אודיו?

אני לא מבין גדול אבל לא נראה לי....

אבל אתה יכול להעביר את התוצר שלך לקיובייס ואז שם להקליט אודיו...

cyber2200

New member
את זה משום מה אני יודע...

ואני לא רוצה לעשות את זה. אני אוהב את ריזון. אני רוצה להקליט בריזון ערוצי אודיו. ואני לא כל כך מכיר את התוכנה ככה שגם אם מישהו יגיד לי שאין אפשרות כזאת או שצריך להוסיף ראק בשביל זה.

TaJu

New member
אי אפשר.

אל תנסה אפילו לעבוד עם ריזון על אודיו. קיובייס...

solokkhz

New member
הדבר היחיד שאפשר לעשות

אבל אני לא ממליץ מפני הסירבול הרב הוא לעלות קבצי audio לסמפלר אך עדיין אני מזהיר זה מסורבל וטוחן את הזיכרון

cyber2200

New member
יש לי ניסיון רע מאד עם השיטה הזאת

בקיצור... אז עכשיו התחרות אקזטי הזאת הזכירה לי את זה. איך בכל זאת משלבים אודיו בריזון? בתוכנה אחרת? איזה תוכנה (העדפה אישית? קיובייס?) מפרידים את הערוצים או מוציאים ערוץ אחד של הכל?

TaJu

New member
ביד.

אם נורא חשוב לך לעבוד עם ריזון - תעבוד איתה ביחד עם קיובייס כשבקיובייס אתה עובד עם האודיו ובריזון עם המידי.

solokkhz

New member
טוב... אז השיטה לסינכרון

בין ריזון לקיובייס היא כזאת 1. מדליקים קיובייס (חשוב להדליק את קיובייס קודם, אם לא זה לא מסתנכרן) 2. בקיובייס ניגשים ל devices/reason ולוחצים על ריזון 3. לוחצים על הלחצנים הירוקים (בשביל התחלה מספיק mix L/R) 4. מדליקים את ריזון 5. בריזון פותחים קטע חדש ועובדים רגיל מה שקורה הוא שבשלב זה יש כל כך הרבה אפשרויות עבודה שאי אפשר לכתוב אותם סתם כך בקיובייס נוצר ערוץ אודיו חדש בשם ריזון ויש גם ערוץ מידי באותו שם בהתחלה תעבוד בריזון כפלייבק ותקליט ערוצי אודיו בקיובייס כשתלמד יותר לעומק איך עובד הסינכרון החיים יהיו יותר קלים ( או קשים) בהצלחה

למעלה