אוהבת אתכם....

שוטרת*

New member
אוהבת אתכם.... ../images/Emo25.gif

סקסיים וסקסיות שלי, מה שלומכם????? התגעגתי אליכם.... אז מה המצב אצלכם? יש מצב לסקס הלילה? שוטרת

שוטרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

הסקס באוויר הכחול שולט סופ"ש הגיע, זמן להתפרקות הנאה ועונג.... שלך.....חוקרת

שוטרת*

New member
לחוקרת שלי...

אכן הכחול שולט והאויר אפוף ניחוחות של תשוקה אולי זה בגלל השעה המאוחרת אך בליבי גואה ההרגשה להיות הלילה נאהבת. שוטרת

שוטרת יקירתי

הכחול שולט העונג הכרחי, התשוקה חיה ונושמת הרצון לגעת ולדעת, האהבה היא תמיד תהייה בלב, אך למה לא לתת לגוף לשנו לקבל מה שהוא רוצה לתת לגוף את ההנאה שלו וגם לנו
חוקרת

שוטרת*

New member
הגוף מבקש...

הנפש משתוקקת אך הראש הוא המחליט בקפידה אך לא תמיד בוררת יש ואני נסחפת מחליטה ללכת על כל הקופה העיקר ההנאה.... שוטרת

ההגיון והרגש,

2 דברים שמתחברים לשלם לפעמיים ההיגון מנצח ולפעמים הרגש לפעמיים צריך לתת לעצמנו להיסחף , להיסחף אחר התשוקה ואחר העונג, ולפעמיים לתת להיגון להחליט בשבילנו את ההרגשה הבטוחה,

dan32

New member
תשוקה. ../images/Emo94.gif

שוטרת יקרה, ואו כמה זמן שלא שמעתי ממך ועל כך אני מבקש כפרה. ובעניין התשוקה שאחזה בך אז כן לפעמים כמו כולם אנו רוצים, לתת דרור לכל התשוקות הכמוסות ביותר שלנו. מבלי לתת לראש להתערב בתהליך קבלת ההחלטות. איזה עולם נפלא זה היה לו היינו נטולי עכבות... אז שיהיה סוף שבוע כחול שרק התשוקה בו תדבר. דן.

pachanga

New member
אצלי בקרוב../images/Emo8.gif

חזרתי מבילוי לילי במרינה בהרצליה הכרתי מישהו חמוד שנראה לי התפתח משהו לא רע
<< פאצ´נגה שיודעת לעשות חיים >>

אתמול... ../images/Emo6.gif

אתמול בלילה זה קרה, דיברנו, רק דיברנו. לא יותר ולא פחות, שיחה קולחת. כל כך התלהבתי (למרות שלא הראתי
) שיחקתי אותה COOL אבל מה?? היא נגעה בי. היאנגעה בי עם קולה המלטף היא נגעה בי עם הפתיחות שלה היא נגעה בי שסיפרה לי את סודותיה ורצונותיה. בחורה מקסימה עם אנרגיות שובבות, קופצנית ומגרה.. לך נקודה

*g99

New member
אתה יודע משהו?

מוזר... אתמול היתה לי שיחה כ"כ נעימה עם גבר! הוא כל הזמן צחק...כזה חמוד... שוחחנו על דברים כ"כ חשובים... סיפרנו סיפוריי עבר,ילדות... היה כ"כ כייף... מהסוג שעצוב כשצריכים לסיים את השיחה... אני יודעת שהיה לו כייף,כי גם לי היה כייף! מקסים שכמותך... לך מגניב. g99...

למעלה