אוההה אני נרעשת

the witch 282

New member
אוההה אני נרעשת

עכשיו שמעתי בפטיפון שלנו את לד זפלין 2 ! זה היה ככ מאאאאאגניב ! WHOLE LOTTA LOVE נשמע מזה מזה אותו דבר כמו בדיסק (חח איזו הפתעה)

moshel

New member
טעות גדולה

קודם כל את צריכה להגיד שהדיסק נישמע כמו בתקליט ולא התקליט נשמע כמו הדיסק כי התקליט יצא קודם שנית אין מה להשוות בין תקליט לדיסק הצליל בתקליט תמיד יהיה יותר חם ופחות מתכתי מהדיסק יש לי חבר מנצרת שכמעט לא שומע דיסקים רק תקליטים יש משהו רומנטי בצליל של תקליט:) MosheL

the witch 282

New member
תיקון שלי -

אוקיי צודק... התכוונתי לעובדה שאני עקב גילי (המופלג) לא הייתה לי שום הזדמנות ולא הקלושה ביותר לשמוע בפטיפון... חוץ מהפטיפון בביתנו שלא עבד ואני זאת שבקשתי מאבא שלי לתקן אותו. אני שומעת הכל רק בדיסקים, ורציתי להגיד שלמרות כל השנים השיר נשמע אותו דבר (ברור מעליו), כמובן שאני יודעת שהפטיפון הוא המקורי. בקשר לקול הדיסק ולקול התקליט - בחיים לא שמעתי קודם תקליט... אין ככ הרבה סיכוי שאני אדע מה יותר חם ומה יותר מתכתי, אבל עצם העובדה ששמעתי בפטיפון את מה שאני נוהגת לשמוע בדיסק הייתה בעצם ה"מהות" של ההודעה והייתה הכוונה. ובקשר למרתונים - זה מגניב... אבל מאיפה אתה אוסף את כל הקטעים הארכיונים הנדירים ?

moshel

New member
אתם לא באמת

מתכוונים לכך שאני אגלה לכם נכון??:) זה חלק מהמיקצוע שלי חלק מהתחביב שלי מה שכן זו עבודת חיפוש קשה מאוד על ידי החלפות עם אנשים שיש להם גם חומרים נדירים או קניה במידה והם לא מוכנים להחלפה שוב פעם אל תישכחו שיש לי קצת יתרון אני הייתי שם בזמן אמת הקלטתי את הדברים בזמן אמת ממהטלויזה וכ"ד MosheL

the witch 282

New member
כמה זמן עבדת (חיפוש חומרים, עריכה

וכל השאר) כדי לגמור את המרתון ?

yoyoyud

New member
יש שם רק ראיונות (אולי את החלוקת פר

סים) והופעה אחת... אז הוא הקליט את הראיונות ותרגם אותם, והשיג (אולי גם הקליט) את הופעה. דרך נחמדה לעשות כסף...

the witch 282

New member
אבל זאת אומרת שמגיל יותר צעיר

וגם מלפני יחסית הרבה שנים התחלת לאסוף חומרים... אספת בתור תחביב ובתור נכס או כי ידעת שתעשה אם זה משהו ?

the witch 282

New member
לי ? אין כלום...

אני באפן עקרוני דיברתי אל מושל, בגלל שהוא אמר שהוא הקליט וגם מהופעות חיות הוא אוסף את החומר אז השאלה הייתה מופנת אליו... חח לא נורא... יש לך הופעות .) מגניב...

yoyoyud

New member
חחח... באמת לא שירשרתי אליך...

ולי יש רק שתי הופעות.

למעלה