אודה על תשובתכם

אשרת 1972

New member
אודה על תשובתכם

אני שואלת בשם חברה ושאלתה היא כדלקמן: בתה בת ה- 7.5, אובחנה כסובלת מתסמונת טורט אובחנה בשניידר אצל פרופסור שופא וכן טופלה אצל שרון צימרמן באופן פרטי, הטיפול הופסק לתקופה של כשנה . יובהר כי האבחון הטיפול נעשו באופן פרטי ותוצאותיו לא הועברו ואינן ידועות בבית הספר בו לומדת הילדה. כיום מצבה של הילדה הוחמר והיא זקוקה שוב לטיפול , בשניידר היא הופנתה למרכז לבריאות הנפש בנס ציונה היא מעדיפה שלא לטפל שם מחשש לסטיגמה ומחשש שהתיק שם יפגע בילדה, השאלה היא האם אתם יכולים להפנות אותה למקומות נוספים בהם ניתן לקבל טיפול במימון קופת החולים בתודה מראש

הלנה

New member
אשרת האדם שיוכל לענות לך

באופן המהימן ביותר היא בת שבע גרנית שהיא יו"ר עמותת אסט"י. היא עונה כאן לכינוי שביק, אך כרגע היא בחופשה. אם לא תקבלי תשובה עד אז תנסי ביום ראשון. אני אישית לא מכירה טיפול פסיכולוגי שהוא לא בתשלום, אך כדאי אולי להתקשר למוקד של קופת החולים ולבקש רשימת רופאים שבהסדר. נדמה לי שעד גיל מסויים אפשר לקבל טיפול מסובסד (בכללית בכל אופן). בהצלחה ותגידי לחברה שלך שנשמח להכיר אותה.

ברוכה הבאה אושרת1972../images/Emo24.gif

ישנם מס' מקומות שניתן לטפל בה. בי"ח איכילוב - מרפאה להפרעות תנועה.(ת"א) בי"ח שערי צדק - מרפאה נוירולוגית ילדים(י-ם) בי"ח וולפסון - מרפאה נוירולוגית (חולון-בת ים)

למעלה