אוהב את המגע

אוהב את המגע

שלום לכם אנשים יקרים,
אני ממש חדש פה- נרשמתי רק אתמול בלילה. כך שעם התוכן אינו מתאים לפורום זה או כל דבר אחר שאתם מוצאים לנכון להעיר אשמח לשמוע....
אחרי לא מעט התלבטויות החלטתי ללכת על זה ולהוציא החוצה את מה שיושב אצלי בפנים כבר כמה זמן.
אהה, שכחתי להציג את עצמי.
בקרוב בן 39, מהמרכז.
למה אני פה? ברשותכם אהיה ישיר.
אני אוהב מגע של אישה. אוהב לפנק. הדבר שהכי מחרמן אותי זה לראות אישה נהנית, שלא לדבר על גומרת, בידיעה שאני הצלחתי להביא אותה למקומות מדהימים אלו.
ישנם שני דברים שלדעתי הכי מדהימים וסקסיים: הראשון זה לרדת לבחורה. אם יש מראה ליד כך שאפשר לראות כמה האישה נהנית זה מעולה.
והשני, אני מאוד אוהב להעניק מסז'. לא למדתי את זה או משהו כזה אבל ברבות השנים קיבלתי מחמאות מבנות הזוג שהיו לי לאורך ההיסטוריה (חלקן האמת מטורפות..... [surprise] ) שרק חיזקו אצלי את ההרגשה של לרצות להמשיך ואולי פעם אף לעסוק בזה כמקצוע.
זהו, נראה לי שאמרתי הרבה לפעם הראשונה....
שבוע נפלא לכולם..

ברוך הבא!

אין על גברים שאוהבים לרדת

תודה רבה מתוקה

האמת שקצת התבאסתי. את היחידה שהתייחסת להודעה שלי.
קיויתי שאני אגלה התענינות אצל מספר נשים. אולי זה מוקדם מידי?
יכול להיות שלא אהבו את הדברים שכתבתי. לא היה לי פשוט לעשות את המהלך הזה. אולי בגלל זה הדברים לא יצאו הכי טוב.
אבל התכוונתי לכל מילה- אני באמת אוהב מגע כאשר לגעת באישה בכל מיני צורות ולגרום לה הנאה באמת חשוב לי וגורם לי הנאה אף יותר מלהיות בצד שמקבל.
בעניין המסז', אני מקווה שאף אחד לא חשב לרגע שמדובר באיזה ניסיון לקדם איזה עסק או פרסומת. ולא מדובר על תשלום. ממש לא!!!
זה אך ורק חלק בלתי נפרד מכל נושא המגע והענקה שזה בעצם המסר שניסיתי להעביר.
שבוע מצויין וסורי על החפירה......

אתה טוען שאתה מכיר נשים

אבל כנראה שלא מכיר את הדינאמיקה האינטרנטית.
נשים לא יפנו לגבר כי הוא פירסם שהוא אוהב לרדת ועושה מסג' טוב.
אתה צריך לגרום להן להכיר אותך קצת ולהרגיש בטוחות ואז אולי יהיה סיכוי שהן יהיו מעוניינות להכיר אותך.
&nbsp
תשתתף בפורום, תביע את דעתך לגבי דברים, תכתוב על דברים שמעניינים אותך.
אולי אז יהיה סיכוי.

לא מותק

אני כבר שנים רבות בתפוז ומופתעת כל פעם מחדש עד כמה גברים לא מבינים דברים כאלה..
&nbsp
הכי מדהימים אותי אלה ששמים תמונה של הבולבול שלהם ומצפים שתיבת המסרים שלהם תוצף בהודעות

שיט !

את בטוחה שתמונה של זין לא גורמת לנשים לקפוץ על המצולם ולזיין אותו בפראות ?????
רק עכשיו אני קולט שרשמת "בולבול"....
מה נסגר WOMAN !

Sharoman

New member
גברים נוטים לחשוב

שאם גבר טיפוסי יקפוץ על כל רבע שד או חצי רגל נשים כנראה יפעלו בצורה דומה.
הבעיה היא שרוב הגברים קצת יותר בררנים ולרוב יעדיפו להיות עם מישהיא שבאמת מוצאת חן בעיניהם (ולו רק מהבט חיצוני) ושלמעשה מעטות הן הפעמים בהן יבחרו לזיין רק כדי לזיין.
נשים בתור התחלה זקוקות לגירוי קצת יותר רציני משילוב אקראי של לחץ, חום, ואולי לחות קלה.
ואם נוסיף לנוסחה את העובדה שנשים גם ככה הססניות בכל הנוגע לגברים (שלא מרפים מהן לרגע) אז בכלל הסיכוי יורד לרמות קיצוניות שאישה תתפתה לגבר משורת מלל בודדה או תמונה של איבר אינטימי (ולא משנה איזה...).
הענין הוא שאותם גברים לא מנסים אפילו לחשוב בכל צורה הגיונית, ובטוחים שנשים כאן בפורום הגיעו ומגיעות רק כדי למצוא זיון זריז וחסר מחויבויות.

נשים "הססניות"

כי הסיכוי שלהן להנות מסיטואציה חד פעמית עם גבר זר היא נמוכה מאוד.
אם הן לא יפגעו פיזית מהסיטואציה (שהן נמצאות בה בנחיתות פיזית מובנת) - עדיין יש סיכוי נמוך שהן יגמרו בה.
&nbsp
אבל גברים חושבים "בפורום סקס יש נשים חרמניות שאוהבות סקס= מזדיינות עם כל דבר ללא הבחנה" וזה כבר חוסר הבנה בסיסי של החרמנות הנשית. (ברור שאני עושה הכללה)

Sharoman

New member
ההססנות או החשד

מגיע רק (או לפחות בעיקר) מנקודת מבט של פגיעה פוטנציאלית.
גם גבר לא יהנה עם מישהיא זרה במפגש חד פעמי כמו שהיה עשוי להנות עם אותה האחת אחרי הכרות קצרה.
לא הייתי מצפה למימוש פנטזיות או אפילו דאגה לצד השני מאדם שמעולם לא פגשתי או דיברתי איתו קודם לכן.
וגברים, ברובם, באמת מניחים שאשה שנמצאת בפורום סקס נמצאת שם רק כדי למצוא זיון מיידי בזמן שגברים נמצאים שם בגלל אותן נשים "חרמניות".

צודקת!!!

אני נשוי +2. גר במרכז.
אוהב מאוד ים, לעשות ספורט, סקס.
אומרות שנראה טוב עם תחת סקסי!!!
לגבי תמונת גוף. רעיון מצויין. מבטיח לטפל בזה בהקדם....(בעבודה עכשיו)
וכמובן שמח מאוד לשתף אישה ביכולות שלי ולפנק במסז.....

למעלה