אוהב לענג אותה

OXYGENE

New member
אוהב לענג אותה

ניכנסתי לחדר ושם ראיתי את חברתי מחכה לי על המיטה ניגשתי הלאה ונשקתי לה קלות על השפתיים יש לה שפתיים חושניות במיוחד מיד הנשקיה התחילה להיות יותר ויותר לוהטת השכבתי אותה על המיטה תוך כדי הנשיקה והתחלתי ללטף בעדינות את החזה שלה הרגשתי איך הפיתמות שלה מתחילות להיתקשות מבעד לחולצתה וזה חירמן אותי באותו המן התחלתי לרדת לכיוון הצוור וללקק לה אותו היא התחילה להיתמכר לנשיקות האלה ולמגע היד בחזה והיא הוציאה גניחה קלה מיד המשכתי לרדת לכיוון החזה שלה עם הלשוןוהורדתי לה את החולצה שמיתחתיה לא היה דבר חוץ מהחזה המדהים שלה והחלתי ללקק לה מסביב לפיטמה היא הסיתה את ראשה לאחור וראיתי נקודות של צמרמורת קלה בעורה אני כל כך אוהב להיסתכל הלאה בזמן שאני מענג אותה המשכתי ללקק לכיוון הטבור והתחלתי להוריד לה את המכנסיים למטע באותו הזמן ליקקתי לה את הרגליים והתחלתי לעלות קלפי פנים השוק עד שהגעתי לשפתיים התחתונות שלה והתחלתי ללקק לה מסביב לכוס נוגע לא נוגע הרגשתי שהיא מתחילה להירטב ועברתי לקק את השפתיים הפנמיות ועם הקצה של הלשון בכל פעם אני נוגע יותר ויותר בדגדגן שלה עד שהוא אתחיל להתנפח ואז עברתי לכיוון פתח הנרתיק שכבר היה רטוב ולא מהרוק שלי בסיבובים עדינים עם הלשון פתחתי את הנרתיק והכנסתי את הלשון לבפנים הכנסי והוצתי את הלשון כאילו אני מזיין אותה איתו כאשר בכל פעם שאני מוציא את הלשון אני מעביר אותו על הדגדגן שלה שהיא התחילה לזוז ביחד עם הלשון הכנסתי לה בעדינות אצבע לתוך הכוס והרגשתי איך הכוס שלה סוגר לי על האצבע ואני שומע איך היא גונחת מהנאה זיינתי לה את הכוס עם האצבע ובאותו הזמן אני מלקק לה את תהדגדגן ומוצץ אותו בכל פעם שאני מלקק אותו אני מרגיש איך היא מכווצת את הכוס ומתחילה להגביר את המהירות הרגשתי איך האודגזמה שלה מתקרבת והתחלתי גם אני להגביר את המהירות עד שהיא התחילה לרעוד ולהיתכווץ וממש להיתפוצץ לי בפה הרגשתי איך היא גומרת ממש חזק וזה ממש חירמן אותי מאוד

bugbuster

New member
שלום לך OXYGENE ושבת שלום.

ידועה לכל נקודת החצייה - הכתיבה הראשונה, הנה רשמתי פנטזייה, או כתיבה המתארת את פעילותי המינית. יש בנו קשיים ומעצורים להיפתח לכך. אז הנה, עשית את הצעד וברוך הבא.
אשר להמשך, נסה גם לספר סיפור שמשהו קורה בו ולא רק התיאור המיני. או מה שאני קורא לא רק "המכניקה."

למעלה