אוהד בשש מילים

mika2669

New member
אוהד בשש מילים

היי לכולם, אני חדשה פה. אני לא מעריצה של אוהד, אני פשוט אוהבת את האדם שהוא וכמובן את המוסיקה שהוא יוצר מתוך זה. נכנסתי לפורום הזה מספר פעמים בעבר (אתם מקסימים!), והיום, ברגע של שעמום נכנסתי והתפלאתי שבתקופה כל כך לוהטת בחייו של אוהדי, הפורום כמעט שומם.... אז החלטתי לנסות להעיר את כולכם
אז ככה, בישראבלוג רץ כרגע נושא חם שהכותרת שלו: שש מילים. בפרויקט הזה אנשים כותבים בבלוג שלהם שש מילים שמסכמות את החיים שלהם. זה פשוט מקסים בעיני וגם מאוד מאתגר (תנסו, זה כייף). בקיצור, חשבתי שאולי נשחק את המשחק הזה כאן, כאשר הנושא הוא: אוהד בשש מילים. זה יכול ללכת לכמה כיוונים, למשל: מה אוהד בשבילך בשש מילים, או: אלו שש מילים היו מגדירות את אוהד בעיניכם (כמובן שרק בעיני רוחנו, הרי לא נתיימר להיות אוהדי בעצמו), נאמר, אם היית אוהד, אלו שש מילים היו מגדירות את חייך? אני מתחילה: מצליח לרגש אותי בכל פעם מחדש אוהד: בזכות עידו תדמור השתנו לי החיים אז מה אתם אומרים? מה שש המילים שלכם?

אהבתי../images/Emo13.gif

אין מספיק מילים לתאר את אוהד אלו ששת המילים שלי על כמה אוהד מדהים ומרגש כאדם וכיוצר, על כל שיר שהוא כתב אי פעם, על כל מילה שאמר לי ולכל מעריץ/ה שלו. על כל החום והאהבה שלו שלא נמנים בשום דבר רווחי ואינטרסנטי. הפורום לא שומם כי מספיקה הכמות הצנועה של אנשים שבאמת ובתמים אוהבים ומעריכים את המוזיקה שהוא יוצר, הפורום שלנו הוא המקום או הפורום הכי אותנטי, בלי פוזה שקיים כאן בתפוז ואני לא מגזימה. אז מקווה שתישארי איתנו בפורום, ברוכה הנמצאת

mika2669

New member
יופי של משפט ../images/Emo13.gif

יקירתי, ממש לא התכוונתי להעליב בקשר לפורום, אמרתי שהוא שומם רק על מנת להשתמש בזה כטיזר, לגרום לאנשים המקסימים כאן להשתתף במשחק
לא מכירה יותר מדי פורומים, אבל ממעט הדברים שקראתי כאן, יודעת שאת צודקת לגבי חוסר הפוזה והאנשים האמיתיים שבאמת אוהבים ומעריכים את המוסיקה של אוהדי. תודה על קבלת הפנים, אני בהחלט נשארת. והנה עוד משפט: שוב בוכה עם האשה של חייו

../images/Emo13.gif

אני יודעת שלא התכוונת להעליב. אני יודעת שיהיה לשרשור הזה עוד הרבה תגובות. וכל הודעה מתקבלת פה בברכה. תודה שבאת לכתוב
המשך שבת מקסימה שתהיה לך ולכולם!

שלגיה 14

New member
ועכשיו תורי :)

אפשר 7 מילים? סתם סתם... עשה את החיים שלי יפים יותר אחלה רעיון ואחלה שרשור :) ברוכה הבאה לפורום.. :) (וזה לא יפה להגיד שהוא שומם.. אנחנו מאוד משתדלים :))

mika2669

New member
מסכימה ../images/Emo140.gif

אני יודעת שאתם משתדלים (ורואים את שזה בא מכל הלב!) וכבר התנצלתי והסברתי את ענין השומם. לא התכוונתי
מבטיחה לא לומר את זה יותר, העיקר שזה יצר את הטיזר ואנשים מגיבים.את עושה פה עבודה מדהימה! אז הנה עוד משפט (זה אחרי שראיתי את הקליפ) חשבתי שיהיה רומנטי אבל היה עצוב

שלגיה 14

New member
תודה על המחמאות :)

אני יודעת שלא התכוונת, סתם קינטרטתי אותך :) לדעתי עוד הרבה אנשים יגיבו

mika2669

New member
ואוו כל כך נכון !

עוד שישיה: רביעי הבא בקמלוט הרצליה. בואו בהמוניכם

למעלה