איפה בדיוק האודישנים בחיפה?? מישהו יודע את הכתובת המדויקת? בהצלחה...:)
O ofrigavish New member 5/1/04 #5 איפה בדיוק האודישנים בחיפה?? מישהו יודע את הכתובת המדויקת? בהצלחה...
ה הודעה חדשה New member 5/1/04 #1 אודישנים בחיפה!!!! מישהו שהתקשרו אליו יכול לומר לי את הפרטים לאודישנים מחר: שעה, מקום וכו.... נרשמתי פעמיים ולא התקשרו אלי... נבלות! תודה מראש, אני.
אודישנים בחיפה!!!! מישהו שהתקשרו אליו יכול לומר לי את הפרטים לאודישנים מחר: שעה, מקום וכו.... נרשמתי פעמיים ולא התקשרו אלי... נבלות! תודה מראש, אני.
ה הודעה חדשה New member 5/1/04 #4 ממממממ.... ידוע לך עוד פרטים?? פשוט לא התקשרו אליי, אז אין לי שמץ מה קורה מחר!! או מישהו שהיה היום באודישנים יכול לתת מעט מידע? שוב תודה!
ממממממ.... ידוע לך עוד פרטים?? פשוט לא התקשרו אליי, אז אין לי שמץ מה קורה מחר!! או מישהו שהיה היום באודישנים יכול לתת מעט מידע? שוב תודה!
N Nir and Nir New member 6/1/04 #6 בקשר לבחינות בחיפה!!!!!!!!! אם למישהו יש מושג אם מחר ביום שלישי...יש בחינות בחיפה ואיפה בדיוק ובאיזה שעה שתגיבבב פליז!
בקשר לבחינות בחיפה!!!!!!!!! אם למישהו יש מושג אם מחר ביום שלישי...יש בחינות בחיפה ואיפה בדיוק ובאיזה שעה שתגיבבב פליז!