אודות הרופאים....
את האמת, אני אף פעם לא התענינתי כ''כ בעניין הזה של הרופא המטפל. כשאמרו לי שאני נשא בבית החולים איכילוב, היתה איזה רופאה רוסיה שאמרה לי שהיא הרופאה המטפלת שלי. כשבאתי למעקב כבר בפעם שניה, הסתבר שהרופאה ההיא עזבה ויש לי רופא מתפל חדש. מהר מאוד גם הרופא הזה עזב, הרגשתי מאוד מאוחזב מהמערכת הזאת. לא יכולתי לסמוך על הרופאים ולשאול שאילות שעניינו אותי. הפסקתי בכלל להגיע למעקב. עכשיו יש לי רופא מטפל יחסית קבוע
- יש לי אותו כבר איזה שנתיים והוא עוד לא עוזב - נוצרת איזה מערכת יחסים מסויימת ואני מרגיש יותר נוח לשאול. נשאילה היא האם התשובות מספקות אותי. כל מני שאילו כמו למה אני לא צריך תרופות, האם זה הזמן או שעוד לא? ואיך הוא יודע שזה הזמן? מסתבר שזה משהו לא הוגדר ורופאים שונים קובעים דברים שונים. איך לדעת שהרופא הזה טוב? ברור לי גם שהרופא לא יכול להסביר לי את כל הפרטים כי אין לי את ידע הרפואי הנדרש. אז אני צריך לסמוך עליו בעיניים עצומות? החים שלי בעצם בידי מישהו אחר? בברכה, goblinnn
את האמת, אני אף פעם לא התענינתי כ''כ בעניין הזה של הרופא המטפל. כשאמרו לי שאני נשא בבית החולים איכילוב, היתה איזה רופאה רוסיה שאמרה לי שהיא הרופאה המטפלת שלי. כשבאתי למעקב כבר בפעם שניה, הסתבר שהרופאה ההיא עזבה ויש לי רופא מתפל חדש. מהר מאוד גם הרופא הזה עזב, הרגשתי מאוד מאוחזב מהמערכת הזאת. לא יכולתי לסמוך על הרופאים ולשאול שאילות שעניינו אותי. הפסקתי בכלל להגיע למעקב. עכשיו יש לי רופא מטפל יחסית קבוע