אודישנים

N i c o l e

New member
שאלה...

איפה נמצאים האולפנים של טייק 2? הזמינו אותי לאודישן ושכחתי....

../images/Emo92.gifאודישניםםםםם

תעזררו ליייייי אני מחפשת אודישנים..אני בת 14 ואני במגמת תיאטרון בבית ספר שלי....

poppol

New member
דרוש שחקן/סטודנט למשחק - לצילומי קל

דרוש שחקן/סטודנט למשחק - לצילומי קליפ. להפקת קליפ שישודר בערוץ הדתי תכלת , דרוש שחקן לארבע שעות צילומים - חד פעמי. תיאור התפקיד: איש עסקים בסוף שנות העשרים לחייו , עומד על בניין גבוה ושוקל התאבדות. דרושה יכולת לביצוע המימיקות הנכונות לצילום בקלוז אפ. אתר הצילום: ירושלים , תאריך:תחילת אוגוסט. ההשתתפות הינה ללא תשלום אך ניתן להשתמש בקליפ הסופי , כחלק מתיק עבודות עתידי. נא לשלוח לפחות 2 תמונות (עדיף יותר) אחת של הפנים והשנייה של הגוף כולו. תאריך אחרון להצגת מועמדות : 27/7/03 . ניתן לשלוח אי מייל לכתובת: [email protected]

nimi93

New member
אודישן

מישהו יודע מה האודישן הקרוב??? ואם צריך בכללצ שחקן בן 10?! אני מנוסה......מי שיענה שישלח לדוא"ל [email protected] תודה נימי

polpop

New member
דרושים שחקן ושחקנית../images/Emo151.gif

דרוש שחקן/סטודנט למשחק - לצילומי קליפ. להפקת קליפ שישודר בערוץ הדתי תכלת , דרוש שחקן לארבע שעות צילומים - חד פעמי. תיאור התפקיד: איש עסקים בסוף שנות העשרים לחייו , עומד על בניין גבוה ושוקל התאבדות. דרושה יכולת לביצוע המימיקות הנכונות לצילום בקלוז אפ. דרושה שחקנית/סטודנטית למשחק - לצילומי קליפ. להפקת קליפ שישודר בערוץ הדתי תכלת , דרושה שחקנית לחמש שעות צילומים - חד פעמי. תיאור התפקיד: אם צעירה באמצע שנות העשרים לחייה ,במצב של בהלה/חרדה לתינוקה. דרושה יכולת לביצוע המימיקות הנכונות לצילום בקלוז אפ. אתר הצילום: ירושלים , תאריך:תחילת אוגוסט. ההשתתפות הינה ללא תשלום אך ניתן להשתמש בקליפ הסופי , כחלק מתיק עבודות עתידי. נא לשלוח לפחות 2 תמונות (עדיף יותר) אחת של הפנים והשנייה של הגוף כולו. תאריך אחרון להצגת מועמדות : 27/7/03 . ניתן לשלוח אי מייל בצירוף התמונות לכתובת: [email protected] למי שלא יכול לשלוח תמונות סרוקות במייל יכול לשלוח ישירות לבימאית: עבור : אפרת איריס בן עוז הצבי 12 באר שבע מיקוד 84733 . בנוסף: שלושה קליפים נוספים (חלקם בתשלום סמלי) בטווח הקרוב.

עזרההה!!!!!

אני מעוניינת במידע על אודישנים!!.. אני בת 17, הייתי שנתיים בחוג דרמה ויש לי ניסיון מול קהל. אני רוצה להיות שחקנית ואני לא יודעת איך ליישם את זה ולאן לפנות... בבקשה תעזרו לי!!!! אני רוצה לברר על אודישנים!! ואני לא יודעת איך ואיפה.... חשוב מאד!!!! תודה מראש מאיה בבקשה תכתבו לי לאי מייל... [email protected]

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifשאלה!../images/Emo110.gif

נגיד ואני בארצות הברית (לוס אנג'לס,ניו יורק) לומדת משחק ... עכשיו השגתי אודישן ונגיד התקבלתי...אני לא צריכה גרין קארד?כדי לעבוד בתור שחקנית בארצות הברית?

N i c o l e

New member
כמה אפשרויות

תחפשי אודישנים בעיתון במודעות דרושים?... או שתרשמי לסוכנות שמשם ישלחו אותך לאודישנים..רק שתהיה סוכנות שאת יודעת שלא תעבוד עליך בשום צורה...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifתענו לי כבר!!!../images/Emo110.gif

אני מקפיצה מקפיצה בטח מישהו מכם יודע לא? וואי תענו זה כול כך קשה? זה כול כך הרבה לבקש? מה כבר ביקשתי שתענו לי שאלה מטמטמת !!!!!!!!!!

את בפורום הלא נכון

את שואלת בעצם על גרין קארד ושאר חוקים שקשורים לארצות הברית, אין לזה שום קשר למשחק, מחול וכדומה, ופה, כידוע, פורום אמנויות הבמה. חוץ מזה- להקפיץ זה בסדר, אבל כשאת כותבת הודעות מתבכיינות של 'למה אף אחד לא עונה לי, מה סה"כ ביקשתי ממכם, למה את לא עונים', לי, באופן אישי, יוצא כבר החשק לענות. שימי לב גם קצת מה קורה סביבך, זה לא הפורום הכי עירני בפרדס, ולוקח לאנשים ז-מ-ן!!! אבל, כל זה לא חשוב, כי כמו שאמרתי לך, זה לא הפורום המתאים לשאלה! אם אני הייתי במקומך, הייתי פונה לפורום "לומדים בחו"ל" "ישראלים בחו"ל" "עוברים לארה"ב" או "שאלה קטנה". יש הרבה יותר סיכוי למצוא את התשובה באחד מאלה, לדעתי. אם מישהו היה נכנס לפורום והיה יודע את התשובה- היו עונים לך! בעתיד- קצת רגישות! באף פורום לא אוהבים שאנשים באים, שואלים שאלה וחושבים שחייבים להם משהו. תנסי את הפורומים האחרים- זה מה שאני הייתי עושה במקומך. בהצלחה.

N i c o l e

New member
אם אתן ממש רוצות אודישנים

בעיתון אולי לפעמים יש הודעות, או שאתן יכולות להרשם לסוכנות שחקנים כגון טייק2 ומשם שולחים אותם לכל מיני אודישנים. בהצלחה :)

ח ב ו ב ה

New member
מה שאני עשיתי

והתקבלתי איתו...
זה קטע מהמחזה שלוש נשים גבוהות.. אני לא ממש זוכרת מי עשה אותו=\ אבל אני יכולה לרשום לך את הקטע
אני בחורה טובה. אני יודעת איך למשוך גברים. אני גבוהה, אני מהממת; אני יודעת איך לעשות את זה. סיס מתכופפת ומכווצת את החזה שלה; אני עומדת זקופה, שדיים קדימה, סנטר למעלה, ידיים… ככה. אני צועדת בין הדוכנים והם יודעים שהנה מישהי מתקרבת, מישהי נמצאת שם. אני בחורה טובה. אני לא בתולה, אבל אני בחורה טובה. הבחור שהיה איתי היה בחור טוב. … מתוק ונאה; לא, לא נאה: יפהפה. הוא היה יפהפה! היה לו שיער שחור כמו פחם ועיניים סגולות וחיוך כזה! הגוף שלו היה… כן, היה לו גוף רזה, אבל קשה; כולו שרירים וגידים. הוא אהב סיף, הוא אמר לי, והוא היה זה עם המגאפון שממונה על הצוות של הסירה. כשחיבקתי אותו כשרקדנו, חיבקתי שרירים וגידים. נפגשנו המון פעמים. חיבבתי אותו; לא סיפרתי לאמא, אבל חיבבתי אותו מאוד. הקטע נמשך פה עוד אבל אני הייתי צריכה לעשות קטע של 12 שורות ולמדתי הכל יום לפני וזה היה קצת קשה אז עצרתי באמצע מצטערת יש לי עד פה... פ'כל אופן אני מקווה שזה עוזר לך... בהצלחה לך

ח ב ו ב ה

New member
נראלי התבלבלתי פה עם מה שרצית=\

יכול להיות שלא ממש הבנתי אבל חאפיף:]

למעלה