אוהבים נקניקיות...?

אוהבים נקניקיות...?

המפגש הדו שבועי שלה עם הילדים נפל על המדורה של הנסיכה. הצעתי לעו"סית שאם האמא רוצה שתיקח אותם למדורה הכיתתית,ואני כבר אצטרף לשם ואקח אותם הביתה. ככה יישמר הרצף של המפגש,והיא אף תוכל להאריך אותו. עד לסיום המדורה. אהה כן,ושאנחנו אמורים להביא שתי חבילות. של נקניקיות,אז שתצטייד. בהזדמנות הראשונה לבדנו היא העירה לי שהיא לא מביאה כלום. אתה המשמורן.תביא אתה. חייכתי חיוך עצוב של הבנה.(בכל זאת,לא היה לה שבוע מוצלח...) למדורה הצטרפתי עם הנקניקיות האמורות,וטנדר מפוצץ בקרשים למדורה. קריאות הצהלה ומחיאות הכפיים של כולם עשו את העבודה יופי. מבטי גאווה והערצה של הקטנים שלי היו שווים כל צפרדע שהיא מגישה לי לבלוע. אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא... שלי....

יערית

New member
יש לי מה לכתוב בעיניין

באופן אישי ומההכרות שלי איתך, יהיה קשה לומר לך "תניח למלחמות או להתנצחויות או לתחרות מי הורה השנה" ובכל זאת אומרת לך: "תניח למלחמות או להתנצחויות או לתחרות מי הורה השנה", אתה לא צריך להוכיח דבר, אתה אבא מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! ומי שיגיד אחרת, שיגיד, רואים את הקשר המדהים ולא מדובר בילד אחד, שלושה ילדים וזה עצום, אנשים לא מבינים תמיד איך זה להתנהל מול שלושה ילדים עם החוסר שלהם באם והאבא שהוא פול טיים ג'וב. תניח לה, לדעתי היא את עונשה קיבלה ועוד מקבלת, זה לא מובן מאליו שלוקחים ילדים ממשמורת האם, תניח לה ויותר מהכל אוקסי, תניח לנשמה שלך לרצות הרבה בשביל עצמך, כי כל עוד אתה בלופים האלו, כל החיים שלך תקועים. כל זה נכתב בידידות עמוקה אליך ועם הרבה הערכה על מה שאת עבור הילדים.

וואי וואי...

כמה זמן לא הסכמתי עם כל מילה שלך
בול... אבל בדיוק כל מילה. ואם תדפדפי קצת תראי שעניתי את אותה התשובה רק במלים אחרות לפוסט אחר של אוקסי.

יערית

New member
לפעמים

אני אוהבת שלא מסכימים איתי, זה הופך את זה למעניין ביותר
קראתי אותך שם ודיפדפתי חחחח

r o n i t 3 7

New member
:))

במלחמה אין מנצחים, 2 הצדדים מפסידים ומשאירים אחריהם חללים. מלחמות גם אם הן סמויות מעין - ילדים מצליחים לקרוא את הניואנסים הקטנים, משהו נשאר באוויר גם כשמאוד מתאמצים. ביום שתניח את המלחמות בצד - תרוויח הרבה, עבור עצמך ועבור ילדיך. בהצלחה. [כמה זמן שלא טעמתי, נקניקיה].

אתה יודע מה גיליתי?

שהן תמיד התנהגו בצורה שהן מתנהגות עכשיו. פשוט המרחק מהן מאפשר לנו להבין שההתנהגות שלהם לא הייתה בסדר אף פעם אבל היומיום השוחק לא נתן לנו לראות\השלמנו עם זה.

למעלה