אוהבים את זאבי

אוהבים את זאבי

מאד מעודדים את חזרתו של זאבי ובתקווה שישוב במשנה מרץ (ובעז"ה די לטרולים)

TתהילהT

New member
כאילו מהה?

שמתי לב שיש פה שני קבוצות או שמא יותר, וכי למה? הרי כולנו באנו כדי להנות יחדיו, ולא להיגרר למריבות חסרות טעם ורמה! לא?

אלישיר

New member
לא איום ולא רציני הטרול המן הרשע

בעזי"ת אל תטעי תהילה, הכותב הוא הטרול המן הרשע, שעוד אחת מאלפי שמותיו המחלפים. עייני בהודעה של אריאלה בנושא: " בעבר לא היו טרולים בפורום אריאלה ב. (9) 04:19 04/02/04 מי שזוכר את התקופה הזאת... זאת היתה תקופה שבה כתבו בפורום אנשים ששנו ופירשו. חלק היו בסדר גמור. אבל חלק היו מהסוג החז"ל אמרו עליהם ששנה ופירש קשה מכולם. הם שונאים את הדת ולכן יעשו כל מה שביכולתם כדי לקעקע את הדת. הם נכנסו לפורום דתיים חילוניים וניסו להרוס אותו, והצליחו. מתנדב שהיה אחד ממנהלי הפורום ההוא יודע טוב מאוד לאיזה חבורה אני מתכוונת. הם נכנסו לפורום חרדים וניסו להרוס אותו. אבל בפורום חרדים הם נעצרו. ברגע שהם עברו על כללי הפורום הם נחסמו. אז מה עושים עכשיו? הרי הם לא יכולים לראות פורום חרדים שמתנהל על מי מנוחות. חייבים להרוס! זה בלתי אפשרי שלא נותנים להם להכניס לפורום הודעות בסגנון שהם אוהבים...(מי שמכיר את החבורה הזאת יודע היטב איזה סגנון אני מדברת). זה בלתי אפשרי עם מנהלי פורום כאלה! חייבים לעשות משהו! אז מה עושים? מכניסים סוס טרויאני לפורום חרדים. מתחפשים לגולשים חרדים. מכניסים את הסגנון שלהם אבל בעדינות כדי שלא ישימו לב. לא יזיק אם ילטפו קצת לאגו של מנהלי הפורום. בעתיד גם זה יבוא לידי שימוש... אחרי תקופה מסוימת בפורום נכנסים אם עוד ניקים ומתנהגים כטרולים. הודעות מלוכלכות, הודעות נגד גדולי הדור, הודעות ליצניות, התחזויות ועוד כאשר בד בבד הניק המתחזה הרגיל מגנה את הטרול וכו'. מה המטרה של החברה הקדושה הזאת שניסתה והצליחה להרוס את פורום דתיים חילוניים בפורום חרדים? פעם כתב לי מנהל פורום חרדי למסרים על העליהום שעשו לו שהם מחפשים לסלק את המנהלים החרדים מ"תפוז". הם לא יכולים לראות מנהלי הפורום חרדים שלא נותנים להם להכניס את הסגנון הקלוקל שלהם שמנסה להראות את הדת בסגנון הרגיל של "שנה ופירש". ההודעה הזאת מיועדת להם והמסר שאני מנסה להעביר בהודעה הזאת הוא: לא יעזור לכם! הסיטרא אחרא ינצחו אולי בקרב בודד זה או אחר, אבל אנחנו, שומרי המצוות, ננצח במערכה. ומבחינת הפורום...איך אמר מישהו: עברנו את פרעה, נעבור גם אתכם ורק למען הסר ספק: ההודעה הזאת לא מכוונת ספציפית לגולש זה או אחר בפורום. "

למעלה