אוהדים מזויפים

holonia

New member
אוהדים מזויפים

כמה מכל האוהדים שחוגגים היום ליוו את מכבי גם בשנים פחות טובות? 90% מ``אוהדי`` מכבי הם כאלה שפשוט רוצים לרכב על ההצלחה.

אני מסכים איתך

הקהל של מכבי הוא ברובו מורכב מאנשים מבוגרים ולא מילדים כמו בהפועל ירושליים. כמו שראיתם בגמר היום, 9000 אוהדים צהובים מול 2000 ירוקים שעודדו כל הזמן ! וה9000 צהובים היו בהלם בשעות מצוקה, לא כמו אוהדים אמיתיים ... ניתן לשים לב גם שבמשחקים ביד אליהו שהם מפסידים, הקהל יוצא לפני הזמן, לפי דעתי זה גועל נפש. אבל ברכות על הזכיה ! אני חגגתי יחד עם כולם והרגע חזרתי מהכיכר, היה ענק ! כל הכבוד !

לא אוהדים,אנשים ששמחים בשימכתכם

אני לא אוהד של מכבי תל אביב,אבל אני שמח שהם הביאו את הגביע כמו שאני שמח שכל קבוצה ישראלית מצליחה באירופה,אני הייתי בכיכר בערב הראשון שאחרי הזכיה,זה היה ספונטני,לא באתי יום למחרת לכיכר,כי לפי דעתי זה רק לאוהדים של הקבוצה,ולא חשוב אם הם מזויפים או לא. אופיר

holonia

New member
הסבר

גם אני שמח כשקבוצות ישראליות מנצחות באירופה, אבל אין סיבה לנסוע לעודד אותם - זאת חגיגה שצריך להשאיר לאוהדים שלהם. אם חולון תיקח פעם תואר, הייתי רוצה לחגוג עם האוהדים שלנו שהיו עם הקבוצה גם בזמנים הקשים, ולא עם כאלה שהתחילו לאהוד שעה אחרי הנצחון ויפסיקו יומיים אחריו. זה כל העניין של אוהדים אמיתיים - כאלה שנמצאים בשביל הקבוצה גם כשלא הולך. בקשר למכבי רמת גן שלך: נראה לי שעדיף לכם לחסוך את השעמום שבמפגש עם מכבי בפלייאוף, שחיפה יסבלו במקומכם. אלה סתם שלושה משחקים מיותרים.

למעלה