אודישן?..

וואי כמה...

הסוכנות האחרות מרשות לך להיות בכ"כ הרבה? יש לי עוד כמה שאלות: אם סוכנות מקבלת אודישן היא שולחת את כולם או רק אחד?

איזה סוכנויות אחרות?!!?!? אני רק

בג.ג (גלובוס גרופ) יש רק אחת
ולא הם שולחות רק את האנשים שנראים להם מתאימים.

שרון ת

New member
פששש יפהלך שולחים אותך לכל אודישן

שרק קיים דרך אגב מעניין איך תצא הפרסומת לויסוצקי שספרת לי עליה היא בטח תצא בקרוב....ממממ

כן! מעניין אותי את מי בחרו- מי שזו

לא תהייה היא לא תהייה בעלת צרות כלכליות.. משלמים המון המון המוןןןןןןןן כסף לפרסומת הזאת- שני ימי צילום כמה אלפי שקלים.. ואני מדברת על הרבה מהכמה האלה.. חחח זה היה מסדר אותי קצת:)

קודם כל .. כל הכבוד!!

עצם העובדה שהתקבלת לסוכנות וששולחים אותך להרבה אודישנים זה אומר שיש סיבה :) רציתי לשאול אותך.. רציתי ללכת לאחת מהסוכנויות לבנה חכים זהר יעקובסון או גלובוס.. אבל שמעתי שהם מקבלים כאלה שלמדו בבית ספ0ר למשחק וזה.. אני רק בת 16 ולמדתי רק בקורסים כאלה שנמשכו שנה אבל קורסים רציניים.. וגם אני מאוד נלחצת באודישנים ואני פוחדת שבגלל זה אני לא יתקבל.. אז רציתי לדעת אם הם באמת בוחנים את האדם כ"כ הרבה לפני שמקבלים אותו או שאין להם דרישות כ"כ גבוהות?

היי חמודה../images/Emo13.gif

אז ככה, תראי כולם נלחצים באודישנים- אין מה לעשות... (אגב- אני בת 17) תראי מניסיון- לי זה לא כל כך עבד עם זוהר, אני לא יודעת איך היא תהייה בשבילך. אני יודעת קודם כל שקשה מאוד להשיג ראיון. אבל בד"כ קודם כל דורשים בוק מקצועי. דבר שני את צריכה אפילו קצת ניסיון קודם. (תמציאי משהו! חחח סתם סתם) תגזימי את כל הקטע של הקורסים האלה.. (הם לא בודקים כלום נראה לי..) אם הסוכנות באמת רצינית, היא תתן לך מונולוג ללמוד ולבוא להבחן ולהצטלם. עוד רמז לכך שהיא רצינית זה אם היא תחקור אותך במשך המון המון זמן על כל מה שעשית בימי חייך בתחום הבמה. רצוי שתגידי (רק אם זה נכון כמובן) שאת גם (לדוגמה:) רוקדת, שרה, עושה סטפס לא יודעת מה.. לא "רק שחקנית". הדרישות לא תמיד כל כך גבוהות זה תלוי בסוכנות. כל מה שיש לך לעשות זה-לנסות.
כל מה שאני יכולה לעשות זה רק לאחל לך המון הצלחה- ונתראה בטלנובלה הבאה שנשחק בה. חחח.. סתם סתם. שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם אני מוכנה לעזור בכל מה שתרצי
ממני, יעל.

אגב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תדאגי שלא יעבדו עלייך. זה מה שעשו לי.. אמרו לי (ואני מצטטת) "אצלינו בסוכנות יש מסםר ילדים מאוד מועט אני יכולה לספור אותם על כף היד שלי.." ובסוף התברר לי שהסוכנות מוצפת ילדיםםםםם!!! לא רק זה- לעומת הסוכנות שאני עכשיו בה אפילו לא בדקו איך אני משחקת. איך אפשר להתקבל לסוכנות בלי להראות להם שאת באמת מוכשרת?!!?!? זה מוזר לי כשלא עושים אודישנים, ולכן לי זה לא הסתדר לא התאים לי שמזבלים לי את השכל בשביל לשכנע אוצתי להיות בסוכנות- כי אחרי הכל אם הם רוצים אותך הם יזרגגו לך את השכל כמה שהסוכנות שלהם מעולה ומדהימה וכמה שאת יחידה ומיוחדת ובסוף את תהיי אחת בין מיליונים שבחיים לא ישלחו אותך לכלום. בגלל זה לי לא הסתדר ואת הסוכנות שבאתי אחר כך- גיליתי פשוט "עולם חדש"! וביררתי טוב טוב שלא עובדים עליי.

עוד לא יצא לי ללכת לאודישן של

ניצבות. בד"כ לתפקידים ראשיים\משיניים. הסוכנות שלי היא לא סוכנות ניצבים.. (טייק 2 למשל עוסקת גם בניצבות וגם בשחקנים)

חח תודה!

תודה על העצות... נתת לי תמונה בראש של מה בערך אני יצטרך לעשות שם.. פשוט אני נורא נלחצת כשבוחנים אותי במשחק כי זה משהו שמתמיד האמנתי שאני עושה אותו כ"כ טוב וכשבוחנים אותי אני נלחצתכי אני מפחדת שיתברר שאני לא משחקת כ"כ טוב.. בכל מקרה תודה.. אבל עוד שאלה קטנה.. איך אני משיגה אודישן אצל לבנה חכים? חח והלוואי שניפגש באיזה טלנובלה או איזה סרט קולנוע...... חח אולי בהוליווד

השחקנית וחד קרן אפל...

שחקנית- אז ככה, אם את חושבת שאת טובה- אין לך סיבה להלחץ אבל זה מה שלי קורה! חחחח.... אז ככה- אני לא יודעת איך משיגים ראיון.. לי השיגו ישר מהדוגמנות שלחו אותי לשם. כאילו קודם לזוהר אבל אז לא הסתדרנו וביקשתי מהם להשיג לי במקום אחר. (ג.ג) ככה שפה אני לא יכולה לעזור לך.. ואני שמחה שעזרתי לך
וחד קרן אפל- לג.ג יש שמונים שחקנים מקסימום.. (נכון לעכשיו). ככה שאתה מקבל יחס אישי.

מצטערת אם אני שואלת את זה הרבה

אבל.. מישהי זומנה לאודישן לסרט?... אני מצטערת שאני שואלת את זה הרבה אם זה מעיק או משהו פשוט אני רוצה לדעת אם אני אראה שם מישהי מהפורום! חחח

למעלה