אוהבת אתכם

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
אוהבת אתכם

כפי ששמתם לב... מאיונת וניב הושמו כמנהלות פורום במקומי לתקופה הקרובה. למה? את זה אני אסביר יותר מאוחר. בינתיים אני לא כל כך יכולה להסביר מה קורה איתי... אני כאן כל הזמן, קוראת את ההודעות אך לא מגיבה, רוצה לתת למנהלות החדשות להתמקם בנוח... אני מבטיחה לכתוב בסוף השבוע הודעה שתסביר הכל. אני לא הולכת מכם. אני אמשיך בשבוע הבא להכנס כל יום לכאן...להיות ולתת... סליחה שנעלמתי לי בשקט, הכל יוסבר בהמשך... מאיונת וניב...אתן עושות עבודה מצויינת...היום אני נוסעת למשרדים ומחר תקבלו את כל האינפורמציה, כתובות, טלפונים ומספרי איי סי של ההנהלה. אני מעריצה את יכולתכן ומודה לכן על שהסכמתן...ממחר הדברים יהיו יותר ברורים. חג פורים שמח לכולכם אל תשכחו...אתם כמו אוויר לנשימה עבורי... שלכם תמיד...תגל

הי חמודה,

קפצתי בדיוק לבדוק אם יש כאן מישהו, לפני שאני מתחילה ללמוד הבוקר. (יש לי מלא השלמות לעשות) בואי נקבע בלי תודות, אין צורך!! אוהבת המון, תחזיקי מעמד. יו, איך אני שמחה לראות אותך כאן!! ניב

תודה, יקירה.

אבל רק בלי תודות. כבר אמרתי ואומר שוב: הכל אעשה בשבילך. אבל הכל. מחכה לשמוע מה נולד מביקורך במשרדים. אוהבת אותך את כמו אויר לנשימה גם עבורי... כל כך שמחתי לראות את הודעותייך היום... מעריצה אותך שלך תמיד מאיה

למעלה