אודה לעזרה

ladybug4NLP

Active member
לא זה לא נעשה ע"י טפטוף של שמן אלא

ע"י צריכה אורלית של טיפות אורגנו פראי (ולא אורגנו רגיל)

בעלי החל עם מינון נמוך ולאט המינון הועלה
בעצם בגלל שהוא שהה בבית חולים, הוא קבל אנטיביוטיקה מסיבית דרך הוריד בגלל שחטף זהום חריף בבית החולים.
בעקבת זאת הוא נאלץ לקבל גם טיפול תרופתי אנטי פטרייתי בבית החולים ועם צאתו משם טופל באורגנו פראי בטיפות.

האורגנו הפראי חריף מאד והמינון צריך להעלות אותו בזהירות רבה עד שהאדם יוכל לפתח סיבולת.
בעצם הוא לקח פחות טיפות משהומלץ כי בדקנו אנרגטית שבגלל מצבו (הוא עמד לעבור ניתוח רדיקלי נוסף) כמות המומלצת היתה גבוהה מידי בשבילו.

0 אור 0

New member
מעניין

תודה על השיתוף,
לא הכרתי את דרך הטיפול הזאת בפטריה

0 אור 0

New member
אגב - לשואלת המקורית שימי לב

אם יתרר שזו פטריה ותרצי לנסות את הדרך הזו,
אז:
1. לבדוק אם בכלל אפשרי בהנקה
2. שמן חזק ביותר, שאין לקחת ללא ליווי מקצועי ומעקב

ayelet102

New member
היי

תודה ענקית על המענה
יום קשה עבר עליי :( ואני מנסה להתאושש לצערי השתן מפיל לי את כל הגוף כי יש לי מחלה כרונית ברקע
הצריבה היא בשתן לא בגלל הפצע בגלל הפרשות מוגברות בשתן
מרגישה מעט מעט שיפורון מהאנטיביוטיקה אבל נשארו עוד 4 ימים אולי עד אז הסוף יהיה
הפחד שזה יחזור כי זה חזר וחזר שוב ושוב קניתי בהמלצתך חמוציות ופורביוטיקה מקווה שיקל עליי בנוסף
תודה ענקית

mic26

New member
נקודת מבט קצת שונה

ברפואה הסינית רואים קשר בין הלב לשלפוחית השתן. ההסבר קצת מסורבל: אנחנו יכולים להיות במצב, רגשי בעיקר, שבו נוצר "חום" בלב (אי שקט, דפיקות לב חזקות, בעיות שינה, עצבנות ועוד). החום עובר למעי הדק, שהוא בן הזוג של הלב. המעי הדק מעביר את החום לשלפוחית השתן, ונוצרות תופעות "חום": צריבה, דלקות וכאבים.
אם קשה לך מבחינה רגשית, או אם יש לך בעיות עיכול, בעיקר יציאות מיימיות עם ריח רע, זה יכול להיות הקשר.
ולגבי הטיפול, אני חושבת שאת זקוקה לעזרה מקצועית ברפואה המשלימה. כלומר, לגשת למטפל.
בהצלחה ומזל טוב.

למעלה