אוהבת אותך אבל...

• פותח הנושא ל
  • פורסם בתאריך

ל

New member
אוהבת אותך אבל...

``ילד``, אני עכשיו רחוקה ממך, אומנם רק פיזית אבל בשביל התחלה זה מספיק. אני מתגעגעת אליך, רוצה לשמוע את הקול שלך, רוצה לשמוע שאתה אוהב ומתגעגע למרות שהראש כבר יודע שזה לא בא לך מהלב... רוצה לראות את החיוך, את הפנים האדומות והסומק בלחיים כשאתה רואה אותי, רוצה להתבודד איתך על איזה אי... נפרדנו - זה בא לנו בהפתעה, הרי אני לא הייתי מסוגלת לעזוב לגמרי, ואתה תמיד עצרת ולחצת בעינים דומעות, שאין מה לעשות, גורלנו להיות יחד, לנצח, אתה שהבטחת להיות לצידי לעולמים, לשאת אותי בליבך ולא לוותר לעולמים - איפה אתה??????????? התחבאת לך, פתאום אתה מכחיש דברים, פתאום אתה מצייר אותי כאחת שהישלתה את עצמה, שסתם כואבת הרי ``הינו סתם בקשר טוב`` נכון? עוד לא הספקתי להגיד לך את זה בע``פ, אבל הלב, עם כל האהבה שבו, חושב עליך דברים איומים, חושב שאתה פשוט אדם רע, צבוע, והכי הכי פחדן אמיתי, ושלא נדבר על השקרים שעפים לך באויר, והלשון החלקלקה שלך שפותרת לך את כל הבעיות שאתה נתקל בהם בדרך........... אתה יודע, אין אף אחת בעולם שמכירה אותך יותר טוב ממני! אני מכירה אפילו את המחשבות שלך, אבל... גם אתה מכיר אותי, גם אתה תמיד ידעת מה אני חושבת, ומה אני מרגישה - אבל כל כך חבל שהיית כל כך אנוכי, כל כך אינטרסנט, שהעדפת להיות איתי מאושר, מאשר לוותר עלי ושאני אהיה מאושרת................... ידעת מראש שדרכינו לא יוכלו להוביל למה שאני שואפת, אבל תמיד, תמיד ידעת לרכך את הלב, את הכעס שצץ, ידעת להוציא ממני את כל האנרגיות....... אבל עכשיו, שאני יודעת כמה באמת ``איכפת לך ממני`` אז... משהוא בתוכי רוצה להיות חזק, רוצה לא להישבר ואפילו רוצה לשנוא אותך....... הלב - כל שיש לך לאחל, פשוט שהגלגל יסתובב. שיבוא היום ותיזכר בשנה הניפלאה שהיית לך איתי, שתיזכר בכל הדברים הטובים והרי מבחינתך הכל היה טוב, וזה יחסר לך ותתגעגע, והלב שלך ירצה להיות חזק, ירצה לוותר על הכל עלמנת להשיג אותי... אבל אני כבר לא אהיה כאן - בשבילך. אני כבר לא ארצה אותך... זה נראה לי קצת כמו הגדה שרשמתי לעצמי, אבל משהו בלב מחייך, חיוך של גאוה שאומר שכך יהיה באמת.

ב א ר י

New member
ידידה יקרה,

אינני יודע איך לכנותך על כן תהיי ידידתי היקרה. ליבך מחייך בצדק,יודע הוא את גאוותו ויודע הוא גם יודע שעוד יצטער הוא הבחור אשר בך לא חושק. יודע ליבך גם כשירצה לחזור הבחור,ליבך לא יהיה שם בשבילו. הלב יודע הכל. פיתחי ליבך לאהבה חדשה ותמצאיה במהירה. בארי

למעלה