אוהב בריגר

אוהב בריגר

תינוק חדש הגיע לעולם, ביום שישי אחה"צ, אחרי לידה ארוכה ומיוסרת בשבילו, הוא כאן, בריא, נחוש, ויפהפה!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה בונבון רגע רגע השם שלו זה אוהב???????????? ( אם כן שם מיוחד) ואיך היתה הלידה ספרי ספרי ספרי . בשעה טובה ומוצלחת שהכל בסדר. הוא חתיך בלי עין הרע . עכשיו אפשר וצריך שתתרגלי לרעיון שאת אמא :)

לידה קשה...

הוא יצא ממש בקושי, לא נושם ומסכן מאוד. אבל הוא התאושש ממש מהר, ועכשיו הוא בריא, עירני ומקסים. לא פשוט להיות אמא (בשבילי), אני עוד מנסה להפנים את גודל האחריות ולשחרר את החיים הקודמים. זה ממש די עצוב, ביחד עם השימחה הגדולה והאהבה. זה לא טריוויאלי... חוצמזה, גם בשבילי הלידה היתה לא קלה, ואני מלאה תפרים והגוף צריך להתאושש... אני מקווה שצ'יק צ'ק התפרים האלה עוברים... מישהי פה יודעת?

פנינה101

New member
עומר אימא חדשה..../images/Emo24.gif

לי היה ניתוח קיסרי, לאורך לא לרוחב בהרדמה מלאה לקח לי שלושה חודשים להתאושש אבל זה לא כמו אצלך, אז אצלך יעבור אחרי מספר ימים. הגוף צריך לנוח..זה כן. קשה לשחרר חיים קודמים, כי הם מלווים אותנו לכל מקום אבל יש משהו חדש..וזה מוזר בהתחלה תתרגלי מהר מאד, כי זה ייצור מתוק שתלוי בך כולו. את מניקה? אני כל כך שמחה בשבילך ושמחה שהכל מאחור. שיהיה נחת לכל המשפחה.

מניקה בינתיים...

מבלבל, פתאום נכנס לחיים שלך דבר חדש והופך להיות הכי חשוב... כל הסדרי עדיפויות משתנים ואני מוצאת את עצמי חיה בצורה הכי קדמונית, הכי חייתית שיש - כל הום מיניקה, אוכלת, ישנה, וזהו... מוזר ואפילו קצת מצחיק...

היי עומר ומזל טוב

דבר ראשון אני רוצה לאחל לך מזל טוב . התפרים לוקחים בערך כשבוע עד שבויים עד שנעלים והכאב עובר. החודש הראשון לאחר הלידה הוא לא קל בכלל ולוקח זמן להתרגל ללילות בלי שינה ולהנקה - אם את מניקה האנרגיות בחודש הזה די מטורפות בגלל ההורמונים ולכן יש מצבים הנעים בין דכדוך לשימחה וגם הנשים הכי אופטימיות והכי רוחניות חוות את זה . לי רגשית היה קשה ללא סיבה רק בגלל ההורמונים וקחי בחשבון שזה עובר ... הכי , הכי חשוב זה לנצל כל רגע שהוא ישן - לישון גם !!! אם תהיי עייפה ותנסי לעשות מליון דברים כשהוא ישן - העצבים יגיעו ועוד תחושות תסכול למיניהם ממליצה לך בחום כל פעם שהוא ישן לכי גם את לישון את שתתרגלו יחד לחיים משותפים . לוקח זמן ללמוד להיות אימא וזה סוויץ שנעשה ללא הכנה ולוקח זמן להתרגל באמת עם היד הלב אני יכולה לומר לך מנסיון שלי שלקח לי חודש עד שהגוף שלי התרגל גם להנקה וגם ללילות ללא שינה ולהיות עירה גם תוך כדי שינה.... ועוד טיפ חשוב מאוד שאני התחלתי ליישם אותו רק כשמעיין הגיעה לגיל שנה וחצי.... זה לתת גם לצד השני לקום בלילה ולקלח ולהאכיל ולא רק את. ובכלל ישנם פורומים מדהימים לאימהות כאן בתפוז שאני נעזרתי בהם מאוד ובהצלחה.

תודה! ../images/Emo24.gif

אני בינתיים לא מצליחה לישון כשהוא ישן - שעה פה שעה שם. אבל אני מקפידה לנוח, ולא דואגת כרגע לא לבית, לא לאוכל, לא לשום דבר. למזלי, בעלי והמשפחה שלו צמודים אליי ועוזרים בכל מה שצריך, כולל מידע ושאלות. מדהים אותי כמה אהבה התינוק הזה מביא איתו - אבא שלי מסתכל עליו במבט שלא ראיתי עליו אף פעם, הוא ממש מאוהב באוהב... באמת מדהים... אנשים שאני בקושי מכירה קונים לו דברים כי הם רואים דברים מתוקים ולא יכולים להתאפק... זה מדהים באמת בעיני... כמה אהבה הגיעה איתו...

פתי בו

New member
יקירתי מאחלת לך החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

תנוחי ותצברי כוחות לפצפון. אני אפילו הייתי מציעה לך להביא עזרה זה יקל עלייך המון. שולחת לך חיבוק אוהב והמון אנרגיות תופסת?

פתי בו

New member
יו איזה בונבון ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לך המון המון נחת ושמחה בלב ורק טוב

דגנית

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif מתוקי אמיתי ../images/Emo95.gif

ושם מיוחד מלא אהבה. מזל טוב לכם
וגם פורים שמח

פנינה101

New member
איזה צמרמורת קיבלתי...../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

שיהיה במזל טוב. ביום שישי? אז הוא כבר בן 7 ימים כמעט 8. אז מחר הברית? שהוא יזכה לנחת מההורים אני בטוחה שהוא זוכה להורים נהדרים שדרכו תהיה סוגה בשושנים שידע להתמודד עם קוצים שבדרך ושיצליח בכל מה שהוא בא לעשות כאן בעולם הזה מזל טוב

מזל טוב,עומר אהובה../images/Emo24.gif

איזה מתוק , אומנם לא סתם אומרים חבלי לידה, אך שוכחים כשזה עובר ...אני לא זוכרת כמה זמן עבר כאבי התפרים, נראה לי אינדוודואלי, הכי חשוב שמרי על כוחותייך בשבילו ולמענו. כן, חיים חדשים - להיות אמא , תהני מכל רגע של אהבה, אוהבת אותכם עכשיו את והוא - מאחלת לך ימים קלים ושמחה, אוהבת אריאלה

למעלה