אודי-אין צדק בעולם

אודי-אין צדק בעולם

אמא רצתה שיהיה רק טוב זאת לא אשמתה שגדלנו ברחוב רחוק מיוקרה חיים של שיגרה הרבה אנשים באותה סירה משעמם בלילות אין מה לעשות החבר'ה ניפגשים ועושים שטויות כולנו שותים וקצת מעשנים כן,בשכונה שלי אלו החיים אין צדק בעולם מי יסביר את זה את צדק וקשה בג'ונגל הזה ילד לא מבחין מה טוב מה רע הייתי גם אני באותה סירה(*2) הלכתי ברחוב חיפשתי את עצמי ראיתי צעירים שהזכירו לי אותי כלום לא השתנה מאז ילדותי ברחוב הזה שהיה ביתי ואם תשאלו מאיפה אני אומר בגאווה זה הרחוב שלי אין כאן הרבה יש כאן את הכל האנשים טובים זה מעל הכל אין צדק בעולם מי יסביר את זה אין צדק וקשה בג'ונגל הזה ילד לא מבחין מה טוב מה רע הייתי גם אני באותה סירה(*2)

אוסמאן-הבוגדת

שיחקה בי היא כמו בכדור סיפרה עלי שקרים וזה אסור זרקה אותי לאש השורפת מה אני עשיתי לה עד הסוף אהבתי אותה למה כך לי היא עשתה הבוגדת שיחקה בו היא כמו בכדור סיפרה עליו שקרים וזה אסור זרקה אותו לאש השורפת מה הוא עשה לה עד הסוף אהב הוא אותה למה כך לו היא עשתה הבוגדת אין מזל באהבתי זה מה שכתב אלי כל חיי אחיה בודד בלי טיפת שלווה בלב סלח לי אנא אלי אבל זה כואב אהבתי אהבה טהורה ואותי היא שכחה למה כך לי היא עשתה למה כך אלוהים אנא תן לי רק תקווה לחיים לחיים,לחיים...לחיים שיחקה בי היא כמו בכדור סיפרה עלי שקרים וזה אסור זרקה אותי לאש השורפת מה אני עשיתי לה עד הסוף אהבה אותה למה כך לי היא עשתה הבוגדת שיחקה בו היא כמו בכדור סיפרה עליו שקרים וזהאסור זרקה אותו לאש השורפת מה הוא עשה לה עד הסוף אהב אותה למה כך לו היא עשתה הבוגדת השחור שבר עלי הוא הרס אותי אלוהיי לא הייתה יפה ממנה היא הלכה והיא איננה נשמתי בוכה זועקת אלוהים כל היום אני שותה תמונתה אני רואה מנסה לשכוח אותה אך בליבי היא פגעה אך אני אהבתי אותה ואני נשבר אני נשבר אני נשבר

ארז חדד-כואב הלב

אחרי היום של הפרידה מתחילים געגועים לא אשכח את הבגידה וברחוב כולם יודעים איך האמנתי לך ולשקרייך הגסים ואיך הלב שלי נשבר התנפץ לרסיסים כואב הלב כואב הלב שאותך כ"כ אוהב איך יכולת כך לעשות את אישה בלי רגשות כואב הלב כואב הלב שאותך כ"כ אוהב מי יבין ומי ידע את כאבה של הבגידה ומהיום שבו נפרדנו כבר עברה חלפה תקופה לא שוכח את פנייך כמה את היית יפה איך יכולת לי לעשות כך לשבור לי את ליבי איך יכולת כך בי לפגוע ולרמוס אהבתי כואב הלב כואב הלב שאותך כ"כ אוהב איך יכולת כך לעשות את אישה בלי רגשות כואב הלב כואב הלב ועליך רק חושב מי יבין ומי ידע את כאבה של הבגידה אל תעזוב אותי אהובי טעיתי אבל אני אוהבת אותך אל תעזוב אותי סלח לי אהובי סלח לי פגעת לי בכבוד,על בגידה לא סולחים אני אוהב אותך אבל לא יכול להישאר איתך כואב שאותך כ"כ אוהב איך יכולת כך לעשות לי לשבור לי את ליבי כואב הלב כואב הלב שאותך כ"כ אוהב איך יכולת כך לעשות את אישה בלי רגשות כואב הלב כואב הלב ועליך רק חושב מי יבין ומי ידע את כאבה של הפגידה כואב הלב כואב הלב שאותך כ"כ אוהב איך יכולת כך לעשות את בחורה בלי כבוד כואב הלב כואב הלב ועליך רק חושב מי יבין ומי ידע את כאבה של הבגידה

יוסי עדן-שתקראי את המכתב

שתקראי את המכתב כבר אהיה רחוק אך בתוך ליבך עוד אהיה קרוב את המילים כתבתי לך מתוך כאבים כל מילה לך מספרת את מר גורלי לא יודע מה גרם לי בליבך לבגוד אותך ראיתי מתייסרת עם הדמעות לחברות את מספרת את מה שקרה שאותך אני ראיתי כאב בנשמה רק אותך אני אהבתי לא רוצה לחיות בכבודך אני פגעתי עשיתי טעויות רוצה לחזור ולך לאמר מצטער ילדה זה כואב שאת סובלת תסלחי ילדה(*2) כעט אני מבין מהי אהבה שלפעמים שופרת ת'אש בנמשה אני יושב לבד בוכה עם התמונות ובלילות כמו משוגע זועק ברחובת את החיוך שלע פני לא תראי יותר רוצה לומר לך שאני עדיין עוד אוהב אני יודע שטעיתי תסלחי ילדה הבגידה הזאת גרמה לי עצב ודממה?! רק אותך אני אהבתי לא רוצה לחיות בכבודך אני פגעתי עשיתי טעויות רוצה לחזור ולך לומר מצטער ילדה זה כואב שאת סובלת תסלחי ילדה

יניב סולטנה-(לא יודעת את שם השיר)

כך חלפו להם שבע שנים כה מרים בין השתיה והסמים ישן אני על ספסלים וכך לי עוברים הימים הדמעות חונקות גרוני נותרתי לבדי מחפש לי נחמה שתיתן מעט שלווה איך הפך הסם לכ"כ אכזר מה שעלי עבר הגורל עלי נגזר(*2) כך חולפים הימים כך חלפו להם השנים איך התמכרתי לשתיה והסמים זרוק אני לבד בחיים הדמעות חונקות גרוני נותרתי לבדי מחפש לי נחמה שתיתן מעט שלווה איך הפך הסם לכ"כ אכזר מה שעלי עבר הגורל עלי נגזר(*2)

שימי מזרחי&מושיק עפיה-אהבה כפולה

את הפצע שבלב מי ירפא את הרקינו הזאת מי ימלא איך היינו כמו אחים ותראה מה שקרה התאהבנו באותה הנערה ומשנינו היא הסתירה ושיקרה למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידיך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח האמנו למשחק שלך לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותך היא בשנינו שיחקה ובגדה זה נגמר עכשיו נותרה היא לבדה אני נזכר בה וחושב זה שורף אצלי בלב בסיפור הזה ידענו רק כאב למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידיך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח האמנו למשחק שלך לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותך(*3)

אבי ביטר-דמעות בעיניים

עם דמעות בעיניים ממקום למקום מחפש אחריך לילה לילה ויום נעלמו עקבותייך כמו ספה במדבר ולחלום על פניך זה כל מה שנשאר אוי אלוקים שעזרת רבים התקווה רק בך החזירני אותה אוי אלוקים שעזרת רבים התקווה רק בך החזירני אותה עם דמעות בעיניים יודע הכל כבר נגמר על ימים שעברו ה יפים רק נזכר ואני בלעדיך כמו עץ במדבר ממבט של עיניך בלי תקווה אני נשאר אוי אלוהים שעזרת רבים התקווה רק בך החזירני אותה אוי אלוקים שעזרת רבים התקווה רק בך החזירני אותה

מושיק עפיה-גשם טיפטף

אל תלכי ביקשתי אל תלכי עוד תראי ששנינו נסתדר בלילות כאבתי עם עצמי בימים חיפשתי את אושרי אם הכאב היה יכול לדבר היית מבינה אותי יותר זמן שועבר את שנינו שובר בואי ננסה להתגבר את הולכת וחוזרת את ידעת ברגשות פגעת התקרבנו התרחקנו מי יאמר לי להיכן נעלמת גשם טיפטף משבר סוחף שבור אני בכאב אל תעלמי קיראי בשמי כל זה נגמר הכל אבד מסתובב ובתוכי כאב לא מוצא פינה שקטה ללב השמיים גם בוכים עלי את הלכת ונהרסו חיי אם הכאב היה יכול לדבר היית מבינה אותי יותר זמן שעובר את שנינו שובר בואי ננסה להתגבר את הולכת וחוזרת את ידעת ברגשות פגעת התקרבנו התרחקנו מי יאמר לי היכן נעלמת גשם טיפטף משבר סוחף שבור אני בכאב אל תעלמי קיראי בשמי כל זה נגמר הכל עבר

הגעתי למסקנה...

אין לי כוח לכתוב פה שירים וזה גם לא שווה גם ככה אף אחד לא מסתכל על זה.. אז אני נוטשת את הפורום הזה כי זה הפורום הכי משעמם שראיתי ..

למעלה