אוהבת אותו....

Rinattt

New member
אילנה!

למענך למעננו למען הפורום כולו למען מדינת ישראל למען האומה כולה מצאי לך איזה תימני שירגיע אותך לכמה חודשים טובים

avihuav

New member
רינתי לא יעזור לה

לא תימני ולא גרוזיני גדול. זו מחלה מולדת, אי אפשר לעזור פה. אז כולנו נצטרך לסבול את הטימטום.

Rinattt

New member
אביהו - אב ! ../images/Emo152.gif

אתה סובל? כי אני ממש לא... חופש - זה גם לבחור מי יפגע בנו ומי לא, ממי נסבול וממי לא... וכו'...

° זואי °

New member
אני אישית לר סובלת

אני גםן חושבת שלכל אחד יש את הפאקים שלו, כולל אני, כולל אתה...

avihuav

New member
זה לא שאלה של לסבול ואולי

לא הניסוח הנכון, אבל הכוונה לסבול נוכחות, וכן רואה ומתעלם לפעמים, לא סובל ממנה אלה צוחק רק מה"חוכמה של הפסיכולוגית" שנתגלתה לנו בפורום

אתה... שמר על הפה המלוכלך שלך....

ענת מבינה את ההומור שלי ואין לי בעיה עם הדעות שלך (והנקמנות) אך שמר על סגנונם וכנראה אתה מודע שאתה כזה ומשליך זאת עלי ואני בטוחה שלא תמנית ולא גרוזינית יצליחו לנקות את הפה המטונף שלך

a n a t i 3 3

New member
רינתיתיתיתיתי, אל תקלקלי לי....

עד שיש מתנדבת מפה לשעשע אותי ולהעביר לי את השעה האחרונה את רוצה למצוא לה תמני?

Rinattt

New member
כן

חודשיים אחרי תימני, מבטיחה לך היא לא תוכל לא להקליד ולא לדבר ואז התימני יקבל פרס ישראל פעם ראשונה שתימני יקבל פרס כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

avihuav

New member
זה צריך להיות תימני

מיוחד, ואת נותנת לו קרדיט חודשים??. לא יודע אם הוא ירזיק מעמד בפעם הראשונה, כי זה צריך להיות מישהו שגם הוא כל השכל שלו מתבטא ומשתקף רק במקום ספציפי, אם יש לו שכל בקודקוד הוא יברח שרק ישמע או יראה, מטען חלול לא יתפוצץ מרוב שאין שום דבר בראש.

רינת בינינו ....

לא נמשכת לתמנים (בלי לפגוע באיש) הם בדרנים מלאי חיים אך לא לטעמי חפשי לי מישהו יותר לטעמי

Rinattt

New member
ובמיוחד גם למען...

החולים שלך...
מעניין מי המטופל ומי המטפל
אל תקחי ללב אילנית, אני רק צוחקת...

לא רינתי אני האחרונה...

הלב שלי מלא אהבה זבל לא נכנס אליו רינתי אל תצחקי הרבה עוד אצטרך לעבוד משמרת לילה ראי הוזהרת

Rinattt

New member
זה בסדר אילנה...

גם לתימנים יש את הגבולות שלהם
קחי בסבבה, כמו שצחקת עם ענתי, צחקתי איתך... ואל תאיימי עליי... אם היית גבר זה היה עושה לי את זה

לכי תדעי ...

עד שלא מבררים לא בטוחים חחחחחחחחחחחחחחחח אני עוד עם הדרקון של מיכלי חחחחחחחחחחחחחחחחח

ולמען הפורום

ממלציה בחום למחוק את ההודעות שלך ושל אביהו לרדת לדרגת בזיון כזו פשוט מגעיל..

מיכלי למה למחוק את ההודעה שלי...

מה אמרתי סקספון תפסיקו עם הנאיביות אני באמת מקוה שענת קראה את ההומור שלי ולא בחרה להפגע מדבריי ואינם בזויים כלל מאוד ישירים וכנים זה מה שלא אוהבת אצל אנשים,,, הצביעות סקס לא קללה עדין לא פעם קראתי כאן מילים בוטות לא היו כאלה תגובות שכחתי תלוי מי מוציא אותם אז מהיום גם אני תתרגלו

תסתכלי איך שישרתי ולמי ובזמן

הכוונה היתה לתגובות רינת ואביהו בקשר אלייך שרואה בהן בדיוק עבירה על כל כללי הפורום והמחק לא כאן שצריך לא רק עבירה על כללי הפורום בעיקר חורה לי ההנאה בהלבנת פניו של אחר וניזכרת ביסודי.. שם היו ילדים שאהבו להתעלל ואביהו לעיתים יורד לרמת ביוב..וזכור לי לטוב אותו שירשור עם חי..הירידות על יערית..ושום כלום..מותר הכל היום, אה?

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo25.gif

מוכנה לשלוח לך עוד
רק אל תמצאי לאילנה בשעה הקרובה תמני

למעלה