אודי אחיחותי

נץ666

New member
אודי אחיחותי

מה קורה אתך נשמה מתוקה שכמוךְ. התחלת לקרוא את סוזאנה? תזרקי עצם, כי אני קורא ספר של יפאני עכשיו, שאינני מסוגל להניח מהיד.

אחשלי כפרות וברכות על ראשך

נשמה מתוקה זו אני (תמשיכי להבליג קפט). עדיין לא הצלחתי להניח את ידי המסוקסות על הספר, אני מקווה שבשבוע הבא. השבוע סיימתי לקרוא את "משימה ארץ 1" (תכנית הפולשים) של ל. רון הבארד, שהוא הראשון מתוך סדרה של 10 ספרים-זה אותו הסופר שכתב את "שדה קרב ארץ". לקח לי (יחסית) הרבה זמן לקרוא אותו- והסיבה היא חוסר בזמן פנוי. אתמול התחלתי את "תענוגות אסורים" - ספר שעוסק בערפדים, רציחות והרבה דם ולשבוע הבא אני משאירה את הדובדבן שבקצפת, "השיר של סוזאנה". בקצב הזה אני חושבת שאתה תהיה זה שיזרוק לי את העצם, כי הסקרנות הרגה את החתול, ולמרות ואפילו שאני לא חתול אני בהחלט סקרנית. לגמרי. כן.

נץ666

New member
עוד הבלגונת קפט

את באמת קוראת את החבר האברד, מייצר האווילות הסיינטולוגית.התחלתי לקרוא שדה קרב ארץ ואחרי 30 עמודים הבנתי שלא אצליח במקרה דנן. את יודעת שהיום פרסמו ב'הארץ' מאמר קטן של השחקנית הזו שאותה קומראד קרוז, הסיינטולוג משמיץ בכל מקום על שהיא לוקחת כדורים וכאלה? בררררר

כן. אני קוראת אותו (רק את המד"ב שלו

אם כי אני לא מפגינה ולו שמץ של עניין בסיינטולוגיה. לא יודעת, אף פעם לא התחברתי לנושאים כמו סיינטולוגיה, נומרולוגיה, מיסטיקה ורופאים אלטרנטיבים. אני אף פעם לא קוראת את ההורוסקופ שלי ואני לא חברה בשום כת פרט לכת השטן. את המאמר ב-"הארץ" לא קראתי דווקא, אבל היה מאמר לא קטן לפני כשבועיים בידיעות או מעריב (במוסף של יום שישי) על איזשהו מרכז סיינטולוגי בת"א. היה מצחיק.

נץ666

New member
התחלתי כמובן

מיותר לציין שזה כובש אותך מהשורה הראשונה. פרטים בהמשך.

נץ666

New member
קצת

זה מתחיל מייד במקום בו נגמר עם הזאבים סוזי בייבי כידוע לך נפרדת אחרי שמיה השתלטה עליה, אבל לא דטה ווקר תיתן לאיזו פרחה להשתלט לה על סוזי וכמובן הקא-טט עובר דרך הדלת אבל יש הפתעות עד כאן

נץ666

New member
הגעתי לעמוד 133 בדיוק

זה כבר מתחיל להיות מסובך לספר אבל: סוזנה עורכת שיח עם מיה - יותר לא מספר לך זה יקלקל רולנד ואדי בקרב ענק וספקטקולרי, וסטיבן קינג משחק קטע ארספואטי בספר

למעלה