אוהל לטיולים

miaamor

New member
אוהל לטיולים

הי, אנחנו משפחה בת 4 נפשות לא טיילנים דגולים אבל מעוניינים להתחיל ולצאת לשטח עם הבנות (3 וחצי ושש). לאזורי קמפינג ובכלל לטיולי שטח. אשמח לדעת אם יש המלצה לאוהל נוח, מרווח ומאוורר. (שאלתי מחברה לפני ארבע שנים אוהל קטן וכמעט נחנקנו בו מחוסר אוויר ויכולת תזוזה נורמלית).
תודה מראש,גלי.

כל אוהל שכתוב עליו שהוא מיועד לארבע נפשות.

ועדיף שיהיה זול.

בארץ רוב השנה מזג האוויר מתאים גם ללינה בשקי שינה מחוץ לאוהל.
אני עדיין מעדיפה אוהל בגלל גיל הילדים. נוח לי שהם "ארוזים" ולא יכולים לנדוד מתוך שינה וליפול או משהו כגון זה. אבל כל אוהל שנסגר בריץ' רץ' עושה את העבודה הזו.
לגבי אוורור, אז רובם, גם הזולים באם עם "חלונות" מרושתים ועם פת אוורור למעלה.

miaamor

New member
אני אשמח להמלצה ספציפית על דגם מסוים.

נכון שמזג האוויר מתאים ללינה בחוץ בארץ, אבל אוהל מגן עלינו קצת מהשמש שמתחילה לזרוח מחמש בבוקר בערך וגם לא בא לי להיעקץ מחרקים. לכן אני צריכה אוהל ונראה לי שלארבעה זה קטן מדי. אם יש המלצה ספציפית אשמח.

הלכתי לבדוק מה כתוב על התיקים של האוהלים שלנו

(מה שלא עשיתי עד היום)
אז אחד של קל-גב קוראים לו "אוהל חלונות" דגם584.
על השני כתוב campro 4.
שניהם מומלצים מאוד מבחינתי.
הגובה שלי הוא 1.85, האיש שלי 1.90 ושני הבנים שלנו נושאים את הגנים שלנו באופן מובהק, אז אני מרשה לעצמי להניח שמה שמרווח עבורנו יהיה מרווח עבור רוב המשפחות. בכל אופן המידות על על האוהל של קל גב הן 2.10X2.40 ואני חושבת שאם כבר, זה מה שחשוב לבדוק.

אוהל שכתוב עליו ל-4 יספיק לשני מבוגרים

בדרך כלל
לכן כדאי לקנות אוהל שמיועד ליותר אנשים, כדי לישון בו בנוחות 4 אנשים.

מצטרפת להמלצה לקנות אוהל פשוט (בצבע כסף P-: ) אין צורך בארץ במשהו יותר מתוחכם. אלא אם כן אתה מתכוון לסחוב אותו בטיולים על הגב ולא במכונית.

אנחנו כבר יותר מ 7 שנים עם אוהל גדול שמפנק מאד מבחינת נוחות. אוהל campro-6 עם פתיחה מהירה. שווה כל שקל. בזמנו עלה כ 800 ש"ח

למעלה