אודישנים

N i c o l e

New member
לא משנה

זה כבר היה היום והשגתי את הכתובת והלכתי והיה מגניב...סך הכל רציתי עזרה אם מישהו אולי ידע את הכתובת אבל זה כבר לא רלוונטי...

ea1987

New member
לניקול- את יכולה לספר לנו מה...

את יכולה לספר לנו מה היה באודישן בטייק טו מה ביקשו ממך מה עשית שם ואם כבר התקשרו אלייך!?

N i c o l e

New member
בבקשה

לא היה משהו רציני בכלל, סתם הכניסו אותנו בזוגות לאיזה חדר קטן ואמרו לנו לרקוד לצלילי מועדונים. לא נראה לי שהתקבלתי כי עדיין לא התקשרו....אבל לא נורא- אחת שם שכבר השתתפה בכמה פרסומות אמרה לי שעד שקיבלו אותה למשהו היא עברה הרבה אודישנים, ושצריך שיכירו אותך שם עד שיתנו לך משהו...נו, ככה זה היום לא? אבל מה שכן- מאד נהנתי- זו חוויה!! ונראה, אולי עוד כמה אודישנים אני אקבל איזה תפקיד קטן ומשם...ה' גדול :)

inesp

New member
אודישנים לגילאי 14

שלום לכולם! קוראים לי שיר ואני בת 14 ומחפשת אודישנים לגילי לכל דבר שקשור למשחק: סדרות, סרטים, פרסומות, הפקות..בקיצור כל דבר אני רצינית בקטע הזה ואני יודעת לשחק בתודה רבה מראש! שיר

אודישנים...

אני מחפשת אודשנים לכל דבר {מה שבא ליד} אני בת 12 וקצת ולמדתי 7 שנים דרמה {עדיין לומדת} ואני משתתפת בטלנובלה שעוד מעט משדרים... אם למישהו יש הצעות שימסור לי אותם הבמסרים או לכתובת [email protected] או שידבר איתי באיי סי קיו מס'334951564 תודה

למעלה