אוהב שמנות

אוהב שמנות

"משחר נעוריי נמשכתי אל הדמות הנשית העגלגלה והשופעת, בעוד חבריי נמשכו אל נשים רזות במיוחד, אשר בעיניי דמו לנערים יותר מאשר לנערות.
לא הבנתי למה אני נחשב בעיניהם לשונה. מבחינתי העדפה של אישה שמנה אינה שונה מהעדפה לאישה בלונדינית או שחרחורת, מבחינתי מבנה גופו של אדם הוא עוד נתון פיזי בדיוק כמו צבע עיניים או גוון עור.
בכל פעם שהצבעתי על נערה/בחורה שופעת הפכתי למושא לצחוק בעיני חבריי וזכיתי למנה גדושה של לעג. במשך שנים, נפגשתי בסתר עם נערות/בחורות שמנות, וביליתי עימן במקומות מרוחקים בהם לא היה סיכוי שאפגוש את חבריי או מכריי.
העדפתי את חברתן של נשים גדולות, ונהניתי במחיצתן, לא רק במה שקשור למגע גופני. אני יכול לשבת שעות מול אישה שמנה ולהביט בה בהערצה...בצחוקה, באופן הליכתה ובתנועות גופה כשהיא רוקדת...זו הנשיות בהתגלמותה!! באשר למנת המשכל או לתכונות האופי, הרי שאין כל הבדל בין אישה שמנה לאישה רזה.
מיותר לציין, שלא פעם הצביעו עליי ועל בת הזוג שלי כאילו היינו תופעה שאין לה זכות קיום בעולמנו.

אט אט התוודעתי אל עולם ה- bbw&fa, והבנתי שאני לא הגבר היחיד עלי אדמות שמעריץ ואוהב נשים שמנות.
התברר לי, כי כ- 10%-8% מהגברים אוהבים נשים שמנות ושופעות !!!
אלא שלמרבה הצער, חלקם אינו מעז לממש העדפה זו בגלל הלחצים החברתיים המופעלים עליהם, למרות שקיימת מגמה מעודדת של גידול במספר "היוצאים מהארון" ובמספר הגברים המעדיפים נשים גדולות .

לפני כשנה, בהיותי בן 24, הרגשתי בשל דיי לעשות את הצעד.
החלטתי להצהיר קבל עם ועדה על העדפתי זו...עייפתי מחיים בצל השקר.
החלטתי שאני אחיה את חיי כפי שאני רוצה לחיות אותם ולא כפי שהחברה מנסה להכתיב לי...כי חיים רק פעם אחת !!!

כמה טוב לי ! לא עוד העמדות פנים של התלהבות למול תמונות של דוגמניות שדופות בבגדי ים, לא עוד מבטי התפעמות מזוייפים אל מול נערה רזה במיני קצרצר שחוצה את הכביש, לא עוד שקרים....

אתם ודאי תוהים כיצד קיבלו זאת משפחתי וחבריי?
ובכן...זה היה הרבה יותר פשוט מכפי ששיערתי...מרגע שהם הבינו כי אין זו עוד פנטזיה חולפת של נער מתבגר, ומשהכירו את ידידותיי המקסימות, כולם הפסיקו להציק לי ולמדו לאהוב, להעריך ולקבל את חברותיי".

אני תמיד אומרת

שכשלא עושים ממשהו אישיו אז הוא לא. עצוב לי על חבריך שראו לנכון לצחוק עלייך ולא משנה למה, אלו לא חברים. אלו בריונים קטנים שכדי להרגיש טוב עם עצמם היו עסוקים בלהקטין אותך לרמה שהיית צריך להסתתר. זה לא קשור להעדפת הנשים שלך. זה קשור למשהו אחר לגמרי.

אל תתן לאף אחד לעולם להגיד לך שאתה פחות ממה שאתה
אל תתן לאף אחד לגרום לך להרגיש רע לגבי משהו שאתה אוהב או רוצה לעשות.

ברוך הבא לפורום שלנו ובהצלחה במציאת האחת שתעניק לך אושר ואהבה

למעלה