אודישנים

• פותח הנושא DaviX
  • פורסם בתאריך

DaviX

New member
אודישן

האם לאנשים שלא למדו את מקצועות הבמה בכלל יש סיכוי כלשהו לעבור אודישן?

LoLo16

New member
שלום../images/Emo70.gif אני מקווה שתוכלו לעזור לי..

אם אני בפורום הלא נכון, בבקשה מכם, הפנו אותי לשם
אני עוסקת במשחק כבר מעל ל-4 שנים ואני רוצה להפוך את המשחק לקצת יותר ממגמה או חוג, אלא למקצועי. אני רוצה להצטרף לסוכנות טובה אבל כל סוכנות ששמעתי עליה, היה גם מי שלכלך עליה.. על איזו סוכנות אתם ממליצים? והאם אפשר לקבל מידע על אודישנים גם ללא סוכנות? תודה מראש

black buttercup

New member
שלום...אני חדשה ואני צריכה עזרה..

אני בת 17 ואני רוצה לשלוח הגשת מועמדות לאודישן מסויים. חלק מהמכתב צריך לכלול סיפור קצר על עצמי..מה בדיוק אני אמורה לכתוב? תחביבים וכאלה רקע או שלא יודעת, איזה חוויה שעברתי...מה זה אומר סיפור קצר... קיצר תעזרו לי בבקשה זה חשוב לי כמה שיותר מהר...

תכתבי על עצמך!

תחביבים שאיפות מי את מה את דברים כאלה. בלשון קלילה ונחמדה וזהו... (ממתי מגישים מועמדות לאודישן??... מוזר...)

black buttercup

New member
תודה.

זה משהו מהאיתון...שצריך לשלוח מכתב והמתאימים ביותר יוזמנו לאודישן... משו על איזו סידרה..

אליקמה

New member
כמובן../images/Emo26.gif

אודישנים לבתי ספר למשחק בודקים פוטנציאל ולכן לא מצפים למונולוג מושלם. בהצלחה.

tommy walker

New member
אבל

הוא לא אמר אודישן לבית ספר למשחק. הוא אמר אודישן. הכוונה כנראה לאודישן לתפקיד. והתשובה היא עדיין - כן.

DaviX

New member
צודק

לא התכוונתי לבי"ס למשחק אז השאלה הבאה שלי תהיה האם בעודי בצבא אני יכול להשתתף באודישנים?

Awaken

New member
שמע אני עדיין לא הייתי בצבא אבל

נראה לי שכן... בכל מקרה בקשר לשאלה יכול להיות שפשוט תגיע והבוחן ידלק דווקא אלייך, אי אפשר לדעת. תשאל טומי בשאלה על הצבא, הוא בטח יודע.

DaviX

New member
עכשיו

מגיעה עוד שאלה, איך אני יכול לקבל הזמנות לאודישנים אם אני לא חתום בחברה כלשהי?

tommy walker

New member
אחר כך

אם יש לך זמן פנוי מהצבא ובזמן הזה אתה הולך לאודישן אז סבבה. לדעתי אין שום חוק שאוסר על זה. אבל אם אתה מקבל את התפקיד שאליו עשית אודישן, אז זה בעצם עבודה שאתה מקבל עליה כסף. ובשביל לעבוד בתור חייל כן צריך אישור מהצבא. אמנם המון חיילים עובדים בלי אישורים רשמיים, אבל אני מניח שבמרבית המקרים שתקבל תפקיד מסוים במשחק אז תצטרך לפעמים לעבוד גם בשעות הבוקר והצהריים, ואז גם אם אתה חוזר כל יום הביתה,עדיין תהיה לך בעיה. לגבי השאלה השניה,אם אתה לא רשום באף סוכנות אז מן הסתם אתה לא תקבל הזמנות לאודישנים. אתה מצפה שבמאים או מלהקים ינחשו שאתה רוצה לעבוד במשחק?

DaviX

New member
לוח מודעות

אין כזה לוח מודעות שמתפרסמים בו האודישנים או משהו כזה :)))

איפה אפשר..

איפה אפשר למצוא בכלל הזמנה לאודישן? בעיתון בדרך כלל אין.. יש רק פרסומות של חברות.. אבל הם מבשות על זה כסף..

actress

New member
לרוב בעיתון 24 שעות בסוף בסוף באמצע

שבוע או מעיתון מעריב שנקרא "מעריב היום" או שתולים על לוחות המודעות ברחוב דרושים לאודישן אבל זה סתם למרות שראיתי שחיפשו למיומנה שחקנים ורקדנים ונראה לי זה עדיין תלוי, בכל מקרה כנסו לאתרים שנמצאים פה בקישורים ויש שם קצת הכוונה.

DaviX

New member
קישורים לא טובים../images/Emo163.gif

או שאני לא יודע להשתמש בהם?

למעלה