אוהבי רוק!

אוהבי רוק!

האם יש פה מישהו שאוהב רוק? אבל באמת? לא זמרים כמו אווריל לווין וכל אלה שזה בעצם רוק פופלארי ולכן בעצם פופ. אני מתכוונת ללהקות כמו foo fighters, korn, papa roach, deftones וכו'. האם אתם יודעים איפה יש חנויות שבהם יש חולצות באיכות טובה והם לא יקרות? (90 שקל על חולצה זה מוגזם!). בסופו של דבר נראה לי שלא יהיה מקום שימכור חולצות במתחת ל- 200 שקל, ובטח אפילו בשוקים זה יעלה איזה 70 שקל! בתודה לעונים!!! נ.ב. סתם לציין- מנהל הפורום-בני פלמן הוא חבר שלי :)

מצטער אבל זה לא רוק....

כל מה שהזכרת ברשימה הזו חוץ מ foo fighters זה נע מפאנק מטאל והרדקור... אבל בכול מקרה...יש חנות בת"א אביב (אפילו 2!) תומר ביזנגוף סנטר והשניה ליד המזרקה ברחוב דיזנגוף ושמה פונגו...חנות של הדפסים אז בין היתר גם של חולצות שלהקות אבל האיכות של שתי החנויות היא של חלוצת הדפס שהורידו את התמונה לחולצה מהאינטרנט... יש חנות אחת באשקלון עם אני לא טועה של חולצות מקוריות אני אשאל את חברים שלי שמכירים כל חנות בארץ לחולצות ואני יודיע לך...ותמיד אשפר להכנס לאתרים שלהקות ולהזמין משם או אתרי מטאל ורוק שמוכרים חולצות... או שאפשר (כמו שאני עשיתי...) לטוס לגרמניה לעיר מבמערב גרמניה ושמה דיסלדורף וללכת לחנות קטנה ומטריפה ששמה הוא idiot records חנות נחמדה המוכר מפחיד....אבל יש להם הכל שם איזה להקה שאתם אי-פעם שמעתם אליה! תהנו

שכחתי להוסיף...

גפ בתומר וגם בפונגו החולצות עולות בין 70שח-90שח של איכות גרועה! אבל בתומר כל השאר מצויין! אני מכיר אפילו את המוכר אישית! כשאתם שם תחפשו את סם!

למעלה