אודישנים

סיגינה

New member
אודישנים

שלום לכולם אני חדשה בפורום. רציתי לדעת אם אתם מפרסמים גם תאריכים ומקומות לאודישנים....

Hawkgirl

New member
לא ממש מפרסמים O:

אבל אנחנו דנים מדי פעם, בהקשר הנושא, לגבי אודישנים שמתקיימים לקורס דיבוב, לא לסדרות מסויימות O: תעברי קצת על הנושאים בפורום ואולי חלק מהשאלות שלך ייענו. בכל מקרה אודישנים לקורס מתקיימים כל כמה זמן באולפנים ג'פטו, נ.ל.ס ואולי עוד אחד שאני לא יודעת(וסביר להניח שגם לא ממליצה מסיבות אישיות XD ). אודישן לסדרה מסויימת נקרא Voice Test(נכון? X: ) ואליו יכולים להזמין אותך או שתזמיני את עצמך בכך שתנג'סי לאולפנים ותבקשי לבוא לאודישן כזה לכל סדרה שהי XP

סיגינה

New member
../images/Emo9.gifתודה

יש איזה אולפן מומלץ? מכל מה שאני יודעת יש די הרבה, הם נחמדים או שהם רק מנסים לנפנף אנשים כמוני?

Hawkgirl

New member
תראי..

אני הייתי בקורס בנ.ל.ס וגם הרוב פה, אני לא יודעת איך קורסים אחרים מתנהלים, אבל מאיך שהקורס בנ.ל.ס התנהל אני נהניתי, ולכן אני יכולה להמליץ לך גם רק עליו ^^" וברור שהאנשים באולפנים נחמדים! ^__^ הם לא מנסים לנפנף אותך, אבל מצד שני הם גם לא ירדפו אחרייך O: אם את רוצה ללכת לאודישן את צריכה לנג'ס ולהתקשר מדי פעם כדי לברר לגבי העניין ולא לחכות שהם יתקשרו אלייך, כי די סביר שהם לא יחזרו אלייך O: מילת המפתח היא *לנג'ס*! D:

למעלה