אוהבת מאוהבת

אוהבת מאוהבת

יש לי מספר שאלות בעניין : 1.האם יש הבדל בין להגיד לבן זוג אוהבת אותך לבין להגיד מאוהבת בך?
2.אולי השאלה הבאה תישמע לכן טיפשית אבל בכל זאת אשאל.......תוך כמה זמן בחורה יכולה לדעת אם היא אוהבת את הבחור?......תוך חודש? שלושה חודשים?....יש בכלל איזשהו תיחום של זמן שאם עד אז לא אוהבת הבחור אז עדיף להיפרד? אודה להתייחסות

אהבה.............:)

1. לדעתי יש הבדל גדול- כי אם מישהו אומר לך "אני אוהב אותך" יכול להיות שהוא גם סתם פשוט אוהב אותך כבנאדם.. לעומת זאת יש הגורסים כי "אני אוהבת אותך" מגיע אחרי תקופה של "אני מאוהב בך".... אני חושבת שיש הבדל- ולפעמים זה יכול להיות גם שניים- ומותק- בזה זה רק הרגשה ואינטואיציה אין פה חוקים....... 2.תוך כמה זמן.........!??!?! ממתי אהבה תלויה בזמן לעזאזל?? את יכולה להכיר מישהו ואחרי 4 דקות להחליט\ להבין שהוא אהבת חיי ושהוא חלום שמתגשם, ואת יכולה להיות עם מישהו חצי שנה ולא להבין למה לעזאזל את מחכה ומה קורה איתך\ איתו איתכם.............. אני פשוט לא מבינה מה בדיוק את שואלת- האם את יוצאת עם מישהו שאת לא מחבבת אפילו ואת מחכה להתאהב בו?! האם את יוצאת עם מישהו שאין לך בכלל רגשות אליו? אני חושבת שאין טעם להתחיל קשר מההתחלה אם אין איזשהו משהו לפחות קטנצ'יק של ניצוץ או איך שלא תיקראי לזה- משיכה "מינית, אינטלקטואלית" בלה בלה תקראי לזה איך שאת רוצה.............. בכל אופן זה לא משהו שמישהו יכול להגיד חוץ ממך- והרבה פעמים את גם לא יכולה לשלוט בזה.. כי כמו שחברתי הטובה אומרת- "אני תמיד מתאהבת בבחורים שאני הכי שונאת!! למה אני מתאהבת בהם?! אני שונאת אותם כל כך.." ואכן כבר חכמים ממני אמרו שאהבה ושנאה שוות הן.. ועל כן אם את מחפשת סימנים ל"אני אוהבת אותו" אני מרשה לך לחפש גם אני סימנים של "אני שונאת אותו" ... נא לקחת הכל ברוח טובה שיהיה רק הנאה ואושר :)

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

תמיד חשבתי על התאהבות כחלק הבוער יותר באהבה, החלק שגורם לך לרצות להיות איתו ולחבק אותו ולגעת בו כל הזמן.

תודה לך :)

שאת נותנת לי סיבה לשתף במחשבות\ דעותיי\ פילוסופיית החיים שלי.......חח התענוג כולו שלי ..(;

שגיתא

New member
הי קול נשמע ../images/Emo124.gif../images/Emo54.gif

לדעתי אהבה זה רגש עמוק שבא מתוך הנפש
ולא בתוך התשוקה או העיניים בלבד
,כמובן שבאהבה גם יכולה ורצוי שתהיה תשוקה
, אבל היא לא מסנוורת ככה שאת לא מסוגלת לחשוב, מי שאת אוהבת את דואגת לו למשל את המדהים שלי אני אוהבת ותמיד אוהב, אבל אינני מאוהבת בו הוא מרגש אותי מכל הבחינות אבל אין לי את הדפיקות לב והזיקוקי דינור
למרות שאני מתגעגעת אליו רוב הקשר ביננו הוא מיני +, לצערי הוא לא רוצה זוגיות איתי ולמרות שיש בנינו רגש מעבר לתשוקה
הוא טוען שהוא לא מאוהב בי והוא מחפש אחר הרגש הזה
לדעתי מרגש אהבה ניתן לבנות משהו הרבה יותר חזק מרגש ההתאהבות, כאשר בהתאהבות מוצאים בן/בת זוג מתאימים זה הופך לאהבה, עכשיו התחלתי לצאת עם בחור חדש ואני די רואה למה הוא לפתח זוגיות, אמנם גם בשני אני לא מסנוורת זה לא הסטייל שלי, יש בי רגש אבל הוא תמיד מלווה במחשבה לא בהכרח מחשבה תחילה, אני כמו אבן בנהר שהזמן נראה לי אני אזרום קשה לי להיות מאד ספונטנית ברגש האהבה שלי כי אני יודעת שאני בחורה של גבר אחד ברור שאני רוצה להתרגש כמו בקצין וג'נטלמן אבל אני יותר מציאותית, בחלק ביטוי לרגש חיובי כלפי הבחור החדש הרבה יותר מילולי וזה מאד נעים אבל נכון לכרגע הייתי שמחה לגור עם שני הבחורים הללו, יש לי חשד קל שלמרות שהוא מוכן לעשות הרבה בתוך האקט המיני בשנים האחרונות שני המאהבים האחרונים שלי פינקו מינית עד כלות, אבל אני מקווה שנצליח למלא ציפיות, קשה יהיה לי לחיות חיים לא נטולי תשוקה, כמו חסרי התאמה מינית לחלוטין, כבר עכשיו נתקלתי בזה שהוא לא מאד אוהב שמלטפים את גופו דבר שאני מאד אוהבת לעשות לפני תוך כדי אחרי קשה לי לא לגעת זה לא חייב להיות ארוטי ואצל המדהים שלי שטוען כי הוא שפוט למגעי הליטוף שלי נעים לו, טוב אני אופטימית מושבעת ורומנטית זה קשר שמרגיש נכון
אחרי תקופה ארוכה של
סליחה אני קצת מבולבלת
אבל עם הרגשה של אם אני לא אבהל זה יצליח אני צריכה סבלנות וזה יש לי המון
שגיתא

למעלה