אוואט. אתם זוכרים?

אוואט. אתם זוכרים?

האיש אמר שהוא יתחיל את צום כפור כמה שעות מאוחר יותר. לא יודע מה היה בסוף, אבל באותה שעה כבר ידעתי שכזו הצהרה תגבה מחיר, האיש היום מושפל וזה עוד לא הסוף.. אני בטוח שיהיו כאלו שיקראו הודעה זו ויגחכו, אך אני מאמין בזה בלב שלם..

אתה צודק שמי שמיצג את ישראל אסור לו

לדבר ככה אבל מכאן ועד להגיד שהוא מושפל ? זה רחוק רק לזכור שהוא היחיד שהגיע לכזה מעמד מארצנו הקדושה

כן, זה נכון

אך הוא היה כבר במעמד רם מזה, וכעת הוא מחמם את הספסל וצופה בכליון עיניים על מחליפו לשעבר..

adiryosef

New member
../images/Emo31.gif

כל בנדם זכותו לעשות מה שהוא רוצה,ומה שהוא חושב לנכון. אני רואה פה תגובות שאתם אומרים שהיה צריך להעיף אותו מהנבחרת,כמה שטויות ראבק,יש חוק במדינה שמחייב אותי לשמור את יום כיפור?

Ma†an

New member
מן הסתם שלא, אבל בתור בנאדם

ואחד שמייצג את העם גם נותן לא דוגמא כל-כך טובה, לשחק ביום כיפור...

nir2107

New member
כשהוא משחק בחו"ל

הוא לא מייצג את העם, הוא מייצג אך ורק את עצמו. הוא לא שגריר ולא נשלח ע"י המדינה גם ישראלי שעובד בחו"ל צריך לצום ביום כיפור כי הוא מייצג את העם?

shiiiiira

New member
../images/Emo45.gif

הוא מייצג אך ורק את עצמו.. שיעשה מה שהוא רוצה..אם ככה הוא חושב לעשות..אחלה.

adiryosef

New member
סוף סוך מישהו שמדבר לעיניין

זכותו של כל אדם להאמין במה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה,ולאף אחד אין זכות להוציא אותו מהנבחרת או משהו כזה בגלל הדרך שהוא חושב. אני לא מת על אוואט באופן אישי,אבל זכותו של כל אדם לעשות מה שהוא רוצה.

מה הקשר חוק?

גם שחקן שלא שירת בצבא לא יכול לשחק בנבחרת גם אם זה היה ללא עבירה על החוק(ראה חיים מגרשוילי),יש כללים מסוימים למדינת ישראל יויום כיפור אחד מהם!

Ma†an

New member
הייתי אומר כללים מסוימים

ולא כתובים בכדי לייצג את הנבחרת בכבוד...

למעלה