-אודיש-

gloom

New member
-אודיש-../images/Emo66.gif

אודיש אודיש, אודיש אודיש, אווווווודיש *רואה שיח של שיבה* אודיש אודיש, אודיש, *מסתכל על שלט שרשום ברוכים הבאים לדרך 151**עושה עלי גפן ומטפס על השלט**מסתכל מסביבי*אאאאאאאאאאווווווודיש.... *רואה חבורת של חוליגנים ובראשם טוטדיל* אודיש*שומע את האונדום ודרטיני מנסות לדובב* אודיש.........*חוזר ללמטה....... אודיש אודיש *ממשיך ללכת*

-האונדום-

ווף ווף?*מתקרב לאודיש ומריח(ואנה) אותו* גררררררר *קוראת לטוטודייל ודרטיני* ווף,ווף!!!!

gloom

New member

אודי אודיש, אאאאאאודיש *מפזר אבקת שינה* אודיש אודיש וחלומות פז, אודיששש *נותן ריצה של החחים(למרות שזה קשה בלי ידיים)*

OFIRB9

New member
-דרטיני-

*זוחלת ונתקלת בהונדום ישן* "דרה דרה?" *ממשיכה לזחול ונופלת על משהו* "דרההההה! ><" *רואה שזו אבן ברק זרוקה על השביל* *מחפשת פוקימון ברק להראות לו*

-האונדום-../images/Emo19.gif

ווף?*מרגיש כאב אחרי שדרטיני דרך עליו*גרררררררררררררררר...*נושך את דרטיני*ווף?!*מבין שדרטיני יכול לשתק אותו ורץ*

OFIRB9

New member
-דרטיני-

*כועסת* "דרה! ):(" *עושה מתקפה חשמלית וכל האיזור מתחשמל* *פוקימון כלשהו נופל מהעץ ליד*

gloom

New member

"אודיש אודישששששש" *מלטף את הראש מהכמכה שחתפתי* "אודיש אודיש" *מנסה לעשות שם משתק**רואה את דרטיני משתנקת* "אודיש אוווווווודיש" *עושה עלי תער*"אודיש"*רואה את דרטיני הפגוע ובורח*

*הולך ורואה את דרטיני עצבנית*ווף?*מנסה לברוח אבל נופל בגלל שקודם נפגע מהברק של דרטיני*ווווווווף!!!*מתקיף את דרטיני בלהביור(שלפחות יעשה משהו...)*

OFIRB9

New member
-דרטיני-

"דרה!!!" *מסמנת לכם לעצור* *מתחילה לדבר איתכם בשפת הדרטיני אבל אתם פוקימונים אז אתם מבינים ככה שכל מה שמסומן ב & מתורגם לשפה הכתובה ליד* בדרטינית & למה אנחנו נלחמים? אתם לא רוצים לחפש משהו לאכול בנתיים?& *מושיטה את הזנב ללחיצת יד לשלום*

Thestral

New member
-טוטודיל-../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

*זורק על האונדום אקדח מים כדי לצנן אותו והולך לשאול את אודיש מה הוא עושה פה*

gloom

New member
-אודיש-|בנדנה{

"אוווווווווווודיש (&ביד&)" "אודיש אודיש"*מתגלגל על הרצפה מצחוק* "אודיש אודיש(&היום קיבלתי תעודות במכללה לפוקימון&)"

ווף?(&אתה לומד שם&)*מנענע בראש*ווף!ווף!(&אני שונא את המקום הזה,יותר מידי לומדים שם!&)

haunter

New member
-הונטר-../images/Emo121.gif

הונטר... (מרחף בסביבה, רואה את האונדום, אודיש, דרטיני וטוטודייל) הונטר... (מגיע ושואל "גם אתה לומד במכללת הפוקמונים? גם אני לומד שם! והמורה שלי הוא גארי אוק!")

Thestral

New member
-טוטודיל-../images/Emo108.gif

*אוכל נשמע כמו רעיון טוב עכשיו
*

OFIRB9

New member
-דרטיני- ../images/Emo60.gif

& אוכל? טוב ראיתי עץ תותי יער שם& *מצביעה ליער* & אני יכולה להביא לכם כמה עם אתם תמצאו מים בנתיים!& *הולכת להביא תותים*

למעלה