אוהבת??????

אוהבת??????

אני אלמנה כבר 9 שנים.היות ועוד לא מצאתי מישהו נורמלי לקשר טוב. יש לי ידיד מתוק שהוא גרוש +2 ילדים קטנים 7 3 .אשתו עזבה אותו אם הילדים (ויתרה עליהם).נכון יש לה סעיף פסיכולוגי העיניין שלי שאני מאוהבת בו והוא יודע אבל אין ביננו קשר מיני ברור.ואני רוצה אותו לי יש 2 ילדים שלי בני 14 9 .השאלה היא האם ליתמוך בו בנושא הירגשי? איך אדע מה הוא חש כלפיי? אנחנו בידידות כבר 7 חודשים .וזה רק זרם דרכי. הוא גרוש גם 6 חודשים .כלומר רשמיים. עזור לי בעיניין...האם להמשיך? הבת שלו לא הכי נורמלית...

גרא.

New member
מתמודדת,את שואלת שאלות קשות,

אולי קשות מדי..על פניו,נצפים קשיים בחיבור המיוחל של שתי המשפחות שלכם. אלא עם כן,זה לא כיוון הצפיות שלך.ניתן להבין מדברייך, שאתם לפי שעה,רק בידידות,כמעט לא מעבר לכך..כנראה ללא ביטויים רגשיים,אחרת כבר היית יודעת מה הוא חש כלפייך..בניית זוגיות של ממש בין שניכם,היא בוודאי אפשרית, גם אם לא תהיה קלה..אבל לא בהכרח יווצר קשר חיובי ובונה בין הילדים שלך ושלו,בפרט על רקע העובדה שמערכת היחסים של ילדיו עם אימם, סבוכה ובעייתית.לא ברורה שאלתך לגבי התמיכה בנושא הרגשי..האם התכוונת לקשייו להתמודד עם רגשותיו על רקע עזיבת אשתו, אם ילדיו? האם התכוונת למערכת היחסים ביניכם?..ייקל להגיב אם תפרטי מעט יותר..מכל מקום,לא אוכל לומר לך אם להמשיך,זו החלטה שלך, שלך בלבד..אבל להבהיר,ולחדד את נקודות המבט אפשר, עלמנת שיהיה לך יותר קל להעריך מה קורה, כדי שתוכלי להקבל את ההחלטה.

nutmeg

New member
מתמודדת יקרה -

שאלת שאלות שקשה מאוד לענות עליהם. שאלת "האם להמשיך" ואני מרחיבה ומשתמשת במילים שלך בכוונה: האם להמשיך במערכת יחסים בה תמיד אני זו שיוזמת? במערכת בה תמיד אני זו שצריכה לתמוך רגשית? במערכת בה איני יודעת בברור מה הוא חש כלפי? במערכת בה אני יודעת שיש בת אחת שאינה יציבה רגשית? במערכת בה אני יודעת שאני רוצה אותו, אבל איני יודעת אם הוא רוצה אותי, ואני איני יודעת אם אני רוצה להתמודד עם "כל החבילה" שמגיעה איתו... ועכשיו אני שואלת אותך בחזרה: האם את מאחלת לעצמך מערכת זוגית שכזו?

למעלה