אוהבת את כולכם

האהבה

New member
אוהבת את כולכם

אנשים יקרים, תודה! אין לכם מושג... כמה שנגעתם לי בלב. כשיצאתי בשאלה, לא היה זה פשוט וקל ועד היום אני בהתלבטויות. התחלתי לקרוא את הפורום לפני זמן רב, ובאמת אני מרגישה כי אנשים פה עמוקים ואוהבים ומדהימים ... (אין לי כח להמשיך אז תאלצו לבד להשלים...) אז רציתי רק להגיד: שלום! ו... אני אוהבת אתכם! האהבה

האהבה

New member
מקדישה שיר (לכולם ולי)

"זוכר שישבתי בקצה הגבעה והרוח היתה רכה, ולידי פרח חצב וכפתוריו היו פתוחים. רוח וגשם נשמו זה בזה. אז מתו המילים. אני לעולם לא אהיה בסירה אחת עם אנשים מלבדי, אני אחתור רק לכיוון שלי, לעבר השמים שלי. השחף שגילה את השמים שלי, פרש את כנפיו לבדו. עיניכם תלווינה אותי כשאנוד לחפש את שמי. עכשיו אני אהיה עם כח בעזרת מבטכם." \יואל (זה לא אני, זה מי שכתב את השיר:)
האהבה

מחזיר לך ../images/Emo23.gif והערה על השיר ../images/Emo101.gif

אני לא יודע איך להסביר את האהבה הגדולה שיש בליבי ליוצאים ויוצאות בשאלה אבל הוא גדול ואדיר. בשיר שאת מצטטת: לעולם לא אהיה בסירה אחת עם אנשים מלבדי. ואני שואל מה יקרה כאשר הים יסער והסירה תתהפך, מי יבוא להציל אותך לאחר שלא רצית אף אחד בסירה ? מי יבוא ? ותחשבי על זה.

האהבה

New member
חשבתי.. |שוקעת במחשבות|

הדרך שלי היא שלי ורק שלי, ועל כן רק אני לבדי בסירה.. אך יש לשים לב כי עיניכם מלוות אותי-- לשמור עליי בדרכי, וכן כי -- כוחי הוא בעזרתכם. זה מה שאהבתי כל כך בשיר
אין זה ניתוק מהעולם אלא כל אחד בסירתו שלו --מחוזק-- על ידי האחרים. ו--יידישיסט:
... אני אזכור לעת צרה
האהבה

היי גברת אהבה!

הציגי את עצמך, בבקשה. למה לא התגלית עד עכשיו? עוד מעט יגיעו המארחים ויגישו לך את מבחר עוגות הבית , ועד אז התמקמי לך ומצאי את מקומך. מיכלי

spinoza

New member
בוקר טוב לכולם

ושבוע טוב (הלואי טפו טפו טפו), מיכל הפתיל "התוודות קטנה" שכתבת וכולם הגיבו היה מאוד יפה. ולגברת האהבה ברוכה הבאה, תמיד היתה לי הרגשה שעל כל חבר פורום מוצהר יש שלושה, ארבעה קוראים בסתר. חידה: איזו חברת פורום צעירה מסתתרת בשיר הנ"ל ? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.

הברכה לך, אהבה, והשלום.

מקווה שתמצאי כאן את מקומך. צבינוזה, בשיר מסתתרת שחף. טמבל אני- טמבל, אבל לא עדכדיכך. יונה

שחף -בת

New member
שפינו´

אני שמחה שאתם משתעשעים בניק שלי. עוד מעט יבואו תשבצי ההגיון בנושא. אבל- העיקר שאתם נהנים! שחף.

האהבה

New member
"הנאים הדיירים בעינייך?" "נאים!"

מתוך "דירה להשכיר"\לאה גולדברג אהבתי:"גברת אהבה" :) הייתי חייבת... אז.. התמקמתי על הספה משמאל, מתחת למנורה (קרוב לכניסה למטבח..) יושבת כאן לבינתיים, מקווה שזה בסדר. (אגב סתם לידע כללי: אפשר לדעת איפה כולם יושבים? סתם כדי שיהיה לי תמונה בראש...)
האהבה

מטאור38

New member
אומרים שיש אהבה.

תגידי שאמרת "אנשים פה עמוקים ואוהבים ומדהימים" יתכונת גם אלי? כן? תודה! באמת תודה! אין לך מוסג כמה היתי צריך תחיזוק הזה בבוקרו של יום ראשון אפרורי זה.תודה! באמת תודה! שמעתם אחים שלי אנחנו עמוקים, אוהבים ו מ ד ה י מ ם.והיא אוהבת אותנו.תודה,וברוכה הבאה.

האהבה

New member
כן, כן! ו- ../images/Emo51.gif

גם לך, מטאור! לכולם התכונתי. אגב, שפינוזה שמתי לב ששחף בשיר כשכתבתי, אבל זה היה חלק מהשיר... אז במה זכיתי? בכולופן, תודה תודה לכולם על קבלת הפנים החמה.
מיכלי -- תודה על העוגות, ובהצלחה בכל מה שתבחרי -- אין לי אלא לצרף את חיזוק ידיי לשרשור הקודם המכובד בהחלט. ואגב -- לדעתי על כל חבר פורום יש שלושים, ארבעים נסתרים, אז יאללה יאללה כולם -- צאו מהמגירות (אני יודעת שהביטוי הוא על יציאה בשאלה אך נראה לי כי גם כאן זה מתאים) אז שיהיה לכולם שבוע טוב ושקט!
האהבה

adam222

New member
שלום לך ידידתי |תולש-זיו-האיקונין|

מה שלומך? איך הכל מתקדם? לכיוון הרצוי? לך? לסביבתך? >אדם שונא איקונים שמבטאים רגשות של אחרים, הוא רוצה את שלו!!!<

אצלי? המממם...

מתנדנדת... נעה בין נוסטלגיה לרצון למשהו חדש... בין תקווה ליאוש... לא יודעת...

adam222

New member
תתנדנדי... כל עוד את יכולה אחותי

ותני לרוח הנעימה ללטף את פנייך, לבדר את שערך, ולחיות מתוך אושר פנימי, שלך ורק שלך!

למעלה