אוהבות בלונדינים?

נאמו

New member
אוהבות בלונדינים?

אוהבות בלונדינים, בלונדיניות ובעלי עיניים כחולות? זה בכלל בכלל לא קשור לנושא הפורום אבל סתם בא לי לשתף אתכם בהגיגי ליבי... אז - אני ממש ממש ממש לא אוהבת בלונדינים ועיניים כחולות!! קחו לדוגמה את לואיסנה - מלפפון ברבי דוחה!! אבל מצד שני יש את בריאן קראוס(ליאו ממכושפות, מצורפת תמונה) שהוא ממש ממש חתיך!! אוף....אני לא יודעת מה להחליט... גם כשהייתי בנורבגיה(ושם כל האנשים בלונדינים ועיניים כחולות, גם מרי קייט ואשלי אז המוצא שלהן בעקיפין הוא נורבגי!!) אז לדעתי האנשים שם היו ממש ברבי מתוקים כאלה שבא להקיא!!! וחוץ מזה, לדעתי רורי ולורליי פשוט מדהימות!! אז... כתבו דעתכם, נאמו

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שזה פרסומת למשו...
אני חושבת שזה לא קשור לצבע שיער או עניים עם הבנאדם יפה, אני נוטה לא לאהוב בלונדינים עם עיניים כחולות רק בגלל הסטיגמה..אבל מה לעשות יש כאלה שהם פשוט יפים..
בקיצור- אם בכללי הוא נראה יפה לא משנה לי מה צבע השיער או העיניים.. דיון משעשע..

YaLdoNet 4 EveR

New member
X_x

אני שונאת בלונד אני שונאתתתתתתתת בלונד אני מתעבת בלונד בכל חלקי גופי שייכחד כבר מן העולם רורי ולורליי ממש לא בלונדיניות וחוץ מהעבודה שציינת את שמן בסוף ההודעה, לכל היתר אין שום קשר לנושא הפורום o_O אבל אני במצברוח זוועה ורוצה להרוג מישהו אז אני אעלים עין. שונאת בלונד.

Sweet Misery

New member
ברונטים עם עיניים בהירות. ../images/Emo99.gif

כמוני. :p למרות שאני יוצאת עם פרסי. :p

feeler

New member
לא ממש...

בצפרתית אין ברונט. יש brun ויש brune וזה שניהם פשוט שיער חום

הייתי בלונדיני שהייתי קטן ...

אבל עכשיו אני שטני,דודה שלי ספרית ברמת אביב ג',היא אומרת שצבע התחלפ בגלל מזג האוויר בישארל ואם הייתי נולד בארצות הברית הייתי עכשיו בלונדיניי

../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי... לא,אבל נגיד הייתי נולד אמא שלי היתה בטיול וילדה אותי ם והייתי גר שם למשך כמה שנים טובות אז הייתי בלונדיני

למעלה