אוהבי באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
אוהבי באפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודע שזה עוף אבל לא נראה לי שיקראו את זה בצורה אחרת וזה ידידה שלי מארגנת את זה ואמרתי לה שאני אדאג להעביר את זה לכמה אנשים שמאוד אוהבים באפי אז הנה... http://planet.nana.co.il/buffybip/ זה כדי שישדרו באפי באופן יומי... אמממ יש פרטים באתר...

resputin

New member
מי שכתבה את זה חיה בסרט..

א'. הראו את עונה רביעית לפחות פעמיים בשידורים חוזרים. ואני בספק אם יחזירו אותה שוב, כי יאללה- כמה אפשר להראות את אותה עונה בהפסקות של איזה שבועיים שלושה.? ב'. את העונה החמישית הם בחיים|סגדש| לא ישדרו יום יום. למה? כי עונה מובנת על פרק בשבוע- ועולה להם כסף לזכויות השידור. אם הם שילמו על החמישית, או שהם מהרווחים יקנו זכויות לשישית, או שכבר עכשיו מימנו אותה כבר- וחוסכים לשביעית. -אם ישדרו את הפרקים יום יום, העונות יגמרו הרבה יותר מהר, והם ירוויחו הרבה פחות כסף בתהליך.. אה, ועוד משהו- עם העצומה הזאת, הם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלחתום. רוצים לדאוג שיהיה פרק בשבוע, שיחתמו עם המס' כרטיסי אשראי..

Marsha Figg

New member
אז ככה:

את העונה הרביעית הראו פעם אחרונה ממש מזמן. תגיד לי, כמה פעמים כבר הראו את "חברים" בשידור חוזר? אלף? לא מזמן התחיל עוד שידור מההתחלה, כל יום בשעה שש. ולמה זה? כי יש ביקוש. כי אנשים אוהבים לראות את הפרקים האלה, ואנשים חדשים רוצים לראות להתוודע לסדרה. באפי בקושי יש. אני לא מאמינה באמת שיהיה פרק של העונה החמישית כל יום, וזה לא מציאותי- היא כבר התחילה. העצומה מתייחסת לעונות ה"ישנות", שלא יזיק לאף אחד אם יראו אותם, שיהיה קצת יותר באפי בשבוע. כמו שאמרתי- יש הרבה שידורים חוזרים לסדרות בגלל שיש ביקוש. מטרת העצומה היא להראות לערוץ ביפ שגם באפי היא אחלה סדרה, סדרה אהובה, שיש לה ביקוש. אתה לא רוצה שיהיה לך באפי כל יום? מספיק לך פרק פעם בשבוע, שבטח כבר ראית בסטאר וורלד? בסדר, אל תחתום. אבל שלא תסיק מסקנות לא נכונות, בבקשה. *
הודעה זאת נכתבה עם המון אהבה
*
רחלי

resputin

New member
אבל זהו, ש*קצת* יש טעות בידייך,

חברים, להלן ערוץ שלוש- זוהי תוכנית גם יותר בעלת פרקים וגם בעלת יותר עונות. אם משדרים ברצף יום יום את העונות, דבר שעשו גם לסיינפלד, מספר פעמים- יש הרבה סיכוי שירצו לראות עוד. לערוץ שלוש, יש בהחלט את האופצייה למלא את שעות הצהריים בשידורים חוזרים של עונות חדשות, בעוד שבערבים ישנן תוכניות חדשות, לעיתים אפילו חברים, או סיינפלד, בכלל אל נמצאים בהרכב הזה (בפגרה למשל). ביפ, בניגוד לערוץ שלוש, כמדומני- היה משדר את באפי בשלוש שידורים חוזרים כל יום. וכמובן שבשישי את כל הפרקים ברצף - וזה די מילא להם הרבה שעות בשבוע (מה גם, הסדרה עם פרסומות מהווה 50 דקות אם לא שעה, בניגוד לחברים שזה עשרים דקות, מכיוון שזה גם ללא פרסומות.) -כמדומני, ערוץ ביפ רכש עוד תוכניות נוספות ויש לו יחסית מה להקרין בשעות האלה, מה גם אל תשכחי ששיבוץ תוכניות זו לא עבודה הכי קלה. הרעיון הוא, שערוץ שלוש לרוב לוקח הפסקות, כגון חצי שנה משידור פרקים חוזרים ועד להחזרתם. -ביפ שידרו שידורים חוזרים של עונות 1-4, ובדיוק לקראת הסיום הם קנו את החמישית, רק שהזכויות יהיו שלהם (והגעת הפרקים) בעוד מספר זמן, ולכן שידרו *שוב* את הפרקים, של כל העונות (חוץ מארבע, כמדומני, מה שאותי אישית שעשע) ואז מיד החל עם החמישית. העצומה הנ"ל, אולי (*אולי*) תשיג לך את השידורים החוזרים של 1-4, מה שאגב, כבר יצא מהאף בהילוך איטי ממספר ההקרנות הבילתי חוזר שלהם, אני אדם של נוסטלגיה בעצמי, אבל הגזימו (עונה שנייה? שוב עונה שנייה? אולי תראו את אחת ושלוש וזהו.? אולי כמה פרקים מארבע וגמרנו?) קלות, אז שוב? ובקשר לשידור יומ-יומי של חמש.. טוב, זה בגדר פנטזיה מופרעת. ואל תעליבי את האינטיליגנציה- סטאר וורלד זה לא לראות פרק, זה לראות חצי פרק.

Marsha Figg

New member
יש דברים נכונים בהודעה שלך

למרות שיש גם כמה שאני לא מסכימה איתם. העצומה מיועדת לכאלה שרוצים עוד שידור של עונות 1-4, או לפחות 4 (כי הרצף באמת נשבר בצורה מוזרה). אם אתה לא תומך, אל תחתום. ולגמרי מסכימה איתך בנושא של סטאר וורלד- עדיין לא סלחתי להם על שצנזרו את הקטע של ווילו וטארה ב-The Body.
רחלי

למעלה