אודה לעזרתכם....:)

michal787

New member
אודה לעזרתכם....:)

שלום לכם, אני יחסית חדשה באטסי, פתחתי חנות עם מספר מוצרים - ואפילו מכרתי שני מוצרים. רק דבר אחד לא ברור לי - מדוע מספר הצפיות של המוצרים שלי נמוך בצורה משמעותית לעומת אחרים? לצורך ההשוואה, מוצר שהעלנו באותו הזמן, קיבל אצלי מספר צפיות בודדות ואילו אצל אחרים ראיתי כמה מאות של צפיות ואפילו מעל 1000. מה אני עושה לא טוב? ואיך אני יכולה לשפר את זה? החנות שלי: http://www.etsy.com/shop/ArtRachel?ref=si_shop תודה

LuxuryJewelry

New member
יופי של הצלחה! כל הכבוד!

תחדשי את מה שמכרת...אם יש לך אותם עוד למכירה. השאלה כמה מה1000 הם לקוחות? מוכר שהוא פעיל באטסי עם המווון מעגלים יכול לקבל מלא צפיות מבעלי חנויות חברים שלו ובמעגל שלו ולאו דווקא קונים. תמשיכי להגדיל את החנות שלך...התחלת מצויין

michal787

New member
:)

מה הכוונה "תחדשי את מה שמכרת"? מה בדיוק את ממליצה לי לעשות? האם אני פועלת נכון? יש לדעתך משהו שאני מפספסת? ברור שאני אעלה עוד מוצרים, אני פשוט רוצה לדעת איך אני גורמת ליותר צפיות מקונים (אם יש דבר כזה)..

LuxuryJewelry

New member
שני מוצרים נמכרו

בחנות חדשה כשבועיים זו הצלחה באטסי:) יש לך עוד כאלה כמו שנמכרו? תעלי אותם מחדש. אני לא רואה אותם בחנות שלך למכירה. אצלי למשל אתמול נמכרה שרשרת ....אני נכנסת למוצר שנמכר ומלעלה יש לך קישור "renew" את מחדשת ומעלה אותו מחדש למכירה בחנות. תבדקי אצלי עכשיו... בגדול כדי שקונים יראו את המוצרים שלך ראשונה את חייבת להיות ראשונה בחיפוש... תחדשי כל יום תכיני אוצר ותביאי אותו לעמוד הראשון של האוצרות תפעלי כדי להגיע לFP של אטסי (עמוד הבית של אטסי) תשלמי כסף ותפרסמי בתוך אטסי תכיני דף מעריצים בפייסבוק חשבון טוויטר ותפרסמי קישור לחנות תפתחי בלוג ותפרסמי אותו זה כמובן אחרי שכבר עשית הכללל כדי שהחנות שלך תהיה יפה, מסודרת, מלאה במוצרים

glassarah

New member
סביר להניח שמה שראית

עם מאות הצפיות, זה לא מוצר חדש שעלה לראשונה באותו זמן שהעלית את המוצר שלך, אלא מוצר שקיים באטסי וחודש הרבה פעמים וכך הצליח לצבור הרבה צפיות עם הזמן. ב"חידושים" הכוונה היא לעשות renew למוצרים לפני שהם פגים תוקף (הרבה לפני, ברוב המקרים), כדי להביא אותם לראש תוצאות החיפוש וכך להשיג יותר צפיות. רובנו עושים את זה על בסיס יומי לפחות - אחרת המוצרים "נקברים" מתחת לאלפי מוצרים של אנשים אחרים וקשה לקונים פוטנציאלים למצוא אותם. בלי קשר לזה, כדי להעלות את רמת החשיפה כדאי להשקיע בשיווק מחוץ לאטסי - פייסבוק, טוויטר, בלוג וכו'. אם תדפדפי אחורה בפורום תמצאי הרבה פוסטים על זה. לגבי החנות שלך ספציפית, כדאי למתג אותה עם באנר, welcome text, למלא את הפרופיל ואת הפוליסיז וכו'. אנשים אוהבים לדעת מאיפה הם קונים. בתיאורי המוצרים כדאי לך להוסיף קצת מידע לגביהם... ולדעתי לא כדאי להבטיח דברים כמו "This SCULPTURE will bring you Luck, Good things will unexpectedly happen to you. It also make you success in anything you hope for." כי יש אנשים שעשויים לקחת את זה ברצינות. שיהיה בהצלחה, ומזל טוב על המכירות!

RolyzCreations

New member
אחרים כנראה מקדמים את הפריטים שהם מעלים

ברשתות חברתיות, בלוגים וכו' וכמו שכתבו לך שתי מכירות בשבועיים הראשונים זה ממש מעולה!

milshake

New member
אגב שמתי לב לטעות בתמחור משלוחים

with another item את לוקחת יותר מאשר על המשלוח של הפריט כבודד - זה לא הגיוני. זה אומר שיותר זול להזמין שני פריטים בנפרד מאשר להוסיף עוד אחד לעגלת הקניות ולקנות ביחד. אני מניח שהכוונה שלח היא ששני פריטים יעלה לשלוח 55 דולר, אבל במצב שזה כרגע אם מחיר הבסיס הוא נגיד 40 דולר משלוח פריט בודד, ומישהו מוסיף עוד פריט, יעלה לו משלוח 99 דולר, במקום 80 דולר למשל. אם את רוצה ששני פריטים משלוח יעלה 55 דולר את צריכה שה-another item יהיה 15 דולר למשל. האם את מחדשת מוצרים? יש כפתור שנקרא RENEW שמקפיץ את המוצרים לתחילת תוצאות החיפוש, כל חידוש עולה כמו להעלות מוצר חדש - 20 סנט. אם את לא עושה את זה המוצר נאבד בסוף תוצאות החיפוש ואז הסיכוי שיחשפו אליו הוא ממש קטן. מלבד זאת את צריכה יותר מוצרים בחנות, אנשים חוששים לרכוש מחנות ללא מגוון מוצרים.

michal787

New member
תודה על התגובות....

תיקנתי את הטעות בנוגע לעלות המשלוח - באמת כנראה לא הבנתי את זה נכון..... מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה באנר - welcome text לחנות שלי?

למעלה