אוהבת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
ספק אם תראה את המכתב הזה בכלל או אולי זה לא המקום לשים אותו בכלל הוא יונח אצלי בארכיון על מנת שאנצור אותו . הכל החל בכך ששמת
על שמי מאתר הכרויות בכלל מי חשב עליך, מי רצה בכלל לעבור למדינה אחרת אתה שרשמת כי אתה מעוניין במלאכית כי אתה מלאך .. והינה מאז קראת לי מלאכית מאז השם הזה לא עוזב אותי ישנם אנשים שאפילו כותבים ספר ששמי נכנס פנימה ישנם דיונים שנכנסים על שמי.. אתה שהראת לי את הצד השני של העולם, את אהבתך האמיתית אלי פתאום הגעת לארץ והייתי מאושרת ונשארתי מאושרת עד שהלכת.. נסעתי אליך הכל התבלבל, לא היה סדר בכלום שידרתי אחרת, הבנת אחרת וחשבת שאנני רוצה אותך.. חושבת עליך מאז אותו זמן כל יום ויום אין שיחה שאתה לא נכנס לשיחה כל יום אתה בלב שלי היתה תקופה שאפילו ברחתי מהמציאות ברחתי מהרגש שלי מהרצון שלי האמיתי להיות איתך כי חשבתי שאולי כך יהיה יותר טוב.. אך הגעגוע אליך רק התגבר . מלאך שלי האם תתן לי עדין לחיות באשליה? או שפשוט כוחות הטבע יעשו את שלהם.?? רוצה כל כך לחבק אותך ,לתת לך לדעת ולהרגיש שאותך אני אוהבת ולקח לי להבין את זה במשך שנה שאני בקשר איתך. נכנסתי לאימפריה שלך שם בארץ האפשריות הבלתי מוגבלות,אנשים ותרבות שונה הרגשתי קטנה ,פתאום מותר לי הכל, רוצה כלכך לעזור לך לשפר את החיים ,את הנאת החיים , רוצה שכשאר אני ישאל אותך מה שלומך יהיה לך מה לספר ולא כזה אותו דבר אני ההשלמה של האימפריה שלך .. אני וכולם היו גאים במה שהגעת ועל כך כול הכבוד .. אבל מרגישה שאתה עצוב כל עצוב .. כי רוצה אתה שינוי בחיים שהפכו לשעמום ... כן אני רוצה לתת לך את האושר שתיהיה מאושר אז אני גם יהיה מאושרת ממתינה לך מלאך יקר שלי- ענת. התמונה המצורפת כל כך מזכירה לי את המקום שעמדנו בו שננו והיא קיימת במצלמת האודיו .. המושב למעלה למעלה שהכנרת שם באופק.. והפרחים מסביב,האויר הטוב.. וחלמנו על בית שם במושב בקצה שמשקיף על הכנרת מי יודע אולי יבוא היום ויהיה לנו בית שם. חלום בנתיים חלום.