non-distractive editing
אני לא בטוח שזה קשור לבעיה שלך אבל אני בטוח שזה יעזור למישהו אז אני כותב. כדאי להבין את הדרך בה שומרת הקיובייס את הפרוייקטים - באותה תיקייה שבה שומרים את הפרוייקט נוצרות אוטומטית שלוש תיקיות: audio edits images audio - בתיקייה זו ישמרו כל קבצי האודיו שמוקלטים בפרוייקט וגם קבצי אודיו שיובאו (IMPORTED) וסומנו לשמירה. edits - לא בטוח (אם מישהו יודע - מוזמן להאיר את עיניי) images - אין לי מושג (כנ"ל) * השתיים האחרונות לא רלוונטיות להסבר הקיובייס חייב את הקבצים כדי שנוכל לערוך בחופשיות ואם מחקנו איזה קטע(region) אז לא נגיד "שיט כוסאמק הלכה ההקלטה" או משהו כזה (מכאן הנושא), תמיד נוכל לגשת לaudio pool ולשלוף את הקובץ הרצוי. כשפותחים פרוייקט ולא פותחים לו תיקייה משלו אז כל הקבצים של הפרוייקטים ששמורים באותה תיקייה נשמרים באותו מקום - סאבאטוחה! לדעתי כדאי לאמץ את השיטה המקובלת - לכל פרוייקט תיקייה משלו, כך תמיד תדעו שבתיקייה proj1 לדוגמא יהיה הפרוייקט proj1 ואיתו התיקייה audio שבה כל הקבצים. במצב זה, ברגע שסיימת פרוייקט (מומלץ לייצא תוצאה מוגמרת גם לאותה תיקייה) אפשר לצרוב את כל התיקייה (אם אתם רוצים לחסוך מקום) ולמחוק בשקט מהמחשב. אם במשך הפרוייקט אתם רוצים למחוק קובץ מסויים שהקלטתם או ייבאתם לתיקייה audio אפשר לעשות זאת דרך הווינדווס או דרך הaudio pool - עדיפה הדרך השניה.