אוהדי צפת

MegaYellow4

New member
כל הכבוד

אוהדים כמוך עושים לי טוב על הלב. לא משנה שחולון היא לא הקבוצה שלי, אבל צל``ש על ההשקעה, הנסיעה לצפת ומסע התלאות (הלא נעים) שעברת. תהנה!

חולוניה

New member
אוהדי צפת

אוהדי צפת

אני קורא בכל מיני אתרים על מה שהתרחש אתמול במשחק חולון-צפת עם האוהדים. זה מרגיז שאנשים שלא היו במשחק כותבים דברים על סמך שמועות אני אוהד חולון שהיה במגרש. אוהדי צפת לא איימו ולא חיכו לחולוניה בסיום המשחק מה שהיה זה שבזמן הרבע האחרון החליטו כמה מאוהדי צפת לעשות קצת פוזות על הקהל מספר אחד בארץ אני חייב לציין שהופתעתי אבל בהחלט לא נבהלתי, לא אני, ולא אף אחד מחולוניה! חבל רק שאלו שעשו קצת רעש ופוזות לא באים למשחקי חוץ כי אם הם היו מגיעים לחולון, אז בסוף המשחק הם היו מוצאים את עצמם בדרום חולון בבית העלמין!!! אוהדי צפת: הלוואי שהיה לכם סיכוי להשאר בליגה רק כדי לפתוח לכם את התחת בעונה הבאה אבל אתם כאלה אפסים שלא נראה לי שניפגש באותו המגרש בשנים הקרובות. יא זבלים אם רק הייתם מגיעים לחולון זאת הייתה התחנה האחרונה בחיים שלכם!!! כי אף אחד לא יכול על הקהל של חולוניה!!!!!!!

עידו ל

New member
צודק בהחלט.

קראתי בכמה אתרים על מעשיהם כביכול של אוהדי צפת והרגשתי כאליו אני קורא בשנית את הפוגרומים שנעשו ביהודי וילנא. חבר`ה , קצת פרופורציות. מה שבסל הכל היה זה ניסיון התגרות של כמה אוהדי צפת שרובם הגדול לא באו מלכתחילה לראות כדורסל , אז היה ניסיון להתחיל בקטטה ומיד המשטרה התערבה. עד סוף המשחק נשמר השקט ובסיום המשחק פונינו לאוטובוס ללא שום בעיות כשאף אוהד של צפת לא ניסה לפגוע בנו. להפך , כמה מהאוהדים היותר הוגנים ציפצפו לעברנו וצעקו לנו : ``כל הכבוד``. לגבי צפת , למרות חלק מהקהל שלהם הייתי רוצה שהם יישארו כי לפחות יש להם קהל ורואים שלאנשים איכפת שןם מהקבוצה. מבחינה מקצועית , לצערי , אני לא רואה סיכוי כזה. צפת של אתמול נפלה בשתי דרגות מחולון והתבססה בעיקר על שיפוט ביתי והמון מזל.

למעלה