אוהבת קצר ועבה... זה... ארוך לי מידי... התערפלו לי העיניים... ונגמר לי האוויר... שרשר חדש ברשותכן...
ע ע פ ר ל ה New member 26/11/07 #1 אוהבת קצר ועבה... זה... ארוך לי מידי... התערפלו לי העיניים... ונגמר לי האוויר... שרשר חדש ברשותכן...
מ מותק בניחוח שפיות New member 26/11/07 #5 אני... יכולה לסבול שנים בהתאפקות... אני מלכת הכוורת של האיפוק... ואת?
מ מותק בניחוח שפיות New member 26/11/07 #11 ביום שישי... בעוד שבועיים... אני אסביר לך בדיוק... מה היתרונות בלסבול
ע ע פ ר ל ה New member 26/11/07 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אר פי ג'י חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זירת הקרב השקטה חחחחחחחחחחחחחחחח ממש המלאכיות של צארלי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אר פי ג'י חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זירת הקרב השקטה חחחחחחחחחחחחחחחח ממש המלאכיות של צארלי...
מ מותק בניחוח שפיות New member 26/11/07 #9 לוסי ליו... זו הג'אפונזית ההיא שמחקה לי ת'מבט של חצי התורן באלי מקביל? וממתי אכפת לי דיליי????? אני פארה...סופית
לוסי ליו... זו הג'אפונזית ההיא שמחקה לי ת'מבט של חצי התורן באלי מקביל? וממתי אכפת לי דיליי????? אני פארה...סופית
מ מותק בניחוח שפיות New member 26/11/07 #12 יא במבי... תחזקי בירכיות ותעמדי ישר... כבדי את המקום אשר את דורכת בו... יען כי...מקודש הוא שמישו ידחוף לה כבר ת'מברשת ליד...ושתתחיל לסייד ת'שבילים.
יא במבי... תחזקי בירכיות ותעמדי ישר... כבדי את המקום אשר את דורכת בו... יען כי...מקודש הוא שמישו ידחוף לה כבר ת'מברשת ליד...ושתתחיל לסייד ת'שבילים.
ע ע פ ר ל ה New member 26/11/07 #13 בומבה במבי...../images/Emo6.gif הזנב קצר... אין שיווי משקל... כ על הניחוח... אני חולה על ניחוחות הרפת... מזקיר לי ת'קיבוץ...
בומבה במבי...../images/Emo6.gif הזנב קצר... אין שיווי משקל... כ על הניחוח... אני חולה על ניחוחות הרפת... מזקיר לי ת'קיבוץ...
מ מותק בניחוח שפיות New member 26/11/07 #14 אז זהו... שאני עדינה מדי לזה אחו...זה רק לפיקניק עם סלסלה ומפה משובצת...וגם זה...רק במקום מוסדר עם כל השירותים...ובחו"ל.
אז זהו... שאני עדינה מדי לזה אחו...זה רק לפיקניק עם סלסלה ומפה משובצת...וגם זה...רק במקום מוסדר עם כל השירותים...ובחו"ל.
ע ע פ ר ל ה New member 26/11/07 #15 כל עגל רך הופך לפר משובח בבגרותו... ממש בית קטן בערבה+דמעות... מרי... לוסי... לאסי... שובי הבייתה... זה בא עם הגיל מותק... הרומנטיות המשובצת? טוב ת'כלס... מה היבית בסלסלית כיפה אדומה...?
כל עגל רך הופך לפר משובח בבגרותו... ממש בית קטן בערבה+דמעות... מרי... לוסי... לאסי... שובי הבייתה... זה בא עם הגיל מותק... הרומנטיות המשובצת? טוב ת'כלס... מה היבית בסלסלית כיפה אדומה...?
מ מותק בניחוח שפיות New member 26/11/07 #17 ../images/Emo25.gif זה מה היביתי בטנא... לכבוד הלילטוב שלנו צ'או...אני למיטה.
ע ע פ ר ל ה New member 26/11/07 #18 ../images/Emo25.gif לילה רך ושינה עריבה מתוקתי... גמני סוגרת ת'תריסים... לילה טוב כולם
ע ע פ ר ל ה New member 26/11/07 #16 תגידו... לא מתכוונים להחליף ת'פרסומת הזותי בצד שמאל של מאק לאב? שתי נשים וגבר... פ'סדר... הבנו את רעיון החרמנות... סתם מעיק בעין... רוצים תפריט משובח? כנסו למאק לאב... פחחחחחח
תגידו... לא מתכוונים להחליף ת'פרסומת הזותי בצד שמאל של מאק לאב? שתי נשים וגבר... פ'סדר... הבנו את רעיון החרמנות... סתם מעיק בעין... רוצים תפריט משובח? כנסו למאק לאב... פחחחחחח
M M i c h a l y U S A New member 26/11/07 #19 כותרת השירשור..נו... לא יכלת אחרת....משו כמו...ארוך ודק?