אוהבת לאונן

אוהבת לאונן

אני נשואה 20 שנה, בסך הכל בסדר גמור, לא חסר דבר. אנו שוכבים פעם עד פעמיים בשבוע (בעלי היה רוצה יותר). לפחות פעם בשבוע קורה שאני מתגרה מינית ומאוננת. מבחינתי האוננת היא פתרון קליל ומהיר 2-3 דקות וגמרנו לעומת סקס שלוקח 30-40 דקות. בעלי מודע לכך ומתלונן שאני "מבזבזת" לו את ההזדמנויות לסקס. הוא מציע שאקרא לו בכל פעם שאני מגורה ומבטיח חפוז. אני מאוד אוהבת לאונן. מה דעתכם?

651595

New member
תאוננו יחד...

שניכם תעשו זאת חפוז...אפשר לגוון וכל אחד יאונן לשני...

תאונני בכיף

יחסי מין זה משהו אחד, אוננות זה משהו אחר. אמנם כל אחד מהם יכול להגמר באורגזמה (רצוי אפילו). אבל התחושה שונה. אני לא מוכנה לוותר על אף אחד מהם. ואינספק שלאונן מולו כחלק מהסקס זה גם משהו אחר. מאוד מגרה ונעים. אבל אחר. אפשר להכניס גם את זה לחיים. אבל שיבין שהאוננות שלך לא מאיימת עליו, ושיש לך מרחב מחיה משלך שהוא לא חלק ממנו, וזה בסדר.

המממ...

ברוכה הבאה
מה עם פשוט לעשות את מה שאת רוצה באמת? הרי את יודעת מה יעשה לך הכי טוב. את מוזמנת להתחשב כמובן בבעלך מתוך אהבה ושיתוף פעולה איתו, אבל בעיקר להבהיר לו שיאפשר לך את החופש שלך וכך ייטיב עם שניכם... זה שאת מגורה לא מתבזבז
אם מתאים לך לצרף אותו סבבה. אם לא, אז לא

מתבזבז כי...

לדעתו והאמת גם בפועל, אם אני מאוננת אז אח"כ לא ממש בא לי עוד פעם ואני לא משקיעה או דוחה את העניין למחר.

היי וברוכה הבאה...

תאונני בכייף.. אגב מדוע שלא תקראי לבעלך להציץ, יש אנשים שזה מאוד מגרה אותם לראותאת בת הזוג מאוננת... כך גם לא תחושי רגשות אשם...

kooka

New member
לא הבנתי למה את לא יכולה גם וגם..

תנסי פעם לאונן לפני סקס...זה משפר אורגזמות בטרוף...

למעלה