אודי מארחת את קפט

אודי מארחת את קפט

כבר שבועיים שהפורום הזה קיים ולדעתי הגיע הזמן להכיר קצת יותר מקרוב את המפלצת שמתיימרת להיות מנהלת הפורום. אנחנו יודעים, ניהול הפורום הוא עבודה התנדבותית, ללא שכר בצידה, ללא הכרת תודה, וללא רכב צמוד. אבל בינינו, למי איכפת. העיקר שיש פראייר שמוכן לעשות ת'עבודה הזו. מאחר קוקו מיידן לא יוכל להיות איתנו בזמן הקרוב הוא ביקש, או יותר נכון לומר, התחנן בפניי שאמלא את מקומו. קוקו ישוב אלינו בעוד שלוש שנים כשיסיים להרצות את המאסר בפועל בעבור פיתוי קטינים באינטרנט. קוקו מצידו טוען שהכל עלילה ושהוא לא שיכנע ילדים קטנים בצ'ט להתאפק ולא לעשות פיפי. נהפוכו. קוקו שיכנע אותם להתאפק ולא לעשות קקי. ככה זה קוקו, תמיד היו לו יציאות מהתחת. ונעבור לשאלות: 1. קפט. כבר בגיל 3 החלטת שאת רוצה להשאיר את חותמך על העולם. מה גרם לך לבחור במפלצת ולמה בחרת להציב אותה דווקא בלוך נס? 2. רבות שמענו על העדפותייך המיניות והמשחקים המקדימים הביזאריים שנהגת להמציא, עשית את זה כדברייך "עם כל מה שזז". מתי, למעשה, התחוור לך שאת בכלל נקרופילית? האם זה נכון שחברי מועדון ביי&בונוס יכולים לרכוש את הקלטת שלך תמורת 15 נקודות מועדון? את זוכרת בע"פ את לוח הכפל? 3. אמרת לא פעם שאת אדם שמרבה לחלום חלומות. ישנו חלום אחד שחוזר אצלך בתדירות די גבוהה והוא, לדברייך החלום האהוב עלייך ביותר. ובחלומך את הופכת לעמיר פרץ, מצמחת כנפיים ושרה בקולי קולות: "ביבי מלך ישראל". מה, לדעתך, מסמל החלום הזה ולמה דווקא שפם? 4. "אמא יש רק אחת" . האם גם במקרה שלך זה נכון? 5. לא מזמן נדונה בערכאות הגבוהות המחלוקת בנוגע לזהותו של אביך הביולוגי. פרדי קרוגר אמר "בתי היא" וג'ייסון וורהיס אמר: בתי היא". בבדיקה גנטית שנערכה לשלושתכם התגלה שאת גם וגם. איך את מסבירה את זה, והאם גם במקרה הזה ההתנתקות אשמה? 7. השיר שכתבת "זמר שלוש התשובות"-בביצועה של זהבה בן מתייחס למושא הערצתך: צביקה פיק. הבטחתי שאני לא אעלה את הנושא הזה ולכן אני לא מעלה. אז מי לדעתך הפליל את רוג'ר רביט? 8. ולשאלה האחרונה והמאוד מאוד אישית. תגידי, בינינו, את מורחת או מנגבת? ולפני שניפרד עוד מילה קטנה לקוקו: קוקו. מי שהולך לישון עם ג'ינג'יות, שלא יתפלא שהוא קם בבוקר עם פסוריאזיס.

ועם עוד פעם

אני אצטרך לשחזר הודעות ארוכות כאלו. אני נשבעת שאני אגזור את הפורום ואהפוך אותו לאוריגמי לעניים. אפילו אם אני בטעות מחקתי אותן.

ואני שואל היכן בוגונביליה

מה זה צריך להיות. אין גבול לשימת הזין של המשתתפים בפורום הזה. פתאום הם כאן פתאום לא. זה בגלל חרא הנהלה. אודיסאוס השב מאיתקה, חרטום ספינתך פולח את גלי הים האגאי לשבע פרוסות בלי מע"מ, קוקו מיידן שולח לך סיפור מאוד רציני שנכתב באמצע רגע של הגיגים מאוד רציניים. הוא כעת בחופשה בטורקיה והוא גמכן אומר שאתה כותב נורא מצחיק. אז הנה הסיפור: בונזו הגשם לא פסק כל השבוע. המים שטפו במרזבים, טיפסו ועלו עד שפגשו בסיפי הדלתות וחלחלו אל מבואות הבתים. קיפוד אחד שחי בחצר יצא בערב לחפש קצת אוכל, אבל שבילי החצר היו רטובים וחלקים והוא בקושי הצליח להתקדם. החתול המקומי ראה אותו צולח שלוליות ברגליו הקצרצרות וחותר בעקשנות אל עבר קערת הבונזו. החתול פקח עין צהובה מתוך קופסת הקרטון שבאכסדרה המוגבהת וחישב את סיכוייו של הקיפוד הרטוב להגיע לפניו ולזלול וללעוס את כל הבונזו שבקערה. הוא תכנן לזנק זינוק אחד מחושב היטב אל שולי הקערה ולהפחיד את הקיפוד. שילך לעזאזל הקיפוד, שילך לאכול חמציצים במקום אחר, הרהר החתול וירה את עצמו בזינוק שטוח לעבר נתיב הקיפוד. ממעוף החתול הבחין בכלבה רטובה מגשם. היה לה קר והיא היתה רעבה. האו. הכלבה תכננה איך תתפוס את החתול המעופף בערפו ותנעץ אותו באבחת צוואר אחת על הגוש הקיפודי כמו סידור פרחים. לאחר מכן תגרוס את כל הבונזו ותלך לישון במלונה יבשה וחמה. הקיפוד תכנן איך יכדר את גבו וידקור בקוציו את פיה של הכלבה החזרזירית עד שזו תיילל מכאב, תתנקם מיד בחתול הטיפש, והוא הקיפוד ישעט מנצח להתפלש בקערה, ולזלול בונזו לרוב. החתול נחת על ארבע כריות אויר מטר מהבונזו וסמר תשע נשמות רטובות לעבר הקיפוד שנעמד מולו ותכנן להסתער קדימה בחניתות שלופות של פלגה ספרטנית. העיניים הקטנות שלו השחילו חרוזים שחורים על אורו של פנס הרחוב. הוא לא התכוון לוותר. הריח של הבונזו היה כעת חזק מאוד וכמה חלזונות כבר שטו והחליקו על גונדולות של ריר לעבר הקערה. הכלבה הסתערה על היעד. החתול שלף ציפורניים, התגבן ירק ושרט. הקיפוד חטף קובית בונזו מהקערה והידס ברוורס לשיחים, הכלבה יללה בכאב, חשפה ניבים, נרתעה לאחור ודרכה על הקיפוד, כאב לקיפוד. כאב לכלבה. האו. ברק זיגזג בשמים השחורים ורעם אדיר הדף את החתול לאחור, הוא דרך על שולי הקערה וכל הבונזו נשפך לשלולית.

מה, יש הנהלה לפורום?

תותח קוקו. תותח. במיוחד כשחולף לך הגיג בראש. תחזור מהר מתורכיה. משטרת הגבולות מחכה לך.

קפת

New member
הסבר למתחילי מגלומניה

גזר מציון, הוא האיש שהמציא והביא אל חיינו ביסורים קשים את קוקו מידן, הרגיש והמהורהר. קוקומידן1 קוקומידן2 אגב, אודי, אין הנהלה לפורום, אבל יש ועד עובדים. ויש בחירות בקרוב. את רצה או רוכבת על גב החמור לקריירה פוליטית חדשה?

את, אל תרכיבי אותי

על שומדבר שעיר שהולך על ארבע. אגב, השיק הגיע בשבוע שעבר. עכשיו אני בהתלבטות נוראית על מה לבזבזותו. חשבתי על לאנדרובר או על לאנדקרוזר. מתומרת?

!

תגידלי אתה, ציון, הסיפור הזה עם הבונזו המבוזבז, הוא לא כבר היה פה פעם במקרה? ושתדע לך שקיפודים לא אוכלים חמציצים. תמסור את זה גם לחתול המניאק ההוא.

קפת

New member
אודי יקרה לי, יקרה

יקרה מאוד, לגמרי, אפילו, אחרי שהתחייבתי לשלם עבור כל הטיפולים הנפשיים שלך, כי עורך הדין המניאק שלך הצליח לשכנע את בית המשפט שכל הפוביות והפסיכוזות נגרמו בעטיים של חיינו המשותפים. הנני לענות על שאלותיך המרובות. כלבה, לא יכולת להתאפק מה? חכי, חכי. הסורבה בדרך. והפעם, הפתעה: יש לי בשבילך סורבה מעופות נודדים. השפעת כבר בפנים. בונוס. כבר בגיל 3 החלטת שאת רוצה להשאיר את חותמך על העולם. מה גרם לך לבחור במפלצת ולמה בחרת להציב אותה דווקא בלוך נס? לא זאת השאלה. השאלה האמיתית היא מה גרם לי להחליט לאמץ אותך, מפלצת כחולת עיניים ושיער, כחיית המחמד שלי, למרות שהיה ברור שעם הציפורניים והניבים שלך אמצא את עצמי יום אחד מחוררת כפומפיה שנקנתה באיקאה. הייתי צריכה להטביע אותך באגם הסקוטי הכחול והקריר, אבל אז עוד היה לי לב, ושעיתי לשוועתך. הכנסתי אותך לשקית מהדיוטי פרי, ונשאתי אותך איתי, מתחת לחולצה. רק מעטים יודעים שסיפור אהבתנו היה ההשראה לסידרת הסרטים המצליחה ושעד היום סיגורני וויבר מחשבת את קיצה לאחור, והנוסע השמיני מאושפז במכון בטי פורד לאחר ניסיון התאבדות כושל בנטילת מנת יתר של דיאט אקונומיקה. רבות שמענו על העדפותייך המיניות והמשחקים המקדימים הביזאריים שנהגת להמציא, עשית את זה כדברייך "עם כל מה שזז". מתי, למעשה, התחוור לך שאת בכלל נקרופילית? האם זה נכון שחברי מועדון ביי&בונוס יכולים לרכוש את הקלטת שלך תמורת 15 נקודות מועדון? את זוכרת בע"פ את לוח הכפל? כשאמרתי כל מה שזז, התכוונתי כל מה שניתן להזיז אותו, וכידוע נוקשותן של גופות לאחר 47 שעות אינה מאפשרת תזוזות ולכן השמועות על נקרופיליותי הינן נכונות חלקית. אני מעדיפה "לעשות את זה" עם גוססים, מהם ניתן לקבל מעט שיתוף פעולה. גם בנוגע למחזיקי כרטיס מועדון העובדות נכונות בחלקן: הלקטות שלי נמכרות תמורת 5.6 אחוזי הנחה בלבד. אני לא זוכרת את לוח הכפל, אבל יש לי יפני קטן שמחשב בשבילי ובשביל סיגורני את קיצו לאחור. אמרת לא פעם שאת אדם שמרבה לחלום חלומות. ישנו חלום אחד שחוזר אצלך בתדירות די גבוהה והוא, לדברייך החלום האהוב עלייך ביותר. ובחלומך את הופכת לעמיר פרץ, מצמחת כנפיים ושרה בקולי קולות: "ביבי מלך ישראל". מה, לדעתך, מסמל החלום הזה ולמה דווקא שפם? החלום מסמל כמובן את תשוקתי העזה להפוך אותך לחלל צה"ל שמקום קבורתו לא נודע, או לחילופין למכור אותך לאל קעידה תמורת מידע אודות הנווט השבוי רון ארד. השפם זה סתם כי נורא מעייפותי להתגלח כל בוקר. "אמא יש רק אחת" . האם גם במקרה שלך זה נכון? לא. יש לי רק שני אבות. לא מזמן נדונה בערכאות הגבוהות המחלוקת בנוגע לזהותו של אביך הביולוגי. פרדי קרוגר אמר "בתי היא" וג'ייסון וורהיס אמר: בתי היא". בבדיקה גנטית שנערכה לשלושתכם התגלה שאת גם וגם. איך את מסבירה את זה, והאם גם במקרה הזה ההתנתקות אשמה? ראי תשובתי לעיל. וההתנתקות לא אשמה, את אשמה. בכל מה שניתן להאשים אי פעם בן אנוש ו/או חייזר. למפרע. לגמרי. אפילו. השיר שכתבת "זמר שלוש התשובות"-בביצועה של זהבה בן מתייחס למושא הערצתך: צביקה פיק. הבטחתי שאני לא אעלה את הנושא הזה ולכן אני לא מעלה. אז מי לדעתך הפליל את רוג'ר רביט? את השיר כתבתי כמובן בגילגול הקודם שלי, כשהייתי אלתרמן. זה לא נכון שהערצתי את צביקה פיק, פשוט ניסיתי להסביר לו שהפירוש לביטוי שטבעתי בשיר אחר "טיסת נדנדות" לא מתייחס לתשוקתו המובנת להתנדנד ולחלום בו זמנית שאמו היא ברוריה מ"פיק" אפ. אבל זה היה מסובך מדי בשבילו, אז צלצלתי לזהבה בן. ואף אחד לא הפליל את רוג'ר רביט. הוא עבר ניתוח פלסטי במסגרת התכנית להגנה על עדים לאחר שהפך לעד מדינה, והיום קוראים לו עוזי כהן. ולשאלה האחרונה והמאוד מאוד אישית. תגידי, בינינו, את מורחת או מנגבת גם וגם. אני מורחת סורבה, ומנגבת עם בראוניז... מספיק לך?

בלתי מספיק

שאלות בינוניות, תשובות גרועות. זה נשמע יותר כמו הלימוזינה עם גיל ריבה, שמגולם בפורומנו ע"י יהושע זצוק"ל, מאשר קוקו. ועתה למספר שאלות כן/לא שאולי אולי יזכו אותנו בתשובות שיענינו צופה אחד או שניים: 1) כמי ששכבה עם כל שחקני ליגת העל בכדורגל, מי הקבוצה האהודה עליך, והאם זה נכון שאת היית ההשראה לצבע המדים של בית"ר ירושלים ולזכייתה של בני סכנין בגביע? 2) לאחרונה נערך מחקר שגילה קשר בין אכילה מופרזת של עוגות גזר לבין תשוקה עזה לחוקנים. מה תגובתך? 3) האם נכונה השמועה שבעברך היית בעלת תפקיד בכיר במגזר הציבורי? היתכן שהיית קצינת ח"ן ראשית של האצ"ל? ולמי היה יותר גדול? לאברהם שטרן או ליצחק שמיר? ואיזה טעם היה להם? 4) ספרי לנו על תחילתם של יחסי האהבה שנאה שלך עם ההרמפרודיט הידוע/ה אודי. היכן נפגשתם/ן? מי עשה/תה למי חוקן 5) את ידועה כמולטי ניקית. מכל הניקים שפיברקת במשך השנים, מי החביב עליך ביותר? במי את מתביישת? במי את גאה? מי גרם לך להכי הרבה אורגזמות בשרשרת? 6) כשאת אומרת זה, האם את מתכוונת לזה? (ההדגשה לא עבדה לי, ס אמק על תפוז) 7) בשיחה שלא לציטוט עם הפסיכיאטר שטיפל בך בעבר, במקום אשפוזו כיום, עלו מספר אנקדוטות, חלקן מדאיגות מאד. הייתי רוצה שתספרי למאזינים, למה את מחזיקה באוסף עצום של תמונות של סנאים, והאם את מודעת להשלכה שתהיה לכך על יחסיהם של צ'יפ ודייל עם כלל האנושות? 8)בעבר הצהרת מספר פעמים שאת מוכנה לשכב עם סדאם חוסיין, אסד (האב) וחומייני למען השלום העולמי. אחרי שאסד וחומייני יצאו מהתמונה, וסדאם כבר לא מאיים על שלום העולם, למה לעזעזאל את לא מפסיקה לנסות לפתות אותם? 9) ולסיום, פרט שאת נמנעת לחשוף, אך ראוי שהציבור ידע עליו. מזה שנים שאת מאמצת נוער מוגבל, שלא לומר חבורת אהבלים על סף פיגור קל, תומכת בהם, ויש אף שמועות שסייעת להם להקים פורום כאן בתפוז, פלירטוטי משהו או איך שלא קוראים לזה. שתפי אותנו עד כמה שאפשר בפעילותך הפילנטרופית. 10) ושאלה שהגיעה אלינו זה עתה - האם נכונות הטענות על אי סדרים כספיים בפורום? האם יש שחר לטענות לגבי ניצול מיני של מצטרפים חדשים? מה תגובתך?

קפת

New member
אנלא מבינה

אני אמורה לענות על השאלות האלה בכן* ו/או לא*? *ועתה למספר שאלות כן/לא ...

אכזבות קטנות

יש אנשים שחייהם רצופים באכזבות קטנות. בעיקר בגלל שיש להם ציפיות קטנות. אני למשל, ציפיתי שאפילו יצור בלתי אינטיליגנטי בעליל כמוך, מתוקפתמותק יוכל להבין, שמאחר ואלו בעליל אינן שאלות כן/לא, אזי התייחסותי אליהן כאל כאלה, הינה סוג של הלצה מטופשת, מהסוג שכל כתוביי מתובלים בו, כדי שיקלעו גם לחובבי הומור דל שכמותך. עכשיו תעני לשאלות ותפסיקי להתחכם. הקדשתי להן 15 שעה מהשבת שלי, ואני רוצה תמורה נאותה. פחות מחמישה צחקוקים ושלושה חיוכים, ואני מעלה אותך על המוקד.

קפת

New member
וואלה, ואני הייתי בטוחה שאני

אכזבה גדולה-גדולה. בקרוב התשובות, יא פרסה נפולה. יש לי עבודה, וחיים, וכביסה. אתה חושב שאני יושבת פה ומגרבצת כל היום? תזדיין בסבלנות. או בהליכה.

אוי

לפחות היית אומר שאלו חרא חרה של שאלות. אז זה היה בסדר. אבל לייחס לי את השפתיים של גיל ריבה ולקרוא לי בינונית? נפגעתי. עד עמקי נשמתי השחורה והמעוותת. שתדע.

קפת

New member
בדיוק התפנו לי שעתיים וחצי. קבל

1) כמי ששכבה עם כל שחקני ליגת העל בכדורגל, מי הקבוצה האהודה עליך להקת שלום 87 בהנהלת גברי לוי והאם זה נכון שאת היית ההשראה לצבע המדים של בית"ר ירושלים שטויות לא, אני ההשראה למדים של בני יהודה, כאילו דה? ולזכייתה של בני סכנין בגביע? זה נכון ומדויק, אבל אני לא יכולה לחשוף את הפרטים, היות וחתמתי על חוזה לכתיבה הביוגרפיה של מותקעבאסמותק, כפרות עליו איזה גבר-גבר. 2) לאחרונה נערך מחקר שגילה קשר בין אכילה מופרזת של עוגות גזר לבין תשוקה עזה לחוקנים. מה תגובתך? שנמאס לי כבר להקיא והחדרת חוקן היא פעילות מפצה מבורכת ומרעננת. אתה חייב לנסות את זה, בעיקר אחרי שאת בולס שיקמים וסרטנים 3) האם נכונה השמועה שבעברך היית בעלת תפקיד בכיר במגזר הציבורי? מה ציבורי, אני ניראת לך זונה? אני, מותק, מבצעת תפקידים וזממים רק באופן פרטי היתכן שהיית קצינת ח"ן ראשית של האצ"ל? הכל ייתכן, אם תרצו אין זו אגדה, משורה משחרר רק המוות, ויש שתי גדות לירדן ולמי היה יותר גדול? לאברהם שטרן או ליצחק שמיר? לשמיר. על מי אתה חושב המציאו את הביטוי "גמד עם כזה"? ואיזה טעם היה להם? לשטרן היה טעם של שטרן, ולשמיר - של שמיר. קפיש? 4) ספרי לנו על תחילתם של יחסי האהבה שנאה שלך עם ההרמפרודיט הידוע/ה אודי. היכן נפגשתם/ן? מי עשה/תה למי חוקן אדוני היקר, אתה טועה ומטעה: היא לא הרמפרודיטה, היא סתם כלבה. תמיד היו לי אליה רגשות חמים, אבל אפפם לא שנאתי אותה. זה סתם היה תיעוב הדדי. וזו אני שתמיד עשיתי לה, בחיים, אבל בחיים היא לא הציעה וגם לו היתה מציעה, הייתי מסרבת. אתה ראית איזה ציפורניים יש לה? לא נותנת לה להתקרב לצינורות החוקן העדינים שלי, תרתי 5) את ידועה כמולטי ניקית. מכל הניקים שפיברקת במשך השנים, מי החביב עליך ביותר? פטר חמור במי את מתביישת? בפטר חמורבמי את גאה? בפטר חמור מי גרם לך להכי הרבה אורגזמות בשרשרת? פטר חמור 6) כשאת אומרת זה, האם את מתכוונת לזה? (ההדגשה לא עבדה לי, ס אמק על תפוז) לא. לי ההדגשה עבדה אחושלוקי. 7) בשיחה שלא לציטוט עם הפסיכיאטר שטיפל בך בעבר, במקום אשפוזו כיום, עלו מספר אנקדוטות, חלקן מדאיגות מאד. הייתי רוצה שתספרי למאזינים, למה את מחזיקה באוסף עצום של תמונות של סנאיםבכי אני יכולה, והאם את מודעת להשלכה שתהיה לכך על יחסיהם של צ'יפ ודייל עם כלל האנושות? לא, ועל הזין של פטר חמור התוצאות 8)בעבר הצהרת מספר פעמים שאת מוכנה לשכב עם סדאם חוסיין זה נכון, ורק היום הציאו לי לנסוע לבדוק את איכות המים בחמאם בבגדאד, במימונו והנהגתו של רני רהב, שקיבל מינוי ליחצ"ן את סאדאם, אסד (האב) זה שקר, מעולם לא עשיתי אותו, ואני לא אם בנו, בשאר, כפי שמספרים ומרננים וחומייני אתה מתכוון לחיפושית הזו שמעופפת, נכון? אז לא למען השלום העולמי. אחרי שאסד וחומייני יצאו מהתמונה, וסדאם כבר לא מאיים על שלום העולם, למה לעזעזאל את לא מפסיקה לנסות לפתות אותם? מי המקורות שלך? אני ערה לעובדה שיש לך חסיון על המקורות שלך, אבל החרות האלה לא יודעים את העבודה. תפטרותם, הם מוכרים לך זבל. יותר עדיף תשאל אותם מי רצח את ארלוזרוב 9) ולסיום, פרט שאת נמנעת לחשוף, אך ראוי שהציבור ידע עליו. מזה שנים שאת מאמצת נוער מוגבל, שלא לומר חבורת אהבלים על סף פיגור קל, תומכת בהם, ויש אף שמועות שסייעת להם להקים פורום כאן בתפוז, פלירטוטי משהו או איך שלא קוראים לזה. שתפי אותנו עד כמה שאפשר בפעילותך הפילנטרופית. אתם לא כותבים בשבילי בפורום מגלומניה? כמה שיתוף אתם עוד רוצים? 10) ושאלה שהגיעה אלינו זה עתה - האם נכונות הטענות על אי סדרים כספיים בפורום? אם היו כספים, מן הסתם הייתי מארגנת גם אי סדרים. מה היתה השאלה? האם יש שחר לטענות לגבי ניצול מיני של מצטרפים חדשים? מה תגובתך? חרא חרה עליך, זו תגובתי. אין פה מצטרפים חדשים, ואני אפילו את הישנים לא מצליחה להטריד מינית, אז למה לשפוך לי וואסבי על הפצעים?

קפת

New member
בטח שאני אוהבתותך

מאוד, אפילו. לגמרי. מה גורם לך לשאול שאלה כזאתי מפגרת?

למעלה