אוהיו לכוולם

אוהיו לכוולם

שלום אני דיי חדשה הייתי בפורום אינויאשה הרבה זמן ורציתי גם להיצתרף לפורום הזה אז קוראים לי מיכאלה ("קאגומה המדליקה") אני בת 13 מיהוד מקווה שנהנה ביחד !! ג'ה ותמיד תמיד תזכרו-יואה הוא שליט ובישי-

N o R i K o

New member
כן הא. OO; ../images/Emo142.gif

ברוכה הבאה וזה. (היא לפחות כתבה קאגומה עם א'~!)

rai kijimoto

New member
ברוכית ^^

ני דניאלה הייתי קוראת סמויה ועכשיו ני לא XD וכע יואה בישי ^^

Ruby Moon

New member
ברוכה הבאה!

~יואה בישי~ מקווה שתשתלבי-^_^- ~רגע.. יהוד?! אני מהאיזור^^"~

../images/Emo15.gif נה,ף אם את היית באינו

אז את תהני פה. וד"א יואה שייך אך ורק לי! זה ברור?! (ויוקיטו שייך לטויה זה פאקינג קאנונן! וזו הסיבה שאני אוהבת את קלאמפ)

Ayelet chan

New member
מה זה אמור להביע.

את משווה אותנו לפורום אינויאשה? אני אישית נעלבתי. ;__; ואת אוהבת את קלאמפ רק בגלל שונן איי? כמה פתטי.

../images/Emo15.gif איילת!

א. אין מה להעלבף אינויאשה פורם שולט.גם הפורום הזה. חוצמיזה,זה לא רק למה אני אוהבת את קלאמפ, זה גם. הן גאוניות זה למה. והן לא מתביישות לשים שונן איי בנוסף! ואני נעלבתי אם כבר ;;

N o R i K o

New member
גם אני נעלבתי שאת משווה כל פורום

לא משנה איזה פורום לפורום ה... הוא ._.; לא נעים. בהחלט לא נעים.

../images/Emo15.gif *נעיצת מבט*

יש לך... פאקינג מזל... אני אחרי אימון חניקות ואני מותשת. אחרת היית מוצאת עצמך על הגרדום בכיכר העיר! (או בחדר סגור הרמטית עם קנפאצ'י) פורום אינו שולט אין לערער על עובדהזו.

TaIu

New member
בטח שהוא שולט ../images/Emo142.gif

אני לא אגיד במה... אבל כן, הוא שולט במשהו. בהחלט. -נול-

../images/Emo15.gif אני אגיד לך במה הוא שולט

העולם תפוס, אנשים חטטנייים שולטים בו מזמן, והיקום גמכן תפוס הקסואית לקחו עליו שליטה, אבל על גבולות הטירלול האנושי אין מי ששולט, ולכן זו הטריטוריה הבלעדית של פוןרום אינו!

N o R i K o

New member
טוב, אם את כל כך מתעקשת ../images/Emo142.gif

אני אגיד במה הוא שולט- הוא שולט במוחות המסכנים של כל מי שנכנס אליו. הוא יוצא או מטומטם או לא שפוי. אור, אני נורא נורא אשמח אם תמחק את השרשור הנ"ל. מספיק שניצן תתלהב שהפורום שלה שולט, לא ראוי שאני ואיילת נעיר לה על זה שהוא לא כי כמו שכבר אמרתי, הוא שולט לה במוח... X:

../images/Emo15.gif איזה מוח?

המוח שלי התאדה מזמן, הוא הפך לשלולית! (טוב נו, נשאיר את הבדיחות הפרטיות למישהו שיבין אותן) בכול אופן, אני רק רוצה להגיד שאין לך זכות לבקר פורומים אחרים פה. היי תי משתמשת בשפה בוטה אבל אין לי חשק להעליב אף אחד.

למעלה