אוהב... לא אוהב...

m i t a l y

New member
אוהב... לא אוהב...

לרובנו כאן יש מערכות יחסים מאוד מורכבות עם הורינו, נכון? בואו ננסה לכתוב 5 דברים שאנו אוהבים אצל אמנו ו-5 דברים שאיננו אוהבים... כנ"ל לגבי האבא שלנו... לעיתים זה קשה, אני יודעת, אבל בואו ננסה? (כן כן, אני גם כן אכתוב אבל עכשיו אני חייבת לחזור לעבודה...)... המשך יום נעים לכולכם...

alona 9

New member
לא קל מיטלי ../images/Emo4.gif

אוהבת המון תכונות של שניהם.. לא אוהבת ..יש מעט, אז בין, אפיית העוגה לבישול מבטיחה שאנסה לחשוב ואולי...מאוחר יותר, אשב לכתוב. חושבת שקשה מאד השאלה,כי התשובה תגרום לחשיפה גדולה.. אז מי מרים את הכפפה

נץ666

New member
חמישה-חמישה

אני ממש מתקשה לשים את הרגשות שלי בתוך הניסוחים האלה.

נץ666

New member
חמש תכונות אוהב חמש לא אוהב

בכלל מושגי האוהב-לא אוהב בעייתיים בתפיסת העולם שלי. המילה אהבה אצלי לפחות נצרכת בזהירות רבה מאוד.

תיבת נוח ../images/Emo35.gif

קודם כל למה בצמדים? אולי יש יותר תכונות מסוג אחד? שנית, אני חושבת שיש בעיה בעצם הצגת הנושא. ברור לכל אחד שאם היינו יכולים לבחור את בני משפחתנו (כולל הקרובים לנו ביותר) כפי שאנחנו בוחרים את החברים שלנו היה חלק מהם נמצא מחוץ למעגל. אבל, וזה כל ההבדל, אהבה היא היכולת לקבל (ולאהוב) מישהו למרות (ולא בגלל) המיגבלות שלו. מלבד זאת יש מכשלה נוספת. בין אם נרצה ובין אם לא, אנחנו עצמנו "סובלים" מחלק מן התכונות הללו (לטוב ולרע) וגם אם אנחנו מאוד לא אוהבים אותן אצל זולתנו קשה לנו להשתחרר מהן בעצמנו. אני עצמי מודעת מאוד לתכונות ה"טובות" ו"הרעות" של בני משפחתי (לאו דוקא הורי, ואני חושבת שהיתרון שלי הוא ביכולתי לשמור על יחסים טובים עם כל אחד מהם למרות המודעות הזאת. מעבר לכך, חג שמח לכולם (וזאת בודאי תהיה הזדמנות נוספת לרובנו לתהות על כל התכונות הללו במפגשי החג.

למעלה