אודישנים

לכל המעוניין...משו שראיתי בעיתון...

לסידרה "אהבה מעבר לפינה" אישה יפה: 17-26 גבר יפייפה: 28-38 תמונה+פרטים: SUPERCAST&WALLA.CO.IL
 

לוריי

New member
היי,מישהו הלך לאודישנים של 'HOT'../images/Emo35.gif

מה אתם חושבים על כל העניין? אם מישהו הלך ספרו חוויות..
 

theone17

New member
אני הולכת לאודישנים לתאטרון צה"ל...

והייתי רוצה שתמליצו לי על קטעים קומיים שאני יכולה לבצע. אני מדברת על קטעים מתוך מחזות לא קטעים שאנשים באינטרנט כתבו. אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי זה מאוד חשוב לי!
 

מאור123456

New member
"קספר" מחזמר חדש

בפסח הקרוב, עומד לעלות על בימות ישראל המחזמר "קספר" ב5.1.04 ייתקימו אודישנים לידים לתפקידים הראשיים בהצגה,פרסום על האודישנים יופיע בשבוע הבא במוסף "24" של ידיעות אחרונות אגב, האודישנים לגילאי 11-16 מישהו מתכוון ללכת???
 

מתוקיז

New member
לדעתי זה פיתוי שעדיף לעמוד בו...

מצד אחד- זו הזדמנות, והזדמנות טבה להגיע לאודישן עם אפשרות לתפקיד לא רע בלי סוכנים, מנהלים וכל התסבוכת. מצד שני- רוב הסיכויים הם שהתפקיד יהיה די זניח. מלבד זאת, יש בדרך לתפקיד גם סדרת מציאות, כך שמי שייבחר ייבחר בעצם לפי הצופים, ולא לפי אנשי מקצוע שמעוניינים בו. הכי חשוב- גם אם השנאדם שייבחר יהיה מוכשר ומדהים, ויעשה את התפקיד הזה מדהים, כל הקריירה שלו הוא יהיה "המנצח של hot", נינט טייב של עולם המשחק. אף פעם לא ייקחו אותו ברצינות. אין מה לעשות, במקצוע שלנו אין קיצורי דרך, צריך לעבוד,קשה, במוקדם או במאוחר.
 

מתוקיז

New member
גם אני אמורה לקבל זימון

אפשר לשאול מתי קיבלת את הזימון ולמתי הוא?
 
כן גם אני רוצה!

למרות שאין לי שום ניסיון אחר במשחק... :( אבל מחזמר בפסח? נשמע חלטורה... לא יודע ננסה
 
רק תדעי

שאם זומנת ל 12\29 אז זה לא האודישן אלא רק יום שבו רק מציגים את התאטרון והלהקות. גם אני זומנתי.
 

מתוקיז

New member
אהה זה גם לתיאטרון?

כי קיבלתי זימון שעוסק רק בלהקה. טוב תודה על המידע, אם מישהו יודע עוד פרטים בבקשה תכתבו!
 
זה לא לילדים נכון?

חוץ מזה, את נינט טייב מעריכים מאוד... זה בערך כמו רודריגו... גם הוא נבחר...
 

מתוקיז

New member
גם אני

מאוד מחזיקה מהשואו ומהיכולות הווקליות של נינט, אבל אין מה לעשות- לכל מקום שהיא תלך, היא לא תהיה סתם נינט טייב, אלא נינט-כוכב-נולד-טייב. וייקח לה הרבה זמן והרבה שינוי תדמית כדי להפטר מהעניין הזה, אם בכלל.
 

לוריי

New member
תודה על המידע אבל...

איפה ראית את זה? באיזה עיתון? יש עוד פרטים?
 
למעלה