אוהבת ומיואשת

ליגל27

New member
אוהבת ומיואשת

אנחנו גרים יחד. בזוגיות. פחות משנה. עברתי אליו לפני כשלושה חודשים ולא כי הוא הכי רצה אלא כי הנסיבות התאימו, לי. הוא התחיל עבודה חדשה לפני חצי שנה והוא עצבני, לחוץ, כועס, עצוב ורק לפעמים שמח. שעות העבודה שלו ארוכות ועומס של ישיבות ולחצים זה בערך הלו"ז שלו. הוא כבר כמה זמן חוזר הביתה גמור וזורק לאוויר "אין לי חיים" בערך אחת לשעה. ואני? אני מקשיבה, מנסה לתת עצה טובה מידי פעם כדי לתת הרגשה טובה, משתדלת שארוחת ערב תהיה מוכנה לכשיבוא, מנסה להיות סובלנית וקשובה לכאביו. אבל לא תמיד. לפעמים הכעס משתלט עלי, לפעמים בא לי להגיד לו שילך לישון עם העבודה שלו, לפעמים בא לי לצרוח כי כואב לי. כי אני לבד. כי חסרה לי שיחת הטלפון ממנו באמצע היום, שיחה אחת שבה הוא מדבר איתי ורק איתי ולא איתי ועוד שלושים אנשים מסביב, שיחה שלא תגמר אחרי 2 דקות והוא יגיד לי "דקה אני חוזר אליך" וישכח אותי.
אני אוהבת אותו. אוהבת עד לפעמים הנשמה שורפת לי מאהבה. אוהבת עד שמוכנה להקריב את עצמי בשבילו. אוהבת עד ששוכחת שגם אני פה.
"מגיע לי יותר" אני אומרת לפעמים, בשקט, לבד. אבל משתוקקת לראות אותו בסוף היום.
והוא? הוא מתכנס לעצמו, הוא הולך לישון בלעדיי, הוא עצוב בדיוק כמוני כי הוא יודע שהוא לא מצליח. הוא לא מצליח להיות כל מה שהוא רוצה להיות, ולעשות את כל מה שהוא רוצה לעשות, ולתת את כל מה שהוא יכול לתת.
אז עכשיו צפויים לי כמה ימים של שתיקה, כואבת, שורפת. בדיוק כמו האהבה שלי אליו

V i n a

New member
משפט המפתח בפוסט שלך

הוא זה: .."עברתי אליו לפני כשלושה חודשים ולא כי הוא הכי רצה אלא כי הנסיבות התאימו, לי"..
כשקראתי את המשפט הזה עברתי עליו שוב רק כדי להיות בטוחה שקראתי נכון.
אני לא יודעת למה, אבל יש לי תחושה שמערכת היחסים שלכם, שמתבססת על נסיונות שלך להתקרב ועל נסיונות שלו להתרחק,
באופן כלשהו קשורה בקשר עמוק למשפט הזה שרשמת.

גם עכשיו, לאחר שעברת לגור אצלו, נשמע שהוא לא הכי רוצה ושהנסיבות פשוט מתאימות לך.
יש לך כמה משפטים חזקים שלא יורדים לי בגרון, כמו: .."אוהבת עד לפעמים הנשמה שורפת לי מאהבה. אוהבת עד שמוכנה להקריב את עצמי בשבילו. אוהבת עד ששוכחת שגם אני פה.."

אף אחד לא רוצה אישה שמוכנה להקריב את עצמה בשבילו, לשכוח שהיא קיימת ומתרכזת רק בו.
יש בזה אפס סקס אפיל ואני יכולה להבין למה הוא מנסה להשתחרר מהאחיזה שלך ומהאהבה השורפת הזו.
קחי איתך לחיים עצה אחת קטנה ממני, גברים אוהבים אישה שיש לה עולם מלא ועשיר משל עצמה, כזו שלא חיה רק כדי לרצות (מלשון ריצוי) ומבטלת את עצמה מולם..

אז נכון, יש לו עבודה ואולי זו עבודה תובענית שדורשת ממנו המון אנרגיות, אבל.. וזה רק רעיון.. אולי זו לאו דווקא העבודה שגורמת לו למתח, תסכול ועצב. אולי זו הסביבה שהוא חוזר אליה אחרי יום עבודה, אולי משהו בקשר הזה פשוט לא עובד עבורו.
נשמע שקיים חוסר איזון משמעותי בהתנהלות שלכם בתוך הזוגיות, אחת רודפת ואחד מתרחק.
יש שם משהו לא בריא, ומיעטת בפרטים ולכן אפשר רק לנחש מקריאה בין השורות.

אני מצטערת אבל לא רואה עתיד למערכת היחסים הזו, אלא אם יש כאן איזו אהבה שורפת וגדולה גם מצידו שאני מפספסת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
את בטוחה שהוא רוצה לחיות איתך לנצח נצחים?

את עברת אליו כי הנסיבות התאימו. לך. (זה ציטוט ממך).
הוא כל הזמן עובד מאוחר, למרות שאתם זוג טרי.
הוא הולך לישון בלעדייך (לא משנה עכשיו מה הסיבה)
&nbsp
אז אני שוב שואל: את בטוחה שהוא רוצה לחיות איתך לנצח נצחים?
יש הרבה גברים שלא נעים להם להגיד סטופ. אולי הוא אחד מהם. זה שאת אוהבת אותו - זה בכלל לא מספיק. הוא צריך לאהוב גם. ולאהוב זו לא רק מילה שאומרים. זה סט שלם של התנהגויות שלא נראה שמתקיימות כאן.

niva99

New member
רק להמשיך נק' שציינו קודמי

תשאלי את עצמך עד כמה המשפט
"אנחנו החלטתי"/ "אני החלטנו"... מייצג אותך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נוסעת27

New member
תשמעי

לצערי עברתי דבר מאוד דומה עם האקס שלי. אמנם לא כפיתי עליו מגורים משותפים, אבל גם- אהבתי מאוד רציתי מאוד. הלכתי כל הזמן על ביצים והאמנתי שהכל זה עומס ועבודה ולחצים עצומים שישבו עליו בחיים. בסוף האמת המרה נתגלתה- לא לחצים ולא נעליים, כשגבר רוצה להיות איתך הוא ימצא דרך. וגם אם לא יכול למצוא דרך, יידע לתחזק טלפונים אוהבים, לפנות לפחות זמן בסופ"ש. לחבק אותך בלילה כשהולכים לישון..
אני יודעת שזה קשה לשמוע כשאת אוהבת מישהו, ואת בטח תתנגדי בתוכך לכל מי שכתב כאן שהקשר הזה ככל הנראה גמור, בדיוק כמו שאני עשיתי בזמנו. אבל אני מצטערת, זאת כנראה המציאות. הבחור הזה לא מתנהג כמו מישהו שרוצה את הקשר, וזה שאתם גרים יחד אמור להקל על העניין ונראה שזה דווקא מאוד מקשה. כנראה שהוא גם ככה התנדנד וזה שעברת לגור איתו בלי יותר מדיי להתחשב ברצונו הטה את כף המאזניים נגדך...
אני הייתי יוזמת שיחה רצינית ומכריחה אותו לשים את הקלפים על השולחן.
הניחוש שלי שאם לא תעשי זאת זה יגיע ממנו, ולא עוד הרבה זמן. מגיע לך לדעת את האמת.

למעלה