אוהדי בית``ר - בושה !

MiToOsH

New member
אוהדי בית``ר - בושה !

אני לא מבינה איך האוהדים האלה מרגישים נוח כשהם מפיצים מודעות אבל על הקבוצה שלהם כאילו זה באמת בנאדם וכאילו זה באמת מוות. בינתיים, אוהדי בית``ר היקרים, אף אחד לא מת - ועל זה כולנו (גם אוהדי שאר הקבוצות) צריכים להגיד תודה. כי עם ההתנהגות שלכם (בית``ריסטים) אני מתפלאת שעוד לא קרה כזה דבר. אני לא אומרת שגוטמן לא צריך להתפטר - דווקא צריך, גם כדי להגן על החיים שלו עם הטימטום של האוהדים וגם כדי לזעזע את המערכת בבית``ר שזקוקה נואשות לזעזוע ענק. השאלה היא רק מתי. כולם יודעים שהוא ילך הבייתה - השאלה היחידה היא מתי ואיך. אז אולי אתם תענו ? aMiT

תרגעי!

אני אוהדת בית``ר גאה, ואני באמת מגנה את כל הקטע עם מודעות האבל, שלפי דעתי היו מיותרות, אבל אולי זה מה שיגרום לגוטמן להבין שהוא צריך להתפטר, ומהר, אחרת בית``ר לא תהיה מקום שני ולא תהייה באירופה. לבית``ר יש את האוהדים הכי טובים בעולם, והכי שרופים, והכי משוגעים, ואני שמחה להיות חלק מהמערכת הזאת שנקראת ``בית``ר ירושלים``, כי בזכותם היו לי הרבה רגעים יפים בחיים, אבל מצד שני גם היו לי הרבה ימים קשים, אבל גם שם, הייתי ותמכתי בקבוצה, וכך אני אמשיך, עד סוף חיי.... אולי האוהדים מגזימים בתגובה, אבל כולם צריכים להבין, שבית``ר היא חלק חשוב בחיי אוהדים רבים (ואני ביניהם) והכול סובב סביב בית``ר, וצריכים להבין, שכשהקבוצה לא משחקת טוב, ולא מנצחת, אז לכולם כואב בלב, ותאמיני לי שאני יודעת הכי טוב, כמה מלחיץ להיות חלק מבית``ר, כי בבית``ר מרגישים את הלחץ הכי טוב, כי השחקנים נלחצים כשאנחנו, האוהדים, שורקים להם בוז כל הזמן, זה מלחיץ, וקשה לשחק ככה. אבל בכל אופן בית``ר היא בשבילי הקבוצה הכי טובה בעולם, ולא משנה מה התוצאה, או אם היא מנצחת או לא, בית``ר תמיד הייתה שם בשבילי, ובגלל זה אני אהיה שם בשבילה, גם בזמנים קשים כאלה, כי בית``ר זורמת לי בדם ואני מכורה לה לעולם! אז אולי חיפה תזכה השנה באליפות, אבל אנחנו רק מתחממים ושנה הבאה כולם יראו מי אנחנו.... (בעזרת השם....) חולה על בית``ר ועל שאנדור בפרט האוהדת מספר 1 של בית``ר -מורן ולכל אוהדי בית``ר (איפה שלא תהיו) תמשיכו להיות אוהדי בית``ר לא משנה מה יהיה, ולא משנה מה התוצאה.

shimson

New member
שיהיה בהצלחה

סתם עניין אותי לדעת האם יש גם בנות בפורום של כדורגל. שמחתי לגלות שהבת היחידה שמצאתי בפורום אוהדת את הקבוצה של המדינה. אגב, את ירושלמית? ובת כמה את (אם מותר לי לשאול)? אני אוהד של בית``ר עוד מילדותי. גם אני הייתי שרוף וחולה על בית``ר יותר ממה שמקובל. בשנים האחרונות קצת התמתנתי. אני עדיין אוהב את הקבוצה, אבל הפעם רק קצת יותר מכל אוהד כדורגל נורמלי אחר ולא כמו שהייתי פעם מטורף עליהם עד מעל לראש. לגבי בית``ר: אולי עכשיו, כשחוסלו הסיכויים לתארים, ישתחרר הלחץ ונתחיל לראות מבית``ר גם כדורגל טוב לזכר ימים עברו. לגבייך, הבת היחידה בפורום: לפי התאריך אני שם לב שמזמן לא ביקרת כאן. בכל אופן אני מקווה שתמשיכי לייצג כאן אותנו (אוהדי בית``ר) בכבוד הראוי לנו. ושיהיה בהצלחה.

למעלה