אודישנים
ק קמילה ו טיטאן New member 13/9/05 #3 ונשנוש../images/Emo9.gifקניתי נעלי ג'אז נמוכות של קפיזיו ובגד גוף אדום יין עם 2 איקסים בגב ממקרופייבר מדאנסשופ.. ומכנס מהיינס
ונשנוש../images/Emo9.gifקניתי נעלי ג'אז נמוכות של קפיזיו ובגד גוף אדום יין עם 2 איקסים בגב ממקרופייבר מדאנסשופ.. ומכנס מהיינס
L LiRoNi18 New member 14/9/05 #6 להתקשר לשאול?? אמממ ניראה לי זה באמת מה שאני אעשה תודה אין דרך לפנות אליהם באיי מייל?
L LiRoNi18 New member 15/9/05 #10 התקשרתי האמת היא לא הייתה ממש נחמדה... לא יודעת דיברה לא הכי אדיב כזה... בקיצור היא אמרה שהם מעדיפים מ-20 ומעלה אז אני לא יכולה
התקשרתי האמת היא לא הייתה ממש נחמדה... לא יודעת דיברה לא הכי אדיב כזה... בקיצור היא אמרה שהם מעדיפים מ-20 ומעלה אז אני לא יכולה
T the mush New member 15/9/05 #8 בגד גוף אדום יין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif רק בגלל שאני מתה לכזה, ולא יוצא לי לקנות, נכון?!?!?!?!?!?!!?
בגד גוף אדום יין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif רק בגלל שאני מתה לכזה, ולא יוצא לי לקנות, נכון?!?!?!?!?!?!!?
ק קמילה ו טיטאן New member 15/9/05 #9 לא../images/Emo2.gif...מזמן תכננתי לקנות ובסוף קני קניתי את מה שהייתי איתו במפגש..כי לא מצאתי באותו היום..
לא../images/Emo2.gif...מזמן תכננתי לקנות ובסוף קני קניתי את מה שהייתי איתו במפגש..כי לא מצאתי באותו היום..
ק קמילה ו טיטאן New member 16/9/05 #15 איזה מבצע? ההוא בישראדאנס? של ה-1+1 ? כי הבגד גוף האדום מדאנסשופ..בישראדאנס לא ראיתי באדום יין..
M Mr GK New member 16/9/05 #14 ממליץ מאוד! עוז מורג מאוד מקצועי וגם חברת ההפקות מדהימה. (לדעתי) אני לא משתמש פיקטיבי שנותן פרסומת (כפי שאתם בוודאי יודעים...), אני אומר זאת ממקור ראשון מכיוון שעבדתי איתם לפני שנה.
ממליץ מאוד! עוז מורג מאוד מקצועי וגם חברת ההפקות מדהימה. (לדעתי) אני לא משתמש פיקטיבי שנותן פרסומת (כפי שאתם בוודאי יודעים...), אני אומר זאת ממקור ראשון מכיוון שעבדתי איתם לפני שנה.