אוהד בשש מילים
היי לכולם, אני חדשה פה. אני לא מעריצה של אוהד, אני פשוט אוהבת את האדם שהוא וכמובן את המוסיקה שהוא יוצר מתוך זה. נכנסתי לפורום הזה מספר פעמים בעבר (אתם מקסימים!), והיום, ברגע של שעמום נכנסתי והתפלאתי שבתקופה כל כך לוהטת בחייו של אוהדי, הפורום כמעט שומם.... אז החלטתי לנסות להעיר את כולכם
אז ככה, בישראבלוג רץ כרגע נושא חם שהכותרת שלו: שש מילים. בפרויקט הזה אנשים כותבים בבלוג שלהם שש מילים שמסכמות את החיים שלהם. זה פשוט מקסים בעיני וגם מאוד מאתגר (תנסו, זה כייף). בקיצור, חשבתי שאולי נשחק את המשחק הזה כאן, כאשר הנושא הוא: אוהד בשש מילים. זה יכול ללכת לכמה כיוונים, למשל: מה אוהד בשבילך בשש מילים, או: אלו שש מילים היו מגדירות את אוהד בעיניכם (כמובן שרק בעיני רוחנו, הרי לא נתיימר להיות אוהדי בעצמו), נאמר, אם היית אוהד, אלו שש מילים היו מגדירות את חייך? אני מתחילה: מצליח לרגש אותי בכל פעם מחדש אוהד: בזכות עידו תדמור השתנו לי החיים אז מה אתם אומרים? מה שש המילים שלכם?
היי לכולם, אני חדשה פה. אני לא מעריצה של אוהד, אני פשוט אוהבת את האדם שהוא וכמובן את המוסיקה שהוא יוצר מתוך זה. נכנסתי לפורום הזה מספר פעמים בעבר (אתם מקסימים!), והיום, ברגע של שעמום נכנסתי והתפלאתי שבתקופה כל כך לוהטת בחייו של אוהדי, הפורום כמעט שומם.... אז החלטתי לנסות להעיר את כולכם