ברכבת, מקבלת בחילה ממצב הירקון, באזור תחנת השלום! כבר 3 ימים שוכבת עם חום גבה, הייה נכמד, אם היתם מספרים לי דברים מעניינים מהעיר... לאחרונה, בדרך הביתה, ראיתי, שבשני צדדי שדרות ח"ן גדרות, עם שלט, שאסור לדרוך על הדשא! אני כבר כמה זמן שואלת, מי הייה העובר-חכם, ששתל דשא, בכלל ?

four seasons

New member
דברים מעניינים../images/Emo13.gif

קודם כל איחולי החלמה, קודם כל לשכב בבית עם חוב עבורי זה לקרוא ספרים ולשמוע הרבה מוזיקה (קלאסית ואופרה בעיקר). לא הייתי מזלזל בפרוייקט היחודי הזה, מעל ל10 קילומטר של שבילים, ספסלים ותאורה, חורש כזה לא יזיק לעיר, במיוחד שהפרקים שלה, הירקון ובגין נמצאים בקצוות העיר. לגבי פרק הירקון, הוא עובר שינוי מדהים, שחלק מן התוצאות כבר ניתן לראותם ויש עוד כמה פרוייקטים שיעלו חיוך על שפתם של מיזנטרופ, אני יודע על זה כחלק מפעילותי בעמותת ת"א בשיביל אופניים, אכתוב על זה בעוד זמן מה. פרוייקט שבילי האופניים בת"א מעל ל20 ק"מ שבילים נסללו ועוד ארבע קילומטר מתוכננים השנה, פוזרו לאחרונה 250 מתקני אופניים אסתתיים ונוחים, אם את רוכבת על אופניים את מוזמנת להצטרף למסע קריטית שיוצאת מכיכר רבין כל יום שישי אחרון בכל חודש. העיר הזו גורמת לי הרבה נחת למרות המצב הלא כל כך סימפטי שאנו מצויים בו (אף מילה על פוליטיקה).

danezeq

Member
פרוייקט ייעור האיילון

הוא רק הצעה של אזרח הלא כך? מה הקשר בין השיפוצים של רחוב יגאל אלון לפרוייקט הייעור?

four seasons

New member
הי דניאל../images/Emo9.gif

לא התיחחסתי לשיפוצים התייחסתי ספציפית לגדה המזרחית, אני ממליץ לך לבקר ולהתרשם

למעלה